Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

naamatieteilijät sai ostamaan

 Tilasin a-vitamiini retinoli c-vitamiini ym naamajuttu maskia sekä tippoja ja ripsarin kun sokoksella oli kaikki tuotteet tänään -20%. Maksoin vaan reilu 50e laskulla. alennuksia 18,3e

 Joululahjat tuli myös tilattua silloin Sokokselta ja ostoskori sormeani syyhytti. Mun maskara on ihan varmasti mennyt vanhaksi vuosia sitten. Ihmekään jos on kuivat silmät, hehe. Mun go-to maskara on L'orealin false lash superstar. Siinä on ensin valkoinen ripsari ja sitten mustaa päälle, voilà. Tai tuttavallisemmin "wholaa".

Ainoat jutut mitkä läpäisee tätä lärviä taitaa olla just noi retinoli jutut, jee pääsen kokeilee. Sit toisekseen mikä auttaa ryppyihin on ennaltaehkäisevä suojakerroin. Mä en helposti ryppyynny eikun siis pala, kun mulla on jotenkin geeneissä toi ruskettuminen helposti. Ei siis ketään skottilaisia, walesilaisia, eikä muita punahipiäisiä, ihan perus suomigeenit. Joita en tule ikinä jatkaa eteenpäin, yhyy.

Joo, von McHampsteri on jo tunnin ollut juoksupyörällä. Aluksi se kaatoi sen pyöränsä mutta sitten se ei yrittänyt pakoon, seisoi vain saaliinsa päällä? Ehkä ehdin ajoissa juoksupyörän avuksi?

Miksiköhän aloitin uuden kirjoituksen... ei voi mitään!

Kärsin misofoniasta yhtä bändiä kohtaan ja se vaikeuttaa myös suomalaisen musiikin nauttimisestani

 Otsisko?

Rauhoituin sängyssä laventelikynttilän kera ottaen bookstagramiin esteettistä kuvaa. Olinhan koko päivän kuunnellut nuorta brittiurosta TikTok livestä katusoittamassa. Jäi päälle ja muutenkin piirsin hänet. Aamulla heräsin ja menin suihkuun ja olin vähän, että "mitä nyt?" kun pari päivää vain nukkunut. Äsken sheivasin muutaman leukakarvan ja meen ehkä taas suihkuun... Kun on vähän kylmä? Kävin (lähi)kaupoilla ilman maskia ja ostin maskeja hehe. En viitsinyt käyttää toiseksi viimeistä maskiani. Briteissä kellään ei näkynyt juuri maskeja, mutta onhan heistä jo puolet rokotettu!!!

Ööh, lataan mun kakkospuhelinta. Tuolla poplaulajalla oli jopa kolme puhelinta käytössä. Yhdestä tuli varmaan taustamusa, yhdestä se katsoi sosiaalista mediaa tai jotain ja yksi kuvasi. Molemmissa taskuissa käsi kävi. Sillä oli jotain ongelmaa äänen kanssa kun tuppasi menee liian korkealta. Kyllä mullakin jos olisi pissahätä ja vetäisin 7tuntia putkeen ja olisi vähän tuulinen sää ja olisin pelkässä hupparissa jne. Se ihanan pirteän keltainen merch huppari maksaisi jotain 40 dollaria en sitten viitsinyt ottaa 2xl. Ties koska se tulisi ja muutenkaan ole varaa hahaa.

Ööh, niin sinne suihkuun... mulla on tossa mun PC huutanut koko päivän hoosiannaa kun latasin jonkun LoadTeam sovelluksen ja se tekee jotain laskutehtäviä mun cpu:lla. Tuskin täyttyy se dollarin alaraja tilitykseen vaikka 24h pitäisi sitä monta kuukautta tossa päällä taustalla joten 🤷‍♀️

Jeps. Hain sillon lauantaina pari juttua fb tutulta mitä se tarjosi roskalavalla ja ehkä korkkaan tosta mun satsuma suihkugeelin. Piti kyl laittaa ihan dödöäkin tänään kun tein muutaman lämmittelyn ja hyppäsin varovasti hyppynarua. Ei tullut hiki. Meikkasin jopa aamulla vähän silmämeikkiä, ne pitää ehkä poistaa. Join kupin kahvia äsken, etten ihan rentoudu ja nukahda. Se oli osa mun estetiikkaa. Laittaisin sen kuvan tännekin mutta kun se oli melko tasapaksua ruskeaa. Kääntänyt kirjasta vasta ekan sivun zombeja. Haluaisin jotain dystopia sarja/elokuva suosituksia mitä en olisi vielä katsonut. En sitten tiedä mikä striimauspalvelu pitäisi hankkia että olisi jotain katsottavaa. Suplasta luin jotain kauheista akoista ja se kertoi mytologiaa mihin naisviha ym perustuu lankeemukseen ja siitä edestaas. Meneekö taiteeksi, vai pornoako se meidän kehomme, siinäpä vasta kaksilahkeisille pervosedille kyssäriä.

öÖöööh, no joo. Puolet ihmisistä on naisia ja ilman sitä näkymätöntä työtä ei oikein rattaat kulkisi.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King