Translate

kävijäpiikki

jos funktioin enää yhtään nih

 Kestää ehkä toiset kymmenen vuotta että uskallan avata radion uudestaan. Meni yöunetkin mutta en vitsaile.

Käytiin bestiksen kanssa syömässä sen luona hese purilaisia. Ostin kaksi euron hampparia ja jaettiin cokis ja ranut. Naamiaisliikkeestä teki mieli ostella turhuuksia. Hyvät alennukset saatiin. Kaksi pinssiä yhden hinnalla! Laitoin mun sadetakin kaulukseen. Kaveri ei ollut ehkä nähnyt minua siinä takissa vaikka se on tilattu vuosikausia sitten Amerikasta.

Striimasin vähän sarjaa ja söin loput juustosämpylät. Väsyttää niin että ahdistaa.

Kuunnellut musiikkia kaukaa menneisyydestä. Naureskellut Eminem räpille ja muille rotta/kalat julkkiksille tai mitä näitä sanavalmiita nyt on, yksi siskokin jonka kanssa samat lauseet samaan aikaan!

5/5

Sitku on rahaa tilaan lisää legginsejä lyhyempänä vaan sortsi muodossa kun tiedän mistä saa taskut ja riittää kokoja. Vaikka samat muodot ollut vuositolkulla. Ei hätkäytä tuo peilin otus. Selitin bestiksellekin että nuorilla on muotia kuvata alhaalta ylös itseään. Kuka näitä sivujakauksia keksii?

13 egee sbonuksia 1.5 vuodessa suunnilleen... sen verran tiukat ajat että pitäis vetää mummoalkkarit nilkkoihin ja pyllistää jne. Mistä tässä nyt enää riittäis itsekunnioitusta

Otin aikaa ja aika oli paska

 Minulta kesti kauan etsiä pinkkejä kuulokkeen suojaimia meikän kuulokoneeseen ja se on joko Helmi radiota jolta tulee 80 lukua tai sit joku 89FM cityradio joka vei minut psykoosiin- kun kuulin sen laulajan jota vihaan sydämeni kyllyydestä -laulavan jotain "FEEL" mitä _itse_ lauloin_ Tammerfestistä sen keikalla (painuin vittuun Psychosis kappaleen soidessa) jonka maksoin Ylöjärven kirjaston journalismin sanakirjan välistä löytyneellä setelillä...

 Hamsterikin pahastui. Se heräsi mun etsintään ja sitten annoin sille yhden viinirypäleen. Se tappoi sen pesäänsä ja sit söi nautinnolla. HEDELMÄÄ.

Joku toinen homo bussissa risti jalkansa mun eteen ja sillä ei ollut vittu edes maskia joten teki mieli huomauttaa onko hän vähävarainen ja antaisin toki maskin vittu!!!!

Näin psykoosipolilla hoitajaa ja hän sanoi että olevat minua varten jne 10 kerran käyntikorttia. Sain hänet itkemään ilmeisestikin. Otti itse nenäliinaa.

EI OLE TUNTEITA. TIEDÄN KYLLÄ MITÄ NE OVAT. anteeksi, oliko caps lock? Muutetaan jälkieditoinnissa.

*muoks. muutettu ruisrock tammerfesteiksi. Jotkut elää livemusalle, toiset ahdistuu ja alkaa laulaa mukana sekä sitten saa jotain vitun pyörimiskohtauksia matkallaan ensiaputeltalle.

Se siitä sit

Ostin eilen KappHallista uudet rintsikat.  Minimizer 100D. Kävin gynekologisen näytteet antaa. 4.5. Kuulee tulokset. Join eilen viinaa. Olin vähän hiprakassa mutta väsytti. Olen nukkunut paljon. Vieläkin yöpaidassa. Katson Hengenvaarallisesti lihavaa. Pitäisi käydä suihkussa. Nintendo switch laturi hukassa joten se on tyhjä akku. Söin voileipäkeksejä sulatejuustolla. Mulla on enää viiskymppiä rahaa. Tilasin hamsterinruokaa zooplussalta.  Sellainen epätodellinen olo tässä osoitteessa. Dissosiaatio tms. Huomenna mennä juttelee hoitsun kanssa. Maanantaina lääkitykseni. Makaan sohvalla vain. Ei huvita ainutkaan somekanava. Tänne näppäimen puhelimella. Mistään ei saa virtaa. Joskus kuvittelen että saan dopamiinia jostain. 

Ihmisillä on tylsää kotona karanteenissa joten ne hankkii vauvoja = epätosi lause?

 Lapsi ja perhe myönteisyys... jos etsit täältä jotain lapsiluvun täyttymistä niin älä tule mun tälle vuosikymmenelle. Osaan ennustaa tulevaa, mutta en niin paljoa että se auttaisi helavittua väestöön tai valtioneuvoston linjauksiin. Katson jotain väestöpolitiikkajuttua YouTubesta koska se on ainoa tapa jolla minut tavoittaa näinä aikoina kun en avaa edes telkkua...

Join mukin teetä ja kaakaoo. Heräsin maskin löysyyteen naamalla 3.5 yöunilla (alkaa jo näkyä silmien ympärillä unet). Sain bännit eilen illalla joltain queerilta kun mainostin että photoshoppasin exän Jaska Jokusen näköiseksi, "yeah his face went :S?")

Kukaan tuskin ikinä ei halua minua uskoa mutta en juuri valehtelekaan.

Homovitsi, kehopositiivisuutta, hamsterin tassunjälki painalluksia, ja video jossa biittiä heittää jokin Neea Keer mun jalkasienestä.

Siinä viime aikaisia tiktok aiheita videoilleni ihan itsestään syntyneet!!!!

Kyllä se lapsikin tietää. Onko se tervetullut!!! 


Mun lapsettomuus kasvoi 2020.Mun e-kirjoja saa kolmella eri kirjastokortilla eikä ykskään niistä sijaitse "täällä".

Lapsi tulee itsestään lantiokanavasta kuin ruuvikorkki. Se on viisas. Luonto opettaa. Joskus jotkut ei osaa tulla oikein. Epiduraalineulat ja c-sektiot ja endometrioosit jne ei ole helppoa olla nainen! Minullakin on tänään gynekologiset näytteet labrassa.

Tiukkaa tekee. Ei ole mun lantio kovin leveä. Lähinnä omenavartalo. Naistenpäivänä Iltalehti uutisoi rasvaimusta ja kyllähän mä kävin kerran sellaisessa ja nyt mulle ei *tuu* jenkkakahvoja eli muffin toppsii... Kolmenkympin jälkeen elämä ikälopulla on lähinnä kokovartaloharjoitus.

Aivoille hyppelyä.

in Finnish and some English at the very bottom oh, young delinquents

 Tylsä kun on vittua. Vittukos tässä tylsää? Viikko meni. Ohi on. Aloin lähes terveellisemmän elämäntavan tässä. Katos vaan. En naura kuin itselleni kun vahingossa avaa iPhonen kameran ja sieltä näkyy naama ja muistutan äitini selfieitä. Pitääköhän hamsteri minua äitinään. Mitä se minusta ajattelisi? Jos mä palkkaisin _sen_ katoamisilmoitusrahoilla vaikka britti yksityisetsivän löytää mun vanhaa ystävää kyseisestä maasta. Mulla olisi yksi vanha osoite, neidin nimi, syntymävuosi, vanha sähköpostiosoite ja puhelinnumeroita ym mitkään ei vaan toimi, tai muuten päästy eroon. Voihan lemmikkietsivä. Onko hän naimisissa jo ja miten se on onnistunut pitää kroppansa omanaan, vai onko sielläkin, pullauteltu lapsia pandemian tylsyydessä...

Join kahvia, söin leipää ja tein perunamuusi+soijarouhe+mausteet sörsseliäni monta monta annosta. Tässä on yksi kannikka margariinilla kuivumassa ja mietin ottaisiko päiväunet. Viimeksi kun yritin päiväunet ottaa, kaveri kilautti, ja piti mennä vääntää pönttöön suuri helpotus. Ei mua ehkä väsytä. Ihan hyvin nukun silloin kun menen keskiyöllä nukkumaan ja herään aamulla yhdeksältä. Hamsteri tuolla rapistaa jotain? SINULLA ON RUOKAA!

Toisin kuin mulla, sille pitäisi tilata jotain Bunny merkkistä. Tiedä häntä milloin saan aikaiseksi ja miltä sivulta ja kuka toimittaa. Lähikaupassa on kaksi kilon pakettia purua ja heinää päällekkäin yhdellä käytävällä missä on lemmikinruoat. Ne kutsuu minua, ne on halpoja, mutta mulla on täällä vielä melkein kolmen kilon avattu purupaketti. Siitä on viikko kun McHampsterin duna on pesty. Kakkaava pikku lepakko-rotta, mikälie soopeli, sen papereissa luki että hän on Harry Potter. Vahingossa kadottanut ne, virallisen oloiset rekisteröintijutut. Siinä oli kaikki tytöt poikia ja pojat tyttöjä.

Ajatella pari vuotta eteenpäin. Mulla on ollut karanteeninpoikanen siitä lähtien kun jouduin sinne 100 askeleen mestaan kolmen kuukauden ajaksi missä minua tarkkailtiin "tieteellisesti tutkimuksilla" ihan kuin rotta tietäisi että se on labyrintissa... siellä oli juu kylmä ja ankeaa ja naposteltavaa ja tekemistä ja "elävöidyin":kin kun pidin päiväkirjoja...

Mikään ei ole tärkeää paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää. Mä olin ihan keväässä jo. Anteeksi, ehkä nyt ei ole sopivin aika tehdä remontteja tai pestä ikkunoitaan - lumihan sieltä änkeisi sisään ---

Päivän viimeiset säteet menossa tässä. Kunhan hengitän. Mmmnnhhh... en ahdistu, naapurit on aktiivisia ja ramppaa tuolla, jääkaappi surisee... olen voinut tottua lotinaan koska en sitä kuule, mutta se ääni tuli videoon kyllä ? lorin, lorin...

sata sivua yksinäisen ratsastajan päiväkirjaa. koppoti koppoti jne. Itkin tässä aiemmin yhden kyyneleen kun avasin TikTokin ja siellä mainittiin "hate" ja jotain ensi vilkaisusta. Toisaalta saattoi kyllä olla että minä sain juuri silloin päälleni lämpimän ponchon ja itkin helpotuksesta kun ei ollut enää kylmä, otin kolme kuvaa siitä herkistymisestä- ei filttereitä, mitään, ei säädetä kontrastia ja muita hienosäätöä. Harvemmin jaan ainuttakaan kuvaa johon ei tulisi käsittelyn käsittelyä!

Pitäisi muistaa kuka on. Olla se apina joka oppi kävelemään puun oksistoissa. Tanssahdella, naureskella, oppia muilta apinoilta, poistella turkista loisia ja muuta. En tiedä miksi se oli niin tärkeää? Toisaalta mun korkeammat aivotoiminnot on niin kehittyneet, että en muista.

Vaikean se meistä tekee tuo luonto. Olemme vieraslaji hänelle. Mieti vaikka miten ollaan levittäytydytty. Maan kamara. Kaikki se jumalattaren laeista. Kun olin pieni ja tökin keppiä koloon maassa ja se kuoppa vaan levisi mitä kauemmin olisin sekoittanut multaa. Se ampiaisen pisto, ne metsässä olleet arvottomat näkinkengät kun luulin että siellä oli joskus ollut meri siinä kumpareella. Ei sitä turhaan kutsuta lastenhoidoksi.

nimim. ikuinen lapsi
Terv. vanha sielu

Bloggaus miksi olenkaan sinut aloittanut, ai niin no itseni vuoksi joten te kävijöiden pula ei vaikuta minuun. Rehellisesti avoinna koko maailma, eli jos nyt ei ota huomioon, että saattaa päätyä tilastoihin. Kuolettakaa itsenne ihmiskunta. Muunnokset tulevat. Kohta ne iskee.

Ääh, ei jaksaisi. Naisten oikeudet muka. Kun ottaa irti inhimillisyydestä KAIKEN, niin enää jäljelle jää vain virheitä. Koska niitä ihminen tekee, ovathan he vain ihmisiä eiks jee

halipula. Sain halin viimeksi E:ltä tuossa perjantaina, hän on bi aasialainen suomalaismiehensä kanssa. Haluan puhua ihmisistä vaikka sotii omaa "disclaimer":ia vastaan. Mikä se edes on... mun Twitter jutuista jos voidaan jokin tekijänoikeusilmoitus tehdä niin... en tiiä... sensuroinko turhaan itseäni. Ei kaikki mädänny joihin kosketan, tai siis, ei mulla ole Midaksen kosketusta? Vaatteita on paljonkin, samaa L-5XL jotka mahtuu aina vain päälle. Repesi viimeksi bambu pitkät housut joista olin bliitsannut haarat... no mutta Emperorin uudet vaattehet

Ei saduille voi keksiä uusia loppuja. Naurunalaisuus jää. Siis kaikki viisaus kannetaan kotiin. Haudassa voi sitten miettiä salaisuuksiaan. Jääkö tähän kirjoitukseen järkeä jaettavaksi. Tuskin, olen niin erilaistumaton. Kerään pokemoneja, olen harmaasokea, minulla on norsun muisti, ja kaikki johtuu joskus jostain lääkityksestä.

My fingers are going numb. I keep these claws almond shaped and regularly have to shorten them but not too much, I like them grown . Not even yellow because I don't roll any cigarettes, always get that human pack. Does it matter which language I type. It's not like anyone's getting wiser. Just happy, no worries. Feeling less, more dangerousness.

It's all me, folks and gentlemen. You fuck that creative commons, just kidding...

Object on my right is a pair of scizzors and a roll of ducktape. Orange as fuck and advance- owning a rodent means you have to cut up the boxes and keep her entertained so they don't bite themselves out. I think she might have calmed down though because I didn't need to put up the cardboard barrier last night... for her, I mean anything to keep me sane and rested

I was told she sheds fur. I didn't believe it. I tried to pull on her hair yesterday and it wasn't coming off...  long-haired Syrians be no dawgs. But I wonder. There's a strand of white hair on top of the face day cream I put. What can that be?

Anything but here, get this straight from the second-time owner of a living being. Goddamn if I ever get a child. That sort of clone might even bring down the system, yet is still kind of unachievable to make one anymore. Must make the brain cells drown some other, way...

Can I be changed if I don't want to and what kind of situtation could it happen, though?

sotalauluja lainaillen meikä pistää lihoiksi IIHAHHAAHHAAAA?

 Mun pitäisi saada tiktok oikeudet julkaista uusia videoita takasin n.klo13 tänään. Viikko on mennyt nopeasti. Ei mitään vaikutusta yhdellä sovelluksella mun elämään.

Kävin äsken kaupassa. Löytyi puoleenhintaan ruisleipää ja pepsimaxia ja sipsipussi. Tulin täyteen jo kahdesta ruisleivästä, koska tungin toisen väliin mansikkahilloa. Sen lisäksi tein aamulla kulhollisen kaurapuuroa mustikoilla. Eilen syötiin illalla hamsterin kanssa marjoja. Se on nyt ollut hereillä tässä aamusta ja olen miettinyt mitä se voisi olla vailla? Annoin ruokaa, vaihdoin vedet, ja se näki mut maskissa kun lähdin tuonne lumimyrskyyn. Suomenkielessä on sanoja ainakin sata lumelle, mutta aika koskemattomalta toi vaikuttaa...

Näin naapurin kauppajonossa. Hain 9kpl sukkia postilaatikosta, mun Zalando lähetys. Aiemmin ollut Puma ja Adidas sukkia mutta noi niket otan testiin seuraavaksi. Siis mustia nilkkasukkia. Vaikuttaa vähän eri tyyliseltä nyt noi teknologiat.

Katson jotain "nature through her eyes" dokkaria. Netflix kaipasi mua asiakkaaksi sähköpostilla. Parhaat 7,95 jotka olet ikinä käyttänyt!! No sori mutta tää oli alle neljä egee. Utelias olen ja curiosity stream re-twiittasi mun jakoni.

Olen sheivannut sääret ja ne tuntuu kutisevan kuivilta. Olen hikoillut ryppyvoiteet pois. En käynyt eilen illalla suihkussa. Etuhiukset menee korvan taakse.

Huomenna käyn labrassa. Ne ottaa jotain gynekologisia näytteitä. Yrittäkää päättää onko se mirena hyvä vai ei. En ole nyt vuotanut enää sen jälkeen kun se epämääräinen vuoto loppui sen jälkeen, kun tehtiin se mun "kohdun mikroaallotus" kuten mä sitä kutsun. Samoja säteitä. Ja tuntui vähän siltä. Mokoma shitshow, intensiivinen lähes-pyörryin kokemus, tosin pahempaa oli käytävän radionovasta tullut musa jota vihaan enemmän kuin mitään elämässäni. Oliko jotain painajaismaista todistelua yhä että niitä pystyy kuunnella? Ei, koska estän kaiken siihen liittyvän. oui

Kuuntelin äänikirjaa noidista. Tässä on Satu Järvinen niminen noita myöskin. Se lausu sen Järvinen silleen nopeasti ilman ääkkösiä. j'rv'nen tms mutta onneksi kohta loppuu trilogia vaihteeksi. Viimeinen tuotantokausi jää.

Ghost writers! Lakkasin seuraamasta lempparinäyttelijää instagramista. En jaksa. Se on ihan samanlainen kuin eksä. Mikä kirous mulla oikein... the curse of the fire dragon. 12v ikäeroa check ja se tekee jotain Michael Jackson biisejä taustalle tiktokkiin, vaikka tiedettiin että se vähän kosketteli pikkulapsia. Haista kukkanen. the king is dead. punk is dead. long live the queen. etc

En tiiä voiks enää tollasia legendoja syntyä. Tämä sukupolvi Z tai gee mikä nyt onkaan, ne vaan itkeskelee huonoa vointiaan ja itsetuntoaan. Tosin niin ne mullekin väitti Lontoossa suomalaiset nuoret hesalaiset jotka juoksi mua karkuun ja sit toinen niistä lopulta myönsi että ei mulla ollut huono itsetunto, kun sain jonkun meksikolaisen tytön mulle puhuu vierestäni Hard Rock cafe salaatin äärellä... siis kuunnelkaa muita + yhdistäkää johonkin mistä olette oppineet = kommunikoikaa se

ei siihen aivoja tarvita.

hehe. Taidan vetää ton sipsipussin auki ja tuhota suullani kaikki grammaiset kalorit. Laajentukoot rasvasolut, tulkoon lisää läskirullia, kainaloon, selkään, reisiin johki vaan mahtumaan säilöö ottaa ne kun ei energia katoa jne mitä toi rasvankiertoelin nyt vaatinee minua, tyhmentymään ja, muutenkin vaikka on kova metaboliikka niin,

»

Läskiä, lotinaa
ja peuranpa pyllyä ihanaa
on römpsässä käristetty, kiristetty
vattahan varistettu juu.
Ei hevosilla heiniä,
vaan syövät ne tallista seiniä,
on toisilla suolissa santaa
eikä tule lantaa juu.

»

🕯👓🌹 Apocalyptica(l) love of symbols *dear women's day*

 Naistenpäivään jotain kevyttä luettavaa voisi kirjoitella. Ei nyt sentään. Heräsin aamulla ja estin pari ukkelia Twitteristä. Olin vessassa, melkein oksensin. Tuli vain vähän hampaasta verta. En epäile aamupahoinvoinniksi.

Uudestaan nukkumaan, herätty keskipäivän jälkeen. Kirjoitin keksipäivä. Hehhe. Inspiroiduin J.Lo:n kylpykuvasta josta oli tykännyt yli miljoona instagram käyttäjää. Keitin kaakaota ja menin kuuman suihkun jälkeen partsilla juomaan sitä leikkien että olisin käynyt saunassa jne ei ollut tosiaan kylmä, sataen lunta.

Silti joku esaman tykkää mun karvapersekuvista ja kaakaonjuontikuvista. Estin hänet sekä sen joka esitti jotain Vampire Diaries näyttelijää joka on oikeasti naimisissa joten tuskin etsii mitään suhdetta! Feikkejä täynnä netti. Sitten on toisaalta jokin onlyfans, jossa mulle maksetaan että alistan niitä ja keksii itse jotain sairasta itselleen tehdä eli lämpökynttilästä kuumaa vahaa kikkelille(!!!) Se on ihan vitun kuumaa en ikinä tekisi silleen itselleni saatika sukupuolielimille. Tiedän että kipu ei tunnu missään jos on kiihottunut, mutta eikö sen kuuluisi silti ....noh, sattuu... vaarallista peliä. Mä olen käyttänyt itse vain kylmää :S

Näin eilen niin kirkkaasti mun blogikirjoituksen jälkeen, että epäilin tarvitsenko silmälaseja ollenkaan. Mutta on mulla taittoja ja kauas varsinkin sumeeta... oli sit miten kirkasta tai ajatukset selkeitä tai tekisi jotain korjaavia liikkeitä, en mä tiedä. Skientologian kirjassa oli että sen voisi korjata ja se on vain sairaus muiden joukossa tämä näkökykyvyn heikkous niin sanotusti... Mä tavallaan uskoin ja sitten olinkin käyttämättä laseja monta vuotta. Pääsin autokouluun ja ajelin myös. Ei mitään estoa.

Mitähä sit

Varmaan tunkea naama takasin kasvoille tolla ryppyvoiteella. Aamupalaksi vedin lisää kaakaota ja paahtoleipää tosin ei se maistu siltä täysin samalta mitä isovanhempien luona "kiltti tyttö" söisi.

Ehkä mulla on joskus jotain haamuhajua asioista muka... vauvantuoksu hupparista tai jotain. Kerroinko että tein dumplingseja toissapäivänä? Jooh, se seesaminsiemenöljy leijaili koko kämpässä ja maku oli jotain lättyjä tai muuta.. pinaattitäytettä on vieläkin ja tofut vedin iltapalaksi loput. Asiat voi valmistaa niin monella tapaa! Omin muiden kulttuuria joskus tai mitä lie, kokeilen

Taustalla soi mun soittolista nimeltä Live. Olen tosi vähän katsellut mitään livemusiikkia. Ruisrock 2006, Wightin saaren sen vuoden konsertti kuului kauas, ja sit Seetherin yksi keikka 2015 Lontoossa, mutta myös jokin Red Snapper juhannuksena lähellä keikkapaikkaa Tampereella ulkona ilmainen konsertti. Hyvin vähän saanut sille soittolistaa mitään mikä saisi oloa paremmas... jep, se meni radiolle...

Books from Boxes - Maximo Park?

Haluaisin lukea kirjoja mutku sosiaalinen media kirvoittaa tunteet, itkut, oksennukset, ja naurut. ym

Enää yksi päivä niin voin vaikka vetää kännit jos viittis. Todennäköisesti varaa ei ole. Tässä pitäisi muutama viikko pärjätä sellaisella summalla rahaa jonka hesalaiset laittaa yhteen lemmikki-ilmoitukseensa hesarin väliin...

Ei ole paljoa käyttövaroja minulle ammennettu. Kiitos tästäkin tiedosta tekstinsyötölle.

Pienet ihmiset puhuvat muista ihmisistä kun rikkaat ihmiset puhuvat ideoista jne

Potentiaalia joka vain haaskataan!!! Istun punaisessa polyesterimekossa jossa on toinen olkain peittämässä tissiä siten että pala kangasta puuttuu alta mentäessä.

Mun pitäisi ehkä hakea röökiä lisää kaupasta ja ruokaa. Mutta tässä muutenkin lihon vain. Mitä olisi ajatustyötä tässä??

Call me I'm fucked and underpriviledged #crazyshithappenstocrazymotherfuckers

 My eyes burn. I burn everywhere I sit. Shit burns. I took a few ass pics with shorts on and the hole in my chair grew bigger and darker like I had put a cigarette on it??? The hole burns, are we in Hell? Who else is here to do the stuff that happens? Ghosts? I am alone and there's no other exit to my balcony. I think I'm losing the shit...

Who would do these things!

My mouth is sweet, I have a hairy ass just sticking out lmfao... I mean, so much candy I bought... should've left it at toast&beans

All I was going to get was a bag of apples for the hamster, you know, fresh veggies to go while she's asleep for the day?

I... somebody's truly messed up .gulp

I'd love to show pics about the miracles I'm grateful for daily in this house.

But it's not a miracle if it happens. Must suffer from something? Like, why did I watch the vampire series a while ago?? Algae getting scared

A few extra amounts of cash laying about. I could have paid with the cash but I didn't. Forget about itte ane it wille goe awaye

The fabric of the universe seems pissed at me today. I don't know. Go about your selves what do I care, I just want to be random and close my laptop and not feel anything just hide in my sleep world yeah won't ya just hate me #twowaystreet

Muoks:let's see how the podist goes in this boom

 You raise me up to more than I can take... I am on your shoulders... on stormy seas...

Showered and removed body hair. Last night I was getting rid of particles on my rugs etc mats. I sowed them with baking soda first. It was a pretty dark and stormy not visible sky kind of night but it cleared up faster than it came.

The family threatened to come deep clean my flat. There's no chance they'd pay for a window cleaner to come by? I also need... A pedicurist. I had to google translate that one... well better make do with what I got. I think I fattened myself up at the coffee table worth like 0.7 kg. I don't even eat pastry. I just.. chugged down that coffee and looked at the beautiful table couldn't help myself...

Well. There was a hashtag that short people are creepy. It could've meant kids. That's not a lie.

Put on my face. Umm then, it's a Sunday so this blog post ain't count. Tomorrow shops close. Except for the shop, we are going. I want to tell people things that things they do, don't matter or work or are considered insane but they'd think I was being green but it's just economical not to do the things they'd do, ya know. I'm not a black sheep, I just bring lentils to the table, oh goth.

Anyways!!! I bought socks. Holey mine were already. Just gotta wait for the arrival. I also need like nunderwears= not babydolls just everyday bras for my size which I tried to measure last night. Used some yarn + measuring tape around the cleavage section. I'm probably a C/D/E and a 100? *shakes head*

Such "meh" this English is. Even kids can understand. Though who reads? People hear what they want to hear. I read Lord of the Rings when I was, 10 years old or less and people who are my age complain about the book in their reviews. Can you not read anymore at this age or waht

Nature brings happiness. Tolkien believed in that very much being a technophobe. These days the biodiversity's gone *hears a voice of Mr. Attenborough in her head*

ALSO. I'm watching curiosity stream but feel like I'd seen all these on youtube. Just clips right?  https://curiositystream.com/ not sponsored just cheaper than Netflix.

My generation or the next may **⍨** get a hunched back if it's not my middle name. Always typing=tendonitis, always sitting=death

What's a girl going to do? I've been good with computers since always. I don't hack and I don't code but in theory, maybe create something that might compute. I'm always exposing like, bots algorithms AI's, etc unintelligent designs and just feed them nonsense so they perk up

I mean, dear me.