Translate

kävijäpiikki

Staring at my hands

Aina kun aloitan vedenjuomisen, niin nälkäkin kasvaa. Maistelin uutuus suklaita. Maraboun levy omenapiiras, snickersin crispy ja kismetin remix sekä cokispastilleja. Sen lisäksi söin gouda juustoa kahden makkaran sisällä ja leivän päällä tuorejuuston kanssa. Kävin Prismassa sen jälkeen kun palautin unitutkimuslaitteen. Mulla oli päivälippu jonka ostin eilen 24 tuntia sitten bussiin.

Heräilin yöllä havahduin muutaman kerran ja nukuin iltakahdeksasta kuuteen aamulla. Laitoin siteen housuihin mutta silti ne oli verestä sotkuiset aamulla.

Itse laitteen laittamiseen meni puoli tuntia, teippailuja ym. Toivottavasti se meni oikein ja ne saa siitä jotain lukemia.

Mua väsytti kun heräsin tai ainakin haukottelin vielä.

Toivottavasti unenlaatu kohenisi joskus, mutta ei tämä ylipaino ainakaan auta ja tupakointi loppuu parin viikon päästä kun menthol askeja ei enää saa. Lääkitykset enimmäkseen aiheuttaneet levottoman nukkumisen, en sitten tiedä tästä nykyisestä onko se unineutraali myöskin. Kun olen saanut blogattua niin menen ehkä makuulle sohvalle. The Good Doctor sarjan kattominen toisen tuokkarin alussa. Ei kannata murehtia asioita joita ei voi muuttaa ja iloita niistä mitkä voi., vai miten se kristitty ajatus menikään.

Tänään pohdin massatuotannon ja pienten erien eroja

Sain ohjeet unitutkimuksen tekoon. Kävin postissa ja jouduin pyytää sukulaiselta rahaa kun puuttui kolme euroa. Kauheita kiskureita ne. Piti olla 5,9e paketti ja kirjeen mennä yhdellä postimerkillä mutta ei sitte.. pussatkaa mun hiilijalanjälkeä.
Lueskelin 2001 ja vanhempaa kirjeitä jossa serkuista oli yksi just vauva, ja löytyi jokin seinätaulu minkä voisi myydä pois koska muuten käytän sitä tuhkakuppina. Netissä oltiin myyty tupakkapakkauskin millainen mulla oisi tallessa jotain viiden vuoden takaa brittiläinen. Tavaroilla on arvoa, mulla ei.

Tähänkin harrastukseen aikaa uppoutua jälleen

vihko
Kiva päivä. Tein pari slamia, kannet toiseen ja jätän kysymysten keksimisen kaverille. Toinen paksu slami omistettu hänelle, siinä on kysymyksiä!! Paksu oli, vihkossa käsiala vaan koko ajan painoi kynää enemmän loppua kohti... nomut, senkin vien postiin huomenna. Palautti hän, joidenkin tekemän kimppaslamin, kiitoksena hälle tein labeleita tunnin Photoshopilla, aluksi yritin tulostaa pienille tarralapuille ei onnannut, tulostin niitä A4 sitten vaan sen 16 osoitelappua ja yhden käytin, ja lisäksi kuoressa kahden slamin lisäksi on mun tekemä kirjanmerkki. Ehkä löydän huomenna postin jostain että saan kuoren matkaan. Kun menossa Hatanpäälle puolen tunnin aika terkkarille 13 reikä-reikä, opastukseen unilaitteessa. Se pitää palauttaa seuraavana aamuna 8-9 väliin samaiseen paikkaan, niin että matkustusta tulee.
Sitä paitsi sukulaiset kävi ovella tuomassa palan kakkua ja ihasteli näitä hiuksiani. En vastannut puhelimeen mitään kun se oli lataamassa äänettömällä eri huoneessa ja katselin läppäriltä sarjaa Hyvä tohtori tai mikälie suomennos sitten olisi.
Kävin kaupassa hakemassa herkkuja mutta näpertänyt muutaman tunnin en ole siis syömään ehtinyt, ehkä yhden tupakkitauon vedin. Ostin jotain vitamiinivettä pullon takia. Merkkaisin siihen tavoitteen tussilla että pitää juoda. Vesipulloksi, en ole saanut kyllä sitäkään alas mitä siinä on vähäkalorista.
Poltan kynttilää, odotan pimeyttä.

Tulostin, leikkasin, liimasin, irrotin tarroja taustoistaan ja lätkin, laitoin washi teippejä ja kontaktimuovia, teippasin osoitelappuja ja ja... näpräsin parin vuoden tauon jälkeen kunnolla swappia postin matkaan jokusen tunnin. Melko rentouttavaa puuhastelua noi kysymysvihkot, slamit. Koko ajan painoi enemmän ja enemmän kynää mitä kauemmas tunti kysymysten tekoa kesti kesti kesti... mutta niin harrastus vei 2000-luvulla joskus ja sen lopetttanut ennen lukiota ja lopettanut
See more

Ihan vinkiksi mitä täällä tapahtuu

Olipas vaikea pitsatilaus!!! Kesti tunnin. Kahlasin läpi foodorat, woltit, lähimmät pitseriat. Mistään ei oisi saanut alle 20e pitsaa toimituksineen. Lopulta googlemapsin kautta löytyi halvin toimitus ja halvin pitsa. Kinkku ananas pitsa ja toimitus yht 12,5euroa. Mulla olisi käteistä ollut 15e ja tilillä 5e. Mutta minkäs teet kun ei toisaalta viittisi puhelinlaskuun tilata ja sitten pari pitseriaa herjasi etäisyyttä. Huh! Kuolasin piereskelin ja vatsaa väänsi mutta sain jotenkin pidettyä pään kasassa? Tämä on tällainen takuueläkettä edeltävän yön entinen pieni "traditio" kun mulla on rahaa eikä muilla, joten tarjoan tai maksan puolet pitsasta ja se toinen lupailee maksavansa takas tmv tarjoavansa jotain. Opin tuolla Hervannan yössä, että takuueläke tulee tilille keskiyön jälkeen ja sitä monet kohmeiset kouluyöt ja pakkaset odoteltiin seteliautomaatilla. Että sitä kovaa koulua vain (:(: Harmi kun lähikauppa sulkeutuu jo puolen tunnin päästä en ehdi hakemaan röökejä lisää, on vain yksi enää. Tämäkin elämäntapa varmaan hieman kuolemassa konkurssiin. Pakko kuitenkin saada heti ihan sama keneltä kerjää tai lainaa vai miten. Sitten vielä se ulko-oven luona venailu kun ne menee legendaarisesti jo kiinni tähän aikaan.

Tuu kipeeksi, tuu kipeeksi, kuolemantauti saa

harmaanlilat varpaankynnet neonkeltaisia flipfloppeja vasten mustalla matolla
Täytyy aloittaa jostain. Varpaista ylöspäin. Join vettä melkein litran kun olin syönyt yhden pureskeltavan rennien. En yleensä juo vettä, netin laskurit väittää juoda viisi litraa päivässä. En suosittelisi kellekään. Helposti tulee paisunut olo.

Tein fishänchip juttuja uunissa ja paistoin tölkin herneitä margariinissa ja muusasin siihen sivuun. Kuituja aamuron jälkeen.
Pinterest ehdottaa kivien maalaamista ja nähnyt hodarikiviä ja kakkukiviä ynnä muuta "mieluummin söisi pieniä kiviä"

Mitään liikuntaa en ole aloittanut. Ehkä sitten kun pääsee taas tavoitteisiin esim voisi kuukaudessa tiputtaa viisi kiloa. Jos päässä pysyisi mitkään numerot. Ehkä vedenjuonti saisi aivot toimii paremmin. Olen vähän ehkä kuivunut kun en mitään muista juoda.

Katsoin yhden kauhuelokuvan, tai ainakin kauhua olevinaan. Menin 3 yöllä nukkumaan, heräsin 7-8 aamusta. Ollut aikaa miettiä. Tehdä vihkoon vedenjuonti otsikko ja kirjata hissukseen idiksiä. Yksi oli toi varpaiden lakkaaminen. Se on varma kevään merkki? Kauheasti instagramia selannut kyllä tässä ja kuvat kertoo paljon minulle. Lähinnä foodporn kuvia ruoasta japanilaisittain tai eri kääreitä suklaita tai nutella kreppejä ymym että saisi oikein närästyksen tulille.

Liian iso pää pieneen mietintämyssyyn

sideswept bangs problems. They grow like horns. Not cute. #getsinmyeyes #quarantinehaircut

Etsiskellyt vaikka mitä Pinterestissä käväisyn jälkeen. Muovisia leikkinukkeja, ruusunkulta peruukkeja. Laitoin jo ostoskoriin astrofyysikko barbin ja Cho Changin... mietin ettei kukaan 3-kybäne enää harrasta asusteiden neulomista niille... vaikka vannoinkin jotain neulalla tehdä itse jostain vanhasta villapaidasta tms

Sit päädyin leikkaa otsista ja pesee hilsettä päänahkasta vaikka se punoittava onkin. Pitäisi vain keksiä jokin "tapa" jolla pitää hiuksia. Mulla on noita muovisia lenksuja jotka vaan leviää tän paksun kuontalon alta jos haluaa kireälle tai edes väljäksi pysyy... Voisin vaikka suorentaa tai vaalentaa jos niistä oisi mitään apuja. Kuitenkin tästä on viime vuosina tullut kihara - eikä mikään curly girl kihara vaan jokin geeneissä, olin 6v asti blondi ja suorat hiukset aina vaan tummeni. On mulla jotain harmaitakin vissiin jo. Jos ehtisi kaikelta nukkumiseltaan itse huomailee

Mutta tältä saralta niin self care eli itsensä huolto kun ei ole muutakaan hommailtavaa on ihan järkevää ajankulua. Trimmailla karvoja, rasvailla jalkopäitä, nostaa perunoita seipäille. Tai siis ehkä toi väärinkuultu tsoukki oli jokin viittaus perunanenään ja seipäänvarteen öö

Kello on paljon. Joku täällä siirtelee huonekaluja alempana mut ei se mitään on juonnut liikaa cokista että nukuttaisi. Toiseen blogiin kerroin mun simanteosta nii tota. Eri juttuja sinne. Tänne vaan sekalaista. Katsoin The Witcherin 1. tuokkarin loppuun. Harkitsin äänikirjan hankkimista sekä pelien muttei jaksaisi hukkaa aikaa ko. ei osaa.

Henkiset voimavarat ja lopenuupuneet resurssit, heikkous vai silkkaa puutetta

Pari päivää ollut Ruusunen dieetillä. Eli nukkunut. Aamupaino alle 122. Toimii.
Tein eilen puolen litran taikinan lettuja sekä käytin vikan hernekeittotölkin. Ei paljoa huvittanut syödä, oli niin vastenmielistä. Tilillä on 20snt ja sitä tulisi takueeläke mutta, laskujakin on niin paljon, että millähän sitä elää loppukuukauden. Maailma jatkaa kulkuaan. Kaikki vaan luulee ettei mulla ole mitään. Ei kai jos käytän rahat siihen että oisi.
Tänään etänä psykoterapiaa ja mietin jos ryhdistäytyisi. Ihmiskontaktit on vähän niukkaa. Jos mulle soittaa illalla, niin olen silmät kiinni jossain sohvalla tai sängyllä. Viime viikon ruutuaika kolme tuntia päivässä laskenut melkein puoleen. Ehkä en osaa enää puhua, kunhan nousen tästä masennuksesta.