Translate

kävijäpiikki

Nyt ei saa kysyä enää henkkareita kun olen jo 31!!!11

Tytöt on tehty sokerista, neilikoista, inkivääristä, muskottipähkinöistä ja kurpitsoista, makeaksi hilloksi. Mennään vielä tänään ostamaan kurpitsaa ja hakemaan jotain lannoitetta Nokialta. Oltiin ostoksilla, varmaan tunti meni, kun mietittiin mitä syödään. Tokmannilta colanmakuisia c-vitamiiniporeita. Niiden lämpömittarit oli melko kuraa. Jo valmiiksi hyllyssä poikki tai ei mitanneet mitään.
Tigerista kierrepillejä ja pesusieniä. Kipulääkkeitä apteekista 100kpl purkki. Autoin sukulaista applen päivitysten kanssa sekä läppärin päivitysten. Katselin kuvia pohjoisesta Suomesta. Tuntureilta suoristin upeita syksyisiä kuvia.
Poroja ja sellaista.

Shoppailtiin tiskiltä salaattia ja kanaa ja kastiketta ja otin poppareita ja suklaapatukoita joista olen aina pitänyt (milkyway, nostalgiaa) sekä saunajuomaksi illalle sidukan... juustosämpylöiden lisäksi...

Yksi kaveri jota piti nähdä meni elokuviin tyttärensä kanssa, mutta ehkä vielä ehtii ennen kuutta vaihtaa pokemonit kun, jos ollaan samoilla suuntaa.
Huomenna synttäriruokaa yhdeltä ja siitä kolmeksi kuuntelemaan ideaa liittyen kotisivujen tekoon kai kasvotusten jotain keskustaan Tampereenpäivänä eli mun synttärinä. Mulla päällä synttärimekko ja tyyppi "mökkivaatteissa" ja joku kolmas naishenkilö siinä mukana. Jaa-a. Kaakaota vai kahvia vai mitä jääteetä taas...
Naapuri lähti johonkin armeijan juttuun, ja sain kyydin aamulla tänne Ylöjärvelle. Eipähän tarvitse kuokkia niiden pihan grillijuhlia lauantai iltapäivänä. Se sesonki alkaisi olemaan ohi. Aamulla oli sumuista ja mentiin ohi ekasta risteyksestä, mutta kaikki tiet vievät Roomaan.
Seuraneiti jos oisi.

Everyone else is crazy, you are just sane...


Did I mention I love horror. I always watched Buffy, Angel, X-files but also Who's Afraid of the Dark. Read the witche's manual and other 90's hidden library gems for youngsters, anything really from how to spot witches to Batman. Goosebumps was a bit silly... but when I saw this app and played with it a little I feel like grabbing my Let's Get Invisible #6 in the series that happens to lay on top of my dishwasher. I used to scare my lil brothers with ghosts. Nowadays he's just "what's the point" in anything lil teenage adult.
I mean I just had to start building a cemetary in this game.
It's been creepy I watched the new Chucky movie for an hour and it was funny but scary and so relatable that the kid is losing it and his toy is framing him.
I would love to defend the Saw movies and Hostel and everything gore and that goes bump in the night. Halloween the original was a bit meh. It's like LotR, the ending is like wait, what it ended like that?
When I lived in a small town, the semetary was just next to my stepdad's old house. Nothing but a stone wall separating the two. The plot was cold and quiet and dark. Not creepy just utterly despair-y.
Well. Halloween is soon. My birthday is sooner. Jump out of your seats will ya.

Things are as things can be

something you never heard before
Whatevs. Loaded bus card with a tenner and cancelled netflix. Balanced those out. Still no word from anyone. Took a sirdalud last night and slept around 12 hours. My weight has been fluxuating down. I guess resting at night is important for weight. Those pesky SSRI's for the past ten years have made my sleep poorety poor. It's devastating cause sleep is the most important thing in my life. Or used to be. I like to get it a lot.
Had an old client come by for some sexytime and got fifty euros. I was nearly passing out for lack of food. Yet I didn't buy much nonsense treats. I got toast and beans with a cheese topping. My london secret lover said once randomly he eats his beans on toast, cold. I do remember. I like to brag. Wouldn't bother him nowadays, dude's in the muricas. He used to miss me a lot. Said I was in his dreams. Which guy ever remembers their dreams? Probably the white stalion with the venomous Australian poison horn.
Anyways. I got a tingle on my left side of the head. Should maybe take my earring off before my whole head gets infected. Nah it's just cartilage.
Making so many writing errors and typos in Finnish and can't be bothered to go clean them up. I re-read my blog a bit too muchos.
Gonna watch a movie every day or two. Cinema next month going to see an animated children's movie that had a funny trailer. My Best Buddy person likes fun. Girls just wanna have fun. My best friend though wants us to watch a dark comedy. Maybe call her soon. It's already Friday tomorrow and I haven't done much but be on my Sleeping Beauty diet. It's funny cause, the lady didn't eat for a hundred years. Annywhaes... hmm. I could be getting a Billy shelf from ikea for birthday. A homemade meal on Sunday with the folks. I should meet some guy who wants me to make sites for them. Install WordPress or perhaps make sites with html but they don't seem to understand when I talk about it. Asking me to speak Finnish. I'm a social media guru kind of but I don't just... I mean, content for content's sake. I need to have it. Also the media that goes into a website like text and pictures, and then the domain names have to be purchased, the tech behind the website for the site to work... and I'm lucky to be the only person in Finland to have a google's own domain I pay a tenner every year. Still waiting for some ad revenue. I sold one book but books on demand has my old banking info and I think I should write them a letter in order to change it??
Business, eh. I'm sitting on a few copies of my blog posts from 2018 in book-form but nobody except my psychotherapist's read them. "Has valuable information." - a very psychotherapeutic way to say I'm sharp as a dull knife in a gunfight
Fuck your hashtags tbh. The world if isn't, my lobster. You can hear a thing wrong and it's suddenly street art. But you haven't been there. You didn't sell your goose on the market.
A bitch that marketing wheel is. The work you must put in before you even start.
It looks like I would have the 2019 blogi version ready as well. It's half as long as the previous. 270 pages -> 138 pages
Time flies, like ink flows off a paper, dear, flies on my tapestry.

kun olet niin selkeäkielinen omasta mielestä että kaikki voi vain väittää vastaan ja vihata sua yms lannistaa ettei mitään väliä

Sikojen vuosi.
Mun täti joka on kiinalaiselta sika on fyysisesti voimakas ja vaarallinen myöskin, tosin tiettävästi ikinä seurustellut kenenkään kanssa tms neitsyt-lesbo jonka piti työntää nyrkkinsä mun hampaisiin.. neiti "mailanpuristaja" sählyssä Nokialla. Googletin sen rikokset heti kun vaan pääsin nettiin joskus ja sit se valitti mun isälle että mainitsin sen blogissa (sitä ei ole enää). Olenko ketään nimeltä maininnut, täh?
Siat on siitä menestyksekkäitä, että aloitetaan nyt vaikka Pavarotti -ja, -muista laulajista. Ne on tyytyväisiä.
Ja tavallaan mäkin olen vähän kuin, tyytyväinen merkiltään, mutta enemmänkin onnellinen ovat lohikäärmeet. Se on päinvastainen: kuin mitä vaikka olisi koirat kiinalaiselta. Koirat on, ne on tiätteks, ne on Aku Ankka dialogia, mutta lohikäärme on enemmänkin Batman tai fantasiaa tai sci-fiä. Lohikäärmeet lukee akuankkoja pornoksi krapulapäivinä.
Vähän kuin raapisi liitutaulua jos joku koira väittää olevansa lohikäärme. Olkaa mitä ootte älkää mitä muutkin. Vain kuollut kala ui vastavirtaan.
Mulle ei aleta ryppyilee ja sekoilee jotain silkkaa tyytyväisyyttään. Joko olet materialistinen ja nautit elämästä tai sit kusipää. Ne on itsepäisiä mutta ei yhtä itsepäisiä kuin varmaan edes härät. En tunne muita horoskooppimerkkejä paitsi rotta jotka kärsisi tästä sian vuodesta eniten. Ne on niin charmikkaita ja selviytyjiä. Itse asiassa aamulla näin unta yhdestä koulukaverista joka on rotta. Ehkä olin hereillä sen ajatuksissa tjtn, kun en tiedä, mutta jotain ongelmia sillä oli mun kanssa. Väittäisin tienneeni, mutta ei mitään hajua.
Mä säästyn sioilta pelkällä halauksella tai pinkomalla takavasempaan lujaa siankankkua jotain emt. Fruits Basket anime/mangassa kerrottiin aina minkä kiinalaisten merkkien pitäisi vältellä toisiaan. Latasin niitä netistä joskus 2000-luvun alussa. Kun gackt ja muut kpopparit ei olleet vielä tajunnoissa Kdraamoissa. Koreaa japania jotain evvk, mutta hullu basisti ja kiva viulu.
Niin kattelen tässä jotain Rocketmania. Elton John vissii kans sika horoskoopeiltaan. Ei yllätä. Mut miksi kukaan käärme ei oo tunnettu musiikistaan kun ne sentään on vähän musiikin perään jaa niin mut siis eiks darudekin ollut käärme. Ehkä ne ei menesty. Ei mun äitikään oisi voinut luoja kymmentätuhatta sanaa uutta universumia tän rinnalle, jossa on taikasauvojen käyttäjiä ja puutarhatontut elää jne. Ei se ollut opiskellut varmaan mytologiaa ja sen sellaista historiikkia. Pitäisi vähän osata heittää kurkusta alas besoaari jos tulee myrkytetyksi, mutta kuka sellaisia ällötyksiä kantaa koko ajan mukana ellei ole jokin aurori josta on tullut vainoharhainen....jeps mut siis vuohi ja sen mahassa kasvanut kova kivi sentään.

Taiteelliset vuohet, no niillä menee kyl lujaa tänä vuonna, sekä pupuilla- kun ne on rauhan merkkejä. Mä oon vaaka niin heitän vaan kaikki jotka haastaa riitää sinne missä pippuri kasvaa, jos ihmiset ei viitsi olla rauhassa ja rakasta sitä. Mutta en tiedä. Tämä väite että tultaisi juttuun maailmanparantajien vesimiesten kanssa 110% on kyllä ihan vittubaskaa. Periaatteessa tuut vaan 88% kans toimeen itsesi kanssa niissä bileissä. Olen katkera niille parille vesimiehelle joihin ehkä saattanut rakastua. Yksipuolisesti näköjänsä.

Söin papuja paahtoleivällä ja juustorastetta päälle. Mun lontoonrakkaalle melkein laitoin viestiä eilen kun olin ottanut relaksantin. Kai se viekin vastaisi mun snäppiin. Hankkikoon uuden elämän yhdysvalloissa.

Sit lämmitin pitsan uunissa ja oon kohta juonut 1,5 litraa pepsimaxia. Kuuntelen mitä naapurin hömpsähtänyt rouva huutelee tuolla pihassa muille.
Että mä vihaan ruokaa mutta köyhät ritarit on lohikäärmeiden lempi ruokaa lolleeeroooo. yyeyooo.

Voisi jatkaa tota elokuvan tsiigailua. Ei tätä sudokua oo tehty vaikeimman tason kautta. Tosin pääsin joskus sen läpi. Väitin että 5 min ja sit se olikin joku 2 tai 3 min. En muista kun tein sudokuja viimeksi 2008 ja 2009 mun nokia sport puhelimella jonka ostin 50 eurolla mikä oli jonkun työpuhelimena ollut ja sisältä ihan sahanpurussa ja koneöljyssä eli maksoin liikaa mutta osta tie. Se jokeen vie. HARD success

pläp. Kun toivot että ihmiset lukisi kun vihdoin kirjoitat... asian vierestä ja hyvin lujaa? Mutta ketään ei vieläkään tajua mikä helvetin pistorasia mä olen.

härregud

Sulattelen asioita terapiassa. Puhuminen auttaapi. Muuten olisin vaan sängyn pohjalla pakoilemassa todellisuutta.
Tänään ollut koneen ääressä ja huijannut sijaintia ja kaapannut pari uutta eri maansosasta löytyviä pokemoneja eri tilein. En jaksa odottaa että ip11 tulee postista niin voin itseni kanssa vaihdella ja tapella.
Nukuin viime yönä ehkä paremmin kuin kymmeneen vuoteen. Outoa että alunperin mulle määrättiin unilääkkeitä. Tietenkin sivuvaikutusten varalta että en nukkuisi hyvin, ja enkä nukukaan enää niin hyvin, kuin mitä ennen lääkityksiä. Mutta otin siis väsyttäviä kolmiolääkkeitä ja syvempää oli lepo.
Tänään ei ole ollut juuri kipuja ja varmaan taukoa pitää kuurista. Tietty vihlaisee töyssyt bussin reitillä ja välillä istuminen alas. Vaikeinta on kääntöliikkeet, mutta en ole paskonut alleni ja en ole kuumehoureinen. Joten 5kk odottaa että alkavat tutkia...
Exä olisi tarjonnut 5e että lähetän sinne ärräpaketilla koiran pantaa ja jotain autolaturia. Ghostaan hänet. Että kehtaa olla niin paljon velkaa ja sitten vielä olla tarjoamatta mitään vaivanpalkaksi. Mulla parempaakin tekemistä koko loppuelämäni. Vuosi sitten lensi pesästä toi siivelläeläjä.

Vaikea niellä neuloja ja muuta vakavaa tai siis kasa oireita ripauksella stigmaa

Katsoin elokuvan Yesterday. Vaikea kuvitella maailma ilman cokista, tupakkaa, harry potteria, ja sitä the beatlesia. Ehkä leffantekijät käsitti väärin ilmiö sanan englanniksi phenomenon ja sekoitti feromoneihin kun se oli niin romanttinen ja antikliimaksinen. Sitä ennen katsoin pornohypnoosia varmaan tunnin tai ainakin poistin selaushistoriaa sen verran. En ole perusterve niin en saisi hypnotisoida itseäni tällä diagnoosilla, joudun vielä psykoosiin, heh he. Toisaalta mitä pienistä mielihyvähormoneista ja tunteista kun on psyykenlääkitys joka saa ne poikkeaa perusterveiden elimistön toiminnasta. Estävät normaalin kierron serotoniilta. Dopamiini ja serotoniini yhteen soppii pussauskoppii?

Kymmenen vuotta jo kuunnellut samaa paskaa mitä perusterveet hoitsut ihmettelevät mun injektiosta. Maitomaista ainetta joka tuntuu lihaksessa pari päivää piston jälkeen, kun sitä on niin paljon. Eri hoitaja, samat kysymykset. Kiitti vaan mulle.

Lääketeollisuuden kassaan vaan kilahtaa.

Söin eilen pari lihasrelaksanttia ja ne kolmiolääkkeet väsytti. Mutta myös ehkä puhuin asioita, joista en normaalisti mitään sanoisi. Sekaisin ehkä väittäisin olleeni.
Naapuri raukka oli tulilinjalla kun unenpöpperössä kyynel vieri korvaani kuunnellen Rakkaus on murhaa soittolistaa ja tollee, sen sohvalle nukahdin, puoliakaan muista. Vein sille jotain uunissa kypsennettyä lättyjen tapaista ja olin syönyt jo puoli peltiä nimittäin sen puolen minkä uuni oli kypsentänyt paremmin.
En ajattele muita ihmisiä. Tyyppi käy töissä ja lähinnä sietää minua ja ei anna mun kiittää seksuaalisilla palveluksilla.
Tiukka ei tulee aina.
Muistin lapsuudesta miten äiti sanoi että isänikin oli tykännyt pianomusiikista, "pimputuksesta" ja että olen ihan samanlainen kuin se. Valheilla on lyhyet jäljet, mutta ne jättää kauhean myrskyn jälkeensä. Joskus kun mun ÄO oli 125 niin ehkä tykkäsin klassisesta musasta. Luonnonääniä nekin säveltäjät matki. Yksi nettituttu avautui, että sitä itkettää klassisen musiikin kuuntelu. Siitä kyllä passittaisin hänet hoitoon. Miten voi mieluummin kuunnella Poets of the Fallia. Sitä paitsi en edes ole syntynyt syksyllä joidenkin mukaan, ja henk.koht käytän mieluummin autumn sanaa kuin Fall mutta tänään alkaa pimentyä tällä pallonpuoliskolla. Pitkä tarina jota ei kukaan kuuntele jos vaan kenenkään pallit on laskeutuneet.

Lauloin joskus Yesterdayta autossa ja isäpuoli käski heittelee vaikka pienillä kivillä, mutta olemaan laulamatta. Lukiossa Pohjanmaalla kiviä kiinnosti vieläkin.

Varastaminen on suuri kunnia ja ihan normaalia luovassa prosessissa. En silti kuuntelisi paskaakaan sitä bändiä. Syöttäkää mulle paskaa, oksennan sen ja syön mieluummin uudestaan. Kerran vuodessa pakko tarkistaa mitä musiikkia ne taas ovat "keksineet". Ja siitäkin menee päivä pilalle ja saan painajaisia.

Mutta ihan miten vaan. Ansaitsevat ihmiset omat harhaluulonsa.

Ole mulle hellä

Mä olin siis niin valmis eilen lähtemään ensiapuun. Ei pystynyt makaa eikä kyljellään olemaan. Menin naapurille kerjää että se veisi mut, kun hissinkin hypähdys tuntui selkärangassa vihlaisevasti. Nooh, siltä löytyi sitten jotain lihasrelaksantteja ja käperryin pää sen syliin ja pyysin silittää mun hiuksia ja niin edelleen... alkoi väsyttää ja relaxoiduin hetkeksi. Sitten kun alkoi helpottaa niin alettiin jatkaa sen rommipullon tyhjentämistä. Edelleenkin se torjui mun kaikki yritykset ja lähentelyt, paitsi ehkä pusut. Juteltiin koirista ja naapureista ja rahasta ja sen kotiteatteri unelmista, sisaruksista... raiskasin sen päätä taas ilmeisesti. Se haki mulle ja itselleen askin röökiä myöskin. Lämmitettiin nuudelia ja grillitassuja. Olin siellä melko kauan kun ottaa huomioon että viime kerrasta kuukausi.