Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

There was no rubber duck

Freesi olo suihkun jälkeen. Imuroin, ja pesin koirankarvoja ja kuolaa lasiovista jne... laitoin mattoja takaisin paikoilleen ja pyykit koriin. Nyt kuuntelen musaa. Oudon hiljaista yhtäkkiä. Mutta kyllä se poika antoi mulle sit loppuviimein hyväksynnän pusut, vaikka oltiin aika lähellä ettei se vihannut mua. Melkein jäi katsomaan perään.

Yhyy. En kyl tuu hankkii koiraa? Sekarotuista tai muutakaan kun niillä on vaikka mitä luonnevikoja ja käyttäytymistä sekä vielä sairauksiakin.

Arvostan ehkä vähän enemmän kämppääni vaikka ei tätä hetkeen voisikaan kellekään esitellä.

Pavlov ain't got nothing on this Leo Tolstoy #anarchyisawasteoftime #lifetotheliving

Join eilen yhden rommikolan, pari kaljaa, siiderin, naapurin luona yhden kaljan lisää ja rommia colaan. Silti herätty. Koiralla on enemmän krapula kuin mulla.
Naapuria en ollut nähnyt muutamaan viikkoon, mutta se tuli auttaa koiran iltalenkille. Mun selkäkin on jo parempi vaikka yhdeltä yöllä googlettanut jotain selkäydinreumaa itselleni.
Nyt voisi tapella ajan kanssa ja muutamaksi tunniksi pelailla älypuhelin appseja. Koirakin tullaan ajan kysymys vain koska hakemaan... kai he ovat jo hesan kentältä lähteneet kohti Leoa.
Siirsin pöytää keskelle keittiötä.
Sain naapureilta flooraa ja makaronia ja teetä tms. Varmaan olisin aamulla alkanut leipoa vaaleaa leipää. Pakastimessa kuitenkin marjoja. Puuro oli ihan mautonta.
Ajattelin lopettaa tupakoinnin hetkeksi. Aloitin jo toissapäivänä lakon.
Potilasasiamies vastasi. Ja ne ottaa jonkun muun tekee mulle lausuntoa jostain muun avohoidon palvelusta yksikköä jos nyt maanantaina selviää niiden tiimipalavereiden jälkeen.
Kaikki on vähän vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun?

Ihmettelen mikä muita houkuttelee luokseni jos ne oikeasti vihaavat minua niin paljon

Leo on tuhonnut mun sisäpelikengät (numeroa liian pienet onneksi) ja täällä on lattiat täynnä pientä paperi ja kartonkisilppua mitä saan siivota varmaan niin kauan kun tässä asuu. Ilmeisesti pennun omistajat tuleekin vasta ylihuomenna. Huoh.
Toisekseen noi poets of the fall fanipallero lampaat hyökkäilee roskapostikommentteineen taasen... miksi? Eikö ne laittaneet mut hoitoon jo kymmenen vuotta sitten ja syyttäneet skitsofreenikoksi. Mun elämä loppui jo silloin. Miten ne nyt enää pystyisi satuttaa? En ole ikinä halunnut lapsia. Paitsi ennen diagnoosia olisin halunnut varmaan niin monta lasta kun ehtii hankkii, kun mietin minkä horoskoopin kiinalaiselta haluaisi niille. Kävin ostaa hääpuvun itselleni vaikka olin neitsyt ja todellakaan seurustellut. Kävelin about 20km Ylöjärveltä Tampereelle ja takasin. Aika useinkin. Painoin silloin sen normaalipainon verran. Sama etäisyys mitä mun lukioon oisi ollut kävelymatka Pohjanmaalla. Joskus talvella varpaat jäätyi kun kävin Metsolla ja pyöräilin. Mainostin käyneeni Metsossa ja takaisin kommentoitiin vain, "oletko skitsofreenikko?" Ilmeisesti eivät tiedä sen olevan Tampereen pääkirjasto.
Tulin suihkusta ja pesin vaan hoitoaineella hiukset. Parin viikon pillukarvat ajoin pois. Tuntuu taas enemmän ihmiseltä. Vaikka kuka minusta vieläkään välittäisi. Kaikki vaan vihaa. Vaikka ajattelenkin muiden parasta. Eka poikaystävä eli siivellä ja käytti hyväkseen ja raiskasi ja järjesti kohtauksia- ja hoidatti mulla kaikki rahajutut ja -haukkui kaikkea mahdollista ja tapeltiin vaikka aluksi krokotiilinkyyneleitä. Käyttää vieläkin mun ostamaa puhelinta josta ei ole maksanut mitään. Tavallaan huvittaisi varoittaa sen uutta narttua millainen hyväksikäyttäjä mun exä on. Toisaalta en koe että se olisi sen arvoista.
Tilasin sitten näistä kommenteista suututtuani, niin lohdutukseksi, itselleni iPhone 11 violetin. Laitemaksut kuukaudessa nousee parilla kympillä. So what. En mä pysty velkajärjestelyäkään maksaa. Jos se olisi 20e kuussa niin olisi helppoa mutta melkein kymmenen eri velkaa ja kaikkia pitäisi maksaa neljäkymppiä kuussa tai jotain. Maksa siinä sitten vuokra 708e pienestä eläkkeestä. Kaikki nuoret on varmaan jotain helliteltyjä super rikkaita... Ei Suomessa oikeastaan ole rikkaita. Suomi on melko köyhä... riittäisi mulle ehkä vankilastakin katto pään päälle. Jos lainojen ottaminen oisi rikos ollut.
Tuolla satelee.

Ei sillä että mulla olisi ihmisoikeuksiakaan

Nyt on hätätilanne. Soittaisin 112 tai potilasasiamiehelle tai jonnekin. Ei ne voi perua mun lääkärinaikaa, joka on ensi viikon maanantaina, ja laittaa sitä parin kuukauden päähän, kun olen hakenut jatkoa psykoterapiaan ja kelaan täytyy toimittaa uusi lausunto 7.10 mennessä.

Mulla ei ole sitten mitään hoitotahoa enää jos mun vuoden psykoterapia oli tässä ilman kakkosvuotta. Voi vitun vitun vittu
No voi JEESUS. Telian laitevakuutus. Irtisanottu 6kk sitten ja minä tollo olen maksanut sitä 9,90euroa kuussa vieläkin!!!! Hyvitystä vaadin. Imevät minut tyhjäksi... tuohan on enemmän mitä mun liittymän kk maksu ja kärsin paskasta netistä.

Nukuin viime yön lattialla. Koiruli tuli viereen jossain vaiheessa. Mun selkä on kipeytynyt. Tarvisi varmaan saada se luonnollinen muoto selkärankaan lepoasennossa. Ettei tule mitään skolioosia.

Enää yksi yö ja sitten vapauduin pennun kahleista.

Olen netfllixistä katsellut edelleen sitä tappajarobotti sarjaa.

Muoks. Hyvittävät mun laskulle 55e ja jää maksettavaa 3,42e... mutta mun täytyy itse maksaa toi summa samalla viitenumerolla ennen kuun loppua.

Enää kaksi yötä? Lievitä mun ahdistusta, lievitä sitä?

Kaikki vihaa mua ja aina vaan pitäisi pärjätä. Olen menetetty tapaus. Tavallaan olisi kiva jos olisi haudassa jo puoliksi. x'¨´jn  §ersfd hy7b 7t4÷

Tuon rapsutti näppäimistölle Leo. Siitä tulee nanowrimo kirjailija. Sekin aika koittamassa taas. Mutta siis kun olen joutunut sitä kurinpitoa laittaa ja toi on kauhea murkku teini niin se näyttää ihan täysillä vihaavan minua kun se paljastaa hampaat. Surulliseksi tulen. Kaikki muutkin hylkää. Onneksi musiikki sopii aina tunnelmaan. Turhaan sekin.

Päästin hänen majesteettinsa olohuoneeseen ja annoin sille revittävää. Samalla noukin ylös edellistä roskapostia, joka oli palasina... Ei se saa banaanilaatikoita puhki, mutta kaikki etukupongit kyllä kelpaa. Saa energiaansa kulutettua penturaukka. Kai mun pitäisi muutenkin siivota täällä lattiat.

Postissa tuli lisää postikorttia route66:sen varrelta. Sekä Intiasta kirjekaverilta vaaleanpunainen kirjekuori. Mun pitäisi huomenna aloittaa swap-bot.com järjestämäni swappi (osallistujille valitaan parit satunnaisesti) sekä siihen alkaa kerätä kuoreen paperisälää. Tiättekste, lippuja, kuponkia, ja kiiltokuvia tai siis niinku jotain mitä ei ole tarkoitus säästää yleensä yhden sivun dokumentteja? Niitä siis kirjekuori postittaa jos joku saisi niistä aikaan mitälie skräppinkiä.

Laitoin pojalle kaulurinsa, kun se taas nuoli pallejaan. Miten jokin otus voi koko helvetin ajan olla tekemässä jotain pahojaan. Sitä paitsi taisin ehkä opettaa sen kerjäämään, kun läppää tassulla mun kädestä kaikkea.

Rakkaudesta se hevonenkin potkii pään mäsäksi. Muuten olin puhelimella tänään lenkkien välissä ja olin eri sijainnissa mitä oikeasti. Nappasin melkein kaikki gen5 pokemonit mitä on ilmestynytkin kartalle. Sienestä tulisikaan ja maalohikärmeeseen ja pennusta pingviiniin.

Lupasin jollekulle synkata sen pogotilin mun switchille ja se tulee ehkä töiden jälkeen käymään. En tunne henkilöä ennestään, mutta kai sitä nyt nopeat roskalegut aina voi boksit antaa mysteerit.

Munat ainakin hautunut hyvin. Tauroksia ja Kangaskhania ym regionaaleja. En muista että munasta olisi ennen "saanut" tota Euroopan regionaalia xD

Liikaa pokemoneja mahtuu pieneen maailmaan...

hulabaloo balaipa lai = a pirate's life for me (ynnä muuta diipadiipadatailua)

Olen nukkunut epävastuullisesti huonossa asennossa liian kauan. Sivuttain ja liian monen tyynyn kanssa. Laitoin voltaren geeliä ja vaihdoin makuulteen koska muuten ei olisi pystynyt nukkumaan. Saattanut aiheuttaa jopa rintojen roikkumisen jos internettiä on uskominen. Haukotus.
Eilen oli psykoterapiaa. Varmaan juttelin mun murrosiästä. Pennullakin oli vähän murrosikäisyyttä. Kerran yritti panna mun jalkaa mutta olin nopea ja sen halut katosi yhtä nopeasti kuin mitä oli alkanutkin.
Tein kattilallisen kukkakaalimuusia ja olen ihan täynnä. Katsonut netflixistä, jotain venäjästä englanniksi, dubattua tappajarobotti sarjaa.
Käytän herkkuihin liikaa rahaa ja vaaka on varmaan rikki kun en näyttäisi lihovan. Ei se mitään, olen miinuksen puolella jo. Pitäisi maksaa laskuja ja tollee ja vasta pe tulisi loppukuun rahat mutta nekin menisi niihin laskuihin. Jotkut sähköpostia laittaa että ne haluaa olla mun rahapossuja. Se siitä femdomista.
Laitoin jäitä mun alkottomiin drinksuihin. Koiralle annoin yhden ja se leikki ja jahtasi sitä vielä illalla. Varmaan suli jonnekin uunin ja työpöydän väliin loppu pala.
Se on tosi helppo ulkoiluttaa. Pokemon go:hun tuli uusia pokemoneja paitsi en ole nähnyt yhtäkään. Pitäisi kai huijata sijaintia tms. Mutta heitin mun yhdet kengät roskiin kun ne oli hajalla ja vuosi vettä sisään... kuluvaa tavaraa ://
Sain synttärikortin kirjekaverilta Philadelphiasta.. ei mitään juhla-aikeita..
elämäni on vähän kuin Brexit. Kaikki muut tietää että se on mulle huono juttu, paitsi ne joka joutuu asuu siellä. Sitä paitsi en tajua mikä siinä on niin vaikeaa.

Exasperated is a synonym for getting provoked and it's the opposite of everything I stand for (oh what an easy life this is)

Mun elämään ei liity se pedofiilibändi mitenkään vai miten-se-menikään. Mä olen kärsinyt jo tästä mun merkityselämyksestä (psykiatrin keksimä termi). Ei tarvitse tulla spämmää sitä niiden nimeä kommentteihin. Olen liian herkkä. Tai ainakin olin vielä joskus.

Elämä helpottui paljon koiran kanssa kun alistin sen kerran. Niskaote kunnes se lakkasi näyttämästä hampaita ja rauhoittui. Sitä paitsi olin sängyssä niin tuskin kärsi herra paljoa. Täytyi vaan näyttää kuka oisi pomo. Vihaan rajojen asettamista ja kurinpitoa. Miksei vaan voisi olla pennun kaveri?

Juon aamukahvia ja söin puuroa. Lainakoira nauttii luuta tossa aamupalan jälkeen ja kai me kohta mennään pissille ulos. Eilen se päästi hissin eteen pienet innostuneet pissit kun naapurin höpsähtänyt rouva tuli tervehtii. Puhuttiin siinä ja vähän suutuin mitä naapureille voi tehdä ja ei voi tehdä. Ettenkö muka pystyisi pärjää koiran kanssa. Hopsankeikkaa!

Nukuin jotain kymmenen tuntia ja kylki tuli kipeäksi. Alaselkäkin tuntuu kuin menisi rikki luut kohta. Kaikesta colanjuonnista varmaan luut hapartuu kuin jossain osteoporoosissa. Alan olla iänikuinen. Painoa oli 123 kiloa aamulla. Kävellyt keskimäärin neljä kilsaa päivässä. En ole tänä aikana sheivannut mun alapäätäni? Se on eka kerta sitten 2008 kun en vaivaudu. Melko hento puska mutta useat karvat kasvaa kaksosina vierekkäin. Sit mulla on hs-taudista pehvassa jokin iso patti poskien välissä. Tarvisi kai laittaa noita voitehia. Ylipainot ja masennukset pahentaa rajusti.

Tänään pakko jättää lainapentu kotiin ainakin pariksi tunniksi kun käyn terapiassa. Se haetaan varmaan perjantaina iltaan mennessä.

Mikä olisi tärkeää? Ei mikään. Vahvinkin sortuu ja heinät heiluu.
 Kaikkea voi kuunnella -Radio Rock

Mahdollista vain jos sunnuntaiaamuna heräät ennen seiskaa t. entinen koirien ystävä (läppä)

Koirakin uskoo, että kun alan kirjoittaa niin tosinen toimi alkaa.
Söin räiskeläpän, perunaa sekä lohilindströminpihvejä pippurikastikkeella.

Kauhua Netflixistä (Girl With All the Gifts) ja välillä sijaintini on liikkunut itekseen niin ei ole tarvinnut sateessa kävellä ulkosalla.

  • simcity
  • animal crossing:pocket camp
  • fitness rpg
  • pokemon go
  • wizards unite

sekä sosiaalista mediaa kurkistellut (insta,twitter,tube,face,meseineen.)
Pelit vajaa 6 tuntia, yhteisöpalvelut 1,5 ja luovuutta parikyt minsaa tänään, yli viisi tuntia yli keskiarvon. Miten?!

Varmaan kahvin voimin. Oli tässä jotain asiaakin. Aivot ehkä
suli
puli
lumi
tuli
uli, uli....

Olisi helpompaa ostaa e-kirja