Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Hymyile kuin Hangon keksi

 [17.12, 27.8.2021] hyväkajsa…!: Kattoisko BumtsiBumia tänään. Mulle tulee mieleen vaan isäpuolen veljenlapsi joka tapitti pelkästään sitä aina ja söi makaronia, lempiruokaansa.

[17.12, 27.8.2021] hyväkajsa…!: Ja tietty sen Markon naminami elämänohje hieroa mahaansa

[17.13, 27.8.2021] hyväkajsa…!: Mitenköhän kauan siitä on kun toi pyöri ruuduss..

...

88.jpg

Musiikin merkitys elämälleni on toisaalta nolla mutta toisaalta enemmän. Ainakin se on pilannut mun elämän ja siihen on pystynyt vain äitini ennen, jos ei lasketa lääkäreitä ja lääkkeitä.

No mutta niin. Piristy ja kuolet. Multa loppuu akkukin tuossa? Voihan kuolinsyy. Aika rankkaa olla yksin ja näinkin pitkälle kasvatettu otus. Aivokasvain tai jokin sisäelin tulehdus. Vanhuus. Kaikkeen voi kuolla jopa siihen että jää kulli saunanlauteiden väliin. Sori huono vitsi? Olen melko vakava. Manailen. Mutta kaikki on väistämätöntä. Ei muuta kuin lelu kainaloon ja taantumaan. Niin, mille tasolle?


Kolmionmuotoisen kudotun huivin alla

En helvetissä. Nyt ei huvita nähdä kädenjälkeäni. Nukuin pitkään pitkästä aikaa. Viikonloppu edessä. Eilen join kaverilla pari tlk ölutta ja siiderin taas seuraksi mutta siihen loppui. Seuraavan kerran kun menen menoihini, voi olla että pitää ottaa nysselippu laskulle. Tai sitten kävelen, mutta en jaksa. Himputin hikoilu?

Meikän kuntoutusarviointi ennakkotehtävät tein eilen. Sitten meni yli tunti kun leivoin mokkapaloja. Siihen tarvitsi vaikka mitä. Nuolijaa, kippoa, saatika nonparelleista kahvista voihin ja leivinjauheesta kaakaojauheeseen, tai tomusokeri ja sokerit ja munat, mikrosta vatkaajaan. Laittaa uuni päälle, leikata pala leivinpaperia, ja silti kun vein palan kaverille hän valitti. En ollut jäähdyttänyt päällystä kovaksi. Viimeksi kun vein ulos mokkapala pellin, se oli pahaa. Nyt ei mahtunut partsille.

En tiedä miksi mulla on nälkä nykyään koko ajan. Ehkä siksi kun ruokaa on niin vähän kaapissa.

Kävin subissa päivän subilla eilen illalla. Sitä edellisenä iltana kai pitsaa, sitten jotain ranskalaisia jne iltasyömistä. Kaurapuuro ei täytä mahaa aamuisin. En juo tarpeeksi vettä. Kuitu on kivaa.

Sitten tämä siivoaminen ja tiskaus ja pyykit jaaaaarrrrggghhhhh. Jos mulla olisi jotain muutakin kuin hellan ja nyrkin välissä olo. Niin olo, koska ei se oleminen riittäisi? Sain kauhean paskakohtauksen vessassa kun heräsin ja yritin maailman pyörimisen turhaan pitää ulkopuolella. Siitä tuli huono olo pitkäksi aikaa... mutta olen soittanut niistä jo asiantuntijoille. Mun kohtaukset ei ole mitään!!!!!

Kaikki kyselee onko mulla hyvin ...niin, mikä? Ei voi olla hyvin jos et lakkaa kysymästä. Ole hyvä vain piirakoista ja kakuista ja kaikesta vitun pipari

...stressaan ja olen tiukka vähän kaikesta...

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King