Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Rajumaisa Ruttusen älykorjaamolla, hoi oikosulut

 Muhun ei luoteta. Jokainen puhelin jonka olen ostanut(yleensä kytkynä telia kaupasta), ja myynyt jollekulle muulle, niin aina ne on väittäneet että olen heitä huijannut. Vaikka olisi ollut suorastaan avaamattomana paketissa olen saanut pienemmän summan kuin millä sen ostanut. Nyt kaveri väittää että olen pettänyt hänet. Olisiko käyttäjässä vika.

Ja sitten tyyliin antaa puhelimen pois, vaikka äidilleen, eikä maksa mulle sitä kokonaan, tai heittää koko paskan asvalttiin koska siinä oli jokin naarmu muka valmiiksi... exän puhelimet maksoin eikä siitäkään saanut mitään rahaa.

Mulla alkaa keittää. Miten mä kehtaan ikinä myydä mitään jne.

Pitäisi olla selkeät sopimukset. En mä voi vaikuttaa puhelimiin. Mulla oli kerran iPhone4 jolla ei voinut soittaa ollenkaan, kun sieltä ei kuulunut mitään. Silti rakastan Applen tuotteita. Mulle tarvitse olla katkera.

Kajsa ja laitteet.

Heissu veissun ei vais...

 Löysin sovelluksen johon voi laittaa vuokralle kodintavaroitaan. Se on nääs tamperelainen äppi myöskin :) Mun mikrofoni on 5e/pvä, kävelykepit/ digitaalinen hyppynaru 1e/pvä, silitysrauta 3e/pvä, 10e/kk 5kg painolevy ja käsipainot, ja ilmanpuhdistin 6e tunti!! Noi on nyt vielä tarkistettavana...

Nukuin viime yönä ollenkaan ja nyt on jo aamu. Oikeastaan aamupalani taisi olla nuudeleita.

Kaiken muun lainaisin paitsi telkkarin, pelikoneet ja jääkaapin hehe- jos siitä saisi kahisevaa tai kilisevää edes 50snt. Antaisin poiskin vaikka mitä jos keksisin vain mitä.

No tuota. Piti vähentää ruutuaikaa. Katselin yöllä sarjoja pari jaksoa. Sovellusten latailun ja pelaamisen ja klassisen kuuntelun lisäksi, ja hamsterin tuijottamisen/ruokinnan jne rapinan kuuntelemisen lomassa.

Tänä viikonloppuna pitäisi saada sitten pakettiin verhot ja tilaa patterien eteen se metri, kun lämmitys katkeaa maanantaina. Luvattiin sähköpatteria lainaan sukulaisilta jos jäähtyy täällä.

Ei pääse tavarasta yli eikä ympäri.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King