Translate

kävijäpiikki

I'm just not into a lot of things but with a little imagination and not knowing you can even start to learn something (also called curiosity)

English because I'm Finnish and just spent a century in the loo while reading my old blog. Still can't read a book. (There's a book for that?) Then I google'd the movie I last saw and there was a YouTube video with the ringmaster and his onehanded horse rider in Dumbo. Answering Internet's wanted questions about them. Was fun. Do not want to own green eyes or a wife whose like fifty years younger especially if she was a dog and I'd be a monkey by Chinese horoscope but that's just one pairing.

My airbnb quest is probably arriving soon to Tampere. I wrote my wifi key down and set their flat key for them, made a bed for them, and been digesting my food and gathering myself. Nobody's probably going to be here though. I slept last night next to a neighbor whose lives down the street. He was there for me when I last broke up, the sofa I mean.

Probably just platonic between us. I did leave him without a release after sex though so might have to go back anyway tonight. A break, you don't say? I haven't told him that I have a diagnosis but it's not as if it was any of his business and besides, it's only something I have and a percent of population apparently or so I've heard having those bunch of symptoms.

yeah and the rest is history but communism would never work.

Värikoodattu, aakkosjärjestyksessä, ja noudattelee kaikkia muitakin vallalla olevia lakeja paitsi niitä luonnon omia kunnioittaen

Huokaus. Saan kai unelmoida jos en viitsi kiroilla. Päivitellä vain. Tule tänne vaan taivaan raivo ja helvetin lieskat<3 Täysi istunto päällä täällä ahneuden kiirastulilla...  miks kaikesta tehdään poliittista. *kaivaa jostain mun suomilasit* Siis eikö pressa Trumppi olekaan maailman suurin emävalehtelija?

Mä vaan kirjoitan eikö kaikki tiedä että sillä saa selkoa ympäröivään maailmankuvaansa?

Tai no, mä kyl twiittasin koko yön ja muutenkin sitä rataa hermoillut ja valvottanut enkä hehkuttaisi omaa elämääni kellekään. Ei kellään ole liikaa aikaa.

En päässyt töihin. En saanut työpaikkaa. Maistelen noita sanoja ja mietin kumpi lause maistuu paremmalta kitalakeen... Ihan sama minkä kuvan saivat. Ei haluu analysoida sitä enää.
En muista oonks kertonut, mutta en kerro yleensä mitään

Kiinnostaa. Lukea horoskooppeja. Ikä ei ole numeroita, mutta vuosiluku on. Jos joku kertoo mulle niiden iän niin mietin heti niiden kiinalaisia horoskooppeja. Mulla on jokin pakkomielle. Mikä Mulan mä muka oon, hä. Ja joskus en tarvitse edes tietää mitään numeroita, mä vaan näen intuitiivisesti että jokin on pelokas tai rohkea tai taiteellinen, tai ylpeä tai lojaali tai innokas tai hullu tai olin mä sit liian varma itsestäni tai jotain. Ja, kun, mä.oon.myös. vaaka niin voin olla kahdella puolella samaan aikaan muhaha. Mä en nielaissut pienenä taikajuomaa, mä imaisin itseeni sellaisen taulukon missä on ne 12 eri kiinalaista merkkiä ja miten ne tulee 1-5 asteikolla keskenään toimeen. Tavallaan kuin sudokua mutta vittu. Mistä mä ees tiedän näitä juttuja?? Siisku ei kiinalaisetkaan konsultoi noita juttuja kun korkeintaan tärkeiden elämänpäätösten tai romanssien takia (avioliitto, lapset) niin miks mulle ihmisten kiinalainen horoskooppi on kuin muistiinpanoina niiden nimen tai naaman vieressä jossain muistikopassa. Mä oikeesti pohdin kun on tylsää mitä sillekin metalli-lohikäärmeelle, tai maa-vuohelle tai tuli-hevoselle kuuluu... välitänkö mä heistä sit oikeasti jos ne on vaan jotai elukoita. Siis wut?? Paskaduunia teen ylimääräistä. Miks!!!J.k. Meni rikki kuusisataatuhatta. Antaisin jotain lämmintä ja pehmeetä jos tietäisin kuka se oli. Jos itse rikoin sen luvun en tiedä laskeeko mun omat käynnit toi kävijälaskuri

60sek

Hukkasin jonkun maanisdepressiivisen tyypin yökerhon ovella. Paskanmaku suussa, onneksi on suuvettä. :/ On mulla villit teoriani miksi tyypit on mulle kivoja, kun oon älykäs ja kiinnostunut niistä mutta kun se puraisee välillä persuuksiin kun toisaalta välittää niistä rakkikoirista jotka roikkuu perässä tai tarttuu mukaan. Eksäni, kuulemma pyysi kaveria ottaa mut itelleen viime kesänä. Onneksi ei ota. Olin mä panojonin luona saunassa ja katselin pari jaksoa Varjojenmetsästäjiä. Höpötän kun olen kännissä. Mutta ei sitä sit kuuntele enää kukaan loppua kohden kun korottaa ääntäni alan.
Huomisaamuksi kasilta kouluun istuu tekee wordpressiä. Kyllä mä siitä selvän teen vaikka onkin vähän happamia, sanoi suomalainen sitruunoista eiku. kettu pihlajanmarjakiisselistä mutta joo. Runoilen jotain epäomaa tähän väliin, hiki valuu ja päätä särkee inasen. Löysin jonkun ystävyysrannekkeen kun tarjosin tavaroita sekä pahvilootan herwood roskalava ryhmän tyypille. Sitä paitsi nää uudet kiinarintsikat on ihan kivoja, varmaan suoraan pesuun laittaa. Olisinkohan mäkin vähän kaksisuuntainen, tai ainakin mun lääkitys on vähän niille suunnattu enemmän, ja ehkä se aine mun aivoista halusi sen naisen aivoihin hyppää. Tai siis en tiedä sanoinko mutta se lupasi tarjota meille jotain jos me tarjottaisi sille ja sit sen naapuri maksoi ne juomat ja pelasti sen pulasta. Halusi pelailla yhdessä pelejä ja mukaan sosiaalisiin piireihin kotoa jossa sillä on whippetti ja niitä peippoja joista en ole koskaan tykännyt. Tarjosin makkaraperunat kamulle, sit lopuksi jotain lohisalaattia mutta ne ei oikein tuoreilta näyttäneet joten kävin varmuuden vuoksi sormet laittaa kurkkuun ettei ole huomenna jotain ripulia. Vithu miksei tää mun läppäri ala jo käynnistää itseään uudestaan, kun odotan sitä päivitystä.

Otsikko otsikko näytä sarvesi, tuleeko huomenna pötyäKävin eilen katsomassa Dumbon. Ihan kiva Burton/Disney yhdistelmä. Olin nähnyt alkuperäisestä vaan palasia mutta lukenut lapsena sellaisen kuvakirjan missä juoni. Ilmaiset kahvit Plevnan synttärien vuoksi ja olisi ollut 9e lippu sikäli että oisi ollut siinä vaiheessa rahaa... nooh... Juoksin Plevnalta 5min bussiin. Ehdin. Iloitsin omasta kunnostani enkä saanut nukuttua kun viestittelin jonkun miehen kanssa mutta siitä ei taaskaan tuu mitään. Liian ymmärtäväinen ja salailee jotain jos ei se yksin asu.
Heräsin aamulla kymmenen maissa, olin saanut rahaa.
Kävin Hervannan keskustassa hakemassa posteja, Tokmannilla jotain halpoja siivoustarvikkeita, Lidlistä colaa ja energiajuomaa ja kilon sokeria.... Alkosta viinaa pieni pullo ekaa kertaa varmaan kuukausiin. Tulin palvelubussilla kaverin pihaan, kävelin kotiin kun en kehdanut sanoa etten asu palvelutalossa ja sit, lähdin käpöttää bussiin keskustaan varaten ajan näkötarkastukseen ja siellä meni joku puoli tuntia ja kymmenen päivän päästä tulee lasit. Mun näkö oli parantunutkin kai 2016 vuodesta. Normaalit silmänpaineet.
Sain siis reseptin, kävin subissa, tulin kotiin ja aloin siivota eli imuroin ja luuttusin tunnin. Laitoin kai imuriin liikaa hajustepalleroita. Sekin piti kaivaa esille naftaliinista mutta ei toi 2-in1 käsi-imuri vaan saa kaikkea irti. Pyyhin pölyt patterien takaa huiskulla. Hinkkasin lattioita ja ovia vähän. Oon ottanut jo kossukolaa vähän janooni yhden lasin.
Sohvalle tulossa koisaa yhdenyön vieraita tässä pari. Se pistää töpinää töppösiin. Piti mennä johonkin luontaistuote seminaariin lauantaina, olisin saanut lipun parillakympillä tamperetalolla, mutta se jokin esitelmävideo oli niin väitteineen sitä samaa muiden vitamiinijuttujen kanssa että otanko itsekään haasteen vastaan.
Laitoin mun kenkuleihin geelipohjalliset ja ostin sukat eurolla ja isoja kokoja oli enää jäljelläkään.
Pelaillut samalla pokemonia kaupungilla toki. Edistynyt, tuskin. Mun pöytä tekee jotain tärinää kun kirjoitan. Ulostauduttava vai miten äiteellä oli tapana sanoa..

ef laittoi roskapostia että seuraisin niiden instagramia mutta on mulla omat kuvatkin vielä tallessa että tänks nöy

Lohikäärme nosti päätään?

Mun intialainen astrologi kertoi että pitäis välttää mustia vaatteita, hah hah ei mulla ole kuin mustia vaatteita ja oli muutenkin oikeassa mun työhaastattelusta. Voisin aloittaa työt, kesäkuussa, ja se meni suurimmaksi osaksi hyvin, ja kohtuulliset odotukset tota työpaikkaa kohtaan kannattaisi olla. Seuraavan kerran on yhtä hyvä ajankohta aloittaa uusi työpaikka lokakuussa. Pari vuotta oli huonoja mulle rahallisesti, jolloin mulle tosiaa aloitettiin se velkajärjestely. Eksä ei maksanut vuokrista osuuttaan ja tuhlailin Lontoossa jne. Mutta vitun Rahu! *väpättävä leuka hymiö*


Hello, Kajsa!
Warm regards. Observation of your Vedic natal chart shows that you do have a successful future ahead of you when it comes to your career endeavors and you shall find the growth and satisfaction that you deserve. You are a dedicated and hardworking person and you shall be well appreciated for this in the times ahead. The 28th of March this year was a good time for you and it does seem that the interview you gave should have gone well for the most part. However, there is also the malefic influence of the Northern lunar node, Rahu which is why there might be some competition too and it shall be best for you to keep moderate expectations for this job. In order to minimize the malefic influence of the Rahu, it shall be good for you to stay vegetarian on Saturdays and also avoid the use of black clothes. With your efforts, as well as the positive support of the Mercury, it does seem that you do have the prospects to start on a new job in June 2019. If this takes some more time due to any circumstances, then the October of 2019 shall also bring another such an equally favorable time for you to get a job. Your chart shows that you can do well in various sectors but if you can share more about what role or position are you applying for, I can see your affinity with it. Your chart shows you might have had some issues in your career and finances around 2014, 2015 but you shall be able to avoid them in the future ahead. Best of luck, Kajsa!
#Yodha app http://get.yodhaapp.com/1gsci http://get.yodhaapp.com

Questions About You


What were you known for in high school?
I was a wild card. Nobody really knew me. I wasn't from around there. Sometimes people would tell me to go back from where I came from or shout "boo!" at me or similar. I was pretty avoidant, passive, and lethargic even. For my size....

Did you have an enemy or bully when you were young?
I punched a girl's nose so that she got a nosebleed. She came into my space and was 'too nice'. Later one winter she threw me on a ditch that was filled with frozen water and my college pants got icy damp and had to walk home which wasn't far. I guess I tried to bully some girls very early on but only ever got so physical. I'm not mean.

How often do you go over the speed limit?
I don't drive or have a car.

Describe a terrible dating experience?
Only ever dated this one asshole but I can only blame myself for it. Always let the guy do everything from now on.

How old are you in your dreams?
Probably pretty much as old as I am, perhaps a smaller version so I can see myself better.


Do you dance like crazy, when no one is looking?
No I do not. A lot of the time no one is looking though.

Do you like to sing in the shower? If so, what are some of your favorite songs to sing?
I can't sing. If I sing they're karaoke songs off youtube. Easiest stuff to sing about is probably love or falling in love or musical/operas

Do you read in the bathtub? What are you reading now?
I'm not in the bathtub. I gave up reading a while back. It was too enjoyable.

What do you do when (you think) no one is looking?
being a mess

If you were stuck on a deserted island, what 5 things would hope to have with you?
a servant I'd call Friday, something sharp to defend myself or kill game with, a pillow or mattress, my eyeglasses, something to make fire with...

How are you proactive about your health?
I think about it sometimes. Breathing kills us all eventually and when we aren't alive anymore it's just dreamless sleep so why not live like it was the last day and not regret

Did you ever run away from home? Why/ why not?
Yea, did not want to rake leaves. Got sent back by grandma she said I can't go over there.

Have you ever been fired from a job?
No

What did you get in trouble for the most when you were a kid?
I was just a kid and got blamed for reasons that weren't mine usually the adult's own mistakes. There was no loving adult in my life. But that horriblessness is being dealth with in psychotherapy and the meds maybe

What really gives you the creeps?
in horror movies, kids are the creepiest. Also I don't want that the dog always gets eaten or dies but I guess it's unavoidable. I get goose bumps if the music is so bad it's almost good

What were the three happiest moments in your life so far?
my exchange year in the uk as a whole. adulting. I don't want to think too much of the last third thing but not knowing when it's going to happen yet...

Did you have a nickname in middle school or high school?
well I guess a few girls called me the hunchback of Notre Dame, or some boys gollum or wc duck, whatever but there were some variations of my name being said by a guy or two. kajsuliini, blumpsis etc kajsu and blumpska

What is something you've wished for that hasn't come true yet?
Oh I think that the wishes we make today are the curses our children have to pay tomorrow, because as much as mother nature gives, she will also take someday... doomsday will come sooner than in a million years when this piece of rock melts into the Sun

What was your favorite toy when you were a kid?
had a ton, mom always got rid of them, didn't get to keep shit. My first toy I had I still get to keep and if anyone touches it or would destroy it somehow, it'd be the end of them because I'd hurt them bad, make them bleed.

If you have to choose a movie title for your life story, what would that be?
Worst Personal Story Possible as Humanely Told As Shit

Can you fake any accents? Which ones?
I take language way too seriously but if I really have to pee I start saying things in Swedish so there's still room for improvement

If you had to change your name (first or last or both) what would you change it to?
Elisabeth Root. Katherine Lavare... oui, some great queen or if it'd had to be Finnish then some berry or flower name or a forget-me-not plant-sy or sea wind name even or long forgotten pagan goddess name, but not a Bible-y name... not Victoria. LOL.

If you could go on a road trip with any person (dead or alive) who would you go with and where  would you go?
I'm thinking space exploring with Einstein or something.. or some technophobe like Tolkien to see his books made into movies if I was really mean but make it somewhere like New Zealand. I don't know.... perhaps eat in Michelin star restaurants without gaining weight haha. Or like, eat pineapples or coconuts that are fresh. I've had oranges straight from a tree and their so much better that way

Have you ever had a roommate? Was it a good experience?
Sort of. We are still best friends. I haven't enjoyed living alone for very long.

What kind of swaps are your favorite and why?
Domestical ones tbh because the postage is just so out of this planet. or perhaps electronical ones, ones that you'd make someone else ship, like an online book store or a postcard shop, with some flat price both would have to pay

Lausetta lauseen perään vaikken todistettavasti osaakaan äidinkielenään suomea höh höhhö

Ylläripylläri maanantai enkä aprillannut ketään. Sain valmiiksi medianomi opintojen esitehtävät kyllä. Riippuu niistä tuleeko hylätty vai hyväksytty ja pääseekö jatkoon. Skannasin mun työ ja koulutodistuksia samalla. Hakuun. Enää 30 osaamispistettä ja meikä valmistuukin jostain, eli jostain vaan kaksi näyttöä parissa kuukaudessa.

Löysin pari finnkinon sarjalippua käyttämätöntä lojumasta lompakostani ja niiden käyttöaikaa on vielä puolitoista kuukautta. Sitten vappu onkin jo nurkilla ja voin tuoda kamun kamuille mun partsilta grillin ja osallistua itsetehtyjen hampurilaisten syöntiin.

Jutskailin psykoterapeutin kanssa jotain ja se huomautti että ajattelen itsestäni kovin vähän mitään tjtn ja mä vaan oon jalat maassa että eihän mulla ole sävelkorvaa ja muutenkin ihan luonnollista nää asiat silleen vaan suoridun jotenkin asioista. Olen huomannut olevani visuaalinen oppija jos en esim muista mitä itse olen sanonut. Mulla on kuulemma motivaatiota. Mikäs siinä yksi diagnoosi painorasitteeksi nilkkaan, ei se tee musta mitään luovuttajaa lallalalalaa

Toivottavasti kaiken voi aina selittää hyvin päin. Aurinko paistaa ja hillun t-paidassa, kevät takissa (anorakki?) ja suht. paksut sukkahousut jalassa. Oli mulla farkkuhamekin kaupungilla jalassa mutta kaikki tippuu jos en laita vyötä. Nää on jotain 5xl tai brittien 26 kokoa tms eli numeron tai kaksi liian isoa. Käyn viikinkiravintolassa syömässä artisokkamuusia ja jotain lihapataa ja oon ihan täys, mutta vaikka olisi kuinka paksu ja turvonnut, niin silti pelkää että farkku tipahtaa nilkkoihin tjtn

Farkkualusasu olisi muuten aika kiva. Ai niin meikä unohti alusvaatteet naapurin luokse eilen. Mulla oli sellainen yksiosainen musta asu. Huomenna oikeesti aamusta heti pyykkitupaan. Sitten hakemaan postista sukkia ja rintsikoita.

Join energiajuoman äsken... siksi luistaa kirjoitus, vaikka ei luistaisikaan muuten järki tai muistaisi silleen mitään. Muutenkin joskus tiätteks tulee oloja että asiat ei olisi hallinnassa, tai kaikki menee väärin, tai jotain puuttuu että asiat ei mee kuin ennen miten pitäisi. Silloin vaan niskasta kiinni. Tai jotain, niinku sellaista, se mun enkun tukiopetus 70v nainen mietti jotain. Multa löytyisi kyllä kaikki englanniksi vastaukset jos vaan tietää kysymyksen. En ole ajatustenlukija surullista mutta tosiaan kaikki ennustaminenkin on arvailua ja kylmälukua jos skeptikoida saanen.

Mulla oli aamulla vaikeuksia niellä vettä. Tai siis se sattui. Olin laittanut siihen chia siemeniäkin että aivot saa omegahappoja. Mutta on ollut koko ajan nyt aamun vaan tosi paha olo ja mahaan sattunut ja kaikkea, mutta silti pusken vaan. What the actual fucking matter is anything really anyway if I may ask!!!??


No worries. Happiness.

Paitsi jos: saisin salasanan palautuslinkin telia tv sovellukseen, kun tein niitä pirskatin tehtäviä - ja se linkki oli vaan 10 min voimassa ja sit ne soittikin, jo takaisinpäin -ja ei vaan saisi tehdä mitään muuta kuin odotella ja ladata sivua. Katsoisin hbo:ta kun se tilaus alkoi toimii. Mutta en voi kun tili on poistettu jne kokeillut kohta kaikki salasanat jo.... wtf, kokeilin yhtä salasanaa jossa oli isoja kirjaimia, pieniä kirjaimia, numeroita jne ja ekalla pääsin tonne!??

Sitä paitsi ilmeisesti kaverini on nyt ainakin viikonloput siellä omalla kämpällään ja tekee omaishommia vaan viikolla, niin ei se nyt hänen kämppään muutto ole niin ajankohtainenkaan enää.

Tv-tason haki joku eteisestä. Eihän mulla muuta kohta olekaan kämpässä muuta kuin kalliita neliöitä joita en käytä.