Translate

kävijäpiikki

Sleep used to be my poison, can't even pick myself up from that anymore

Woke up excited. 9am realising I have to do laundry and empty and load the dishwasher so I went back to bed. Wasn't a good idea. I was shaking my feet etc but made myself stay put until 2pm.. my eyes got red and my head is still shaken from yesterday's old thrills and embarrassment. My pussy admirer came by last night because everyone else was taken and cancelled, but also because I told him to bring beer and those two cans were too much, of a consolation and also apparently fucking with me can get really boring sometimes.

How to cope even.

A tube of ice cream I just shoveled down while watching My 600lb life reality tv show. Breakfast was hazelnutty chocolate spread leftovers but then for late lunch I tried to wok a healthier version, vegetables but the ginger powder I shaked on it was too much and they got saggy with olive oil. Drank water with chia seeds in it, made toast and took a painkiller.

My head is less foggy already.

On my way to buy ice cream last night I saw my neighbour whose a carpenter and his cv had made an impact too and he said his employer had come by car to pick him up for work. Nice... I was thinking about my group interview and how little I had answered well or answered questions correctly or had they even had anything to do with the question, but also I crossed my arms and tapped my thigh a little bit and didn't stay to make any questions and I could've dressed up better. Maybe. Can't remember. I could've assured them more I needed the job but still if it was only so that people could get their summer holidays, then. I still have to graduate from my college and just have a couple months left. I could exhibit I know some things at the workplace and get rest of my grades that way, but. Let's go, barbie....

I just think that. Men have much more priviledges. They show up, fuck everything up, when a woman gives 110% and almost dies trying to give her all. If you can't pee on it, eat it or if you don't have to talk to it, then you just ignore it and walk away

Tavallaan joo mutta ziisus tätä mun sosiaalista ympyrää

Nostelin 5kg painoja aamulla pari minuuttia ennen paahtoleivän syömistä. Voisi tarvita lisää ylävartalovoimaa huvikseen. Heräsin ilman herätyskelloa seitsemältä. Tukka oli täysin pörrö ja eilisen vastakohta kun heräsin ja katsoin peiliin.
Äsken soitti jokin lainafirma, ja eivät ilmeisesti kuulleet mua, joten se lopetti puhelun siihen kun kerroin että en ole vielä puhunut tolla puhelimella kun se on uusi.

Otin eilen särkylääkkeen ja menin lepäileen ajoissa. Latasin puhelinta ja itseäni. Naapuri kyseli onko niiden naapuri suuttunut niille whatsapilla, kun tuntuu siltä :o En mä vaan tiedä, yleensä jos mun naapuri sanoo että siltä tuntuu, niin se on vissiin ejakuloimassa. Kai se aina jotain valittaa kun ne juo niin paljon eli oma vikansa tollaiset fiilikset. En tiedä mun naapurista, mutta itsellä on juopoista huonoja kokemuksia lapsuudestani, niin ymmärtäisin kyllä jos, itse en jaksaisi niiden seuraa.

Otin 3kk ilmaista Apple music. juttua. Ei tää spotifyta parempi palvelu ole silti.

Yleensä tulee jotain juttuja mieleen mitä en ole maininnut tänne. esim. Ihmiset on hulluja. Mutta yksi koira on nyt haukkunut naapurissa tauotta aika pitkään ja omistaja jätti lapun ulko-oveen että on tehnyt mitä voi.

Love thy neighbor.

Oli se sit koira, perhe täynnä juoppoja, insinööri, tai asukki kuntoutusyksikön... joka laittaa viestiä että voisinko antaa sille rahaa pari euroa huoh niin onhan kaikilla omat juttunsa. Tulkoon ovelle jos se on kuolemassa. Mä en nyt pysty muuttuu 1,2 euroksi kun naisen euro on 80snt...

Otsikot ovat uhanalaisia otuksia

Nyt kun lintsasin koulusta ekaa kertaa ton open tunneilta ja en voi lähteä ihan vielä, Vehmaisiin työhaastikseen, mulla on päänsärky ja muutenkin enää kolme tupakkaa jäljellä, niin miettisi mikä kannattaisi tehdä ensin. Koulussa oisi ollut kalakeittoa ja mulla ei todellakaan ole ruokahalua.

Pitäisi käydä postissa viemässä mun vanha, iphone palauttamassa palautuskuoressa, kun sain uuden tilalle. Toisaalta odotan sukkalähetystä niin ei jaksaisi rampata postissa jos voi samalla hoitaa eikä tolla ole kiirettä.

Ilmeisesti mun pitäisi alusta asti asentaa se wordpress... toki voisin jos mun asiakas suostuu jos se on mahdollista, koska sen sivut ei ole kovin turvalliset enäää niiden PHP-kieli on vanha ja jotain hyökkiäksiäkin ollut tuhat :D Ota siinä sit talteen tosin jotain tietoa niistä muista käyttäjistä tai muutenkin varakopioida että siitä saisi vielä samanlaisen tietokannan jos sen asentaa alusta argh. Ehkä pitäisi vaan ottaa joku muu asiakas näyttöä varten jolle saisi tehdä alusta asti toisaalta houkuttaisi ihan fiktiivinenkin asiakas.

Kaikki tunnit liittyen kahteen viimeiseen näyttöön on toukokuun lopulla ja suurin osa päällekkäin, mitä katselin. Se kesätyö pitäisi aloittaa varmaan toukokuun alussa viimeistään? Tunteja ei ole kun viikon päästä seuraavan kerran, tiedä sit mitä mun loput luokkalaiset tekevät koululla joka päivä.

Olisipa sellainen Pottereista tuttu ajankääntäjä, että voisi olla useammassa paikassa samaan aikaan. Sellaista ei ole edes niiden mobiilipeliin keksitty.

Toisaalta luin oppikirjasta kaiken mahdollisen liittyen siihen fleksopainoon sekä itse firman sivuilta kaikkea ja muistelin sitä tehdasta ja kaikkea mitä ne esitelmöi siellä tutustumiskäynnillä. Mutta silti jos matkustan vajaan tunnin sinne bussilla ja, ne vaan kyselee "kuumottavia" kysymyksiä... tuhlaan aikaani kait. Kai ne fotopolymeerilaatat, rasteritelat, sun muut karkaisut ja kovuudet ja altaiden pesut tai muut painovärien ominaisuudet, on sit vaan jotain yleistietoa tältä alalta ja kävin niiden värikeittiössä testaa turhaan niitä väriavaruuksia

Tuli pois hännän alta eli jönglööraukset seis ja nurkkaan häpeämään

ÖÖÄHYHÄHHÖH,yh

Loppuviikkoa kohti alkanut yleensä stressi hellittää... tosin ei nyt. Mietin vaihtoehtoja.
passikuva tyyppinen omakuva

Jos en ala huomenna painaa jotain muovista kesätöikseen, sen haastattelun jälkeen niin sit odottaa korkeintaan seuraavat kuusi vuotta opiskeluja... sikäli että muistan, etä koska ne pääsykokeet pidetään -ja jos tekee ennakkotehtäviä. Tein jo yhden melkein mutta siinä pitäisi haastatella nuorta jostain sitä kiinnostavasta aiheesta ja ottaa kuvia hänestä, lisäksi tehdä videota itsestään jne ja aikaa on, vielä viikko.

swot
Tosin viime aikoina tuntuu että kukaan ei halua mulle jutella ainakaan niistä ekaluokkalaisista joiden tunneille tungen, tai mä niille mutta toivotti mulle tupakkipaikalla joku hyvää päivänjatkoa tms ja kiitin tylyyn tapaani taas enkä toivottanut samoin -.-

Uhka vai mahkut -- jos mun on ryhmässä työskenneltävä?


Sitä paitsi kohdistan itseeni paineita verkkosivujen teosta.

Meni viimeinen tunti koulussa, siihen kun tein jatko-opintoihin haun. Taisin haukata liian ison palan tällä kertaa. Yliopistoa ja ammattikorkeeta. Opettajankoulutusta vai englantia, insinööriä vai medianomia. Ei edes missään tärkeysjärjestyksessä.

Koulusysteemi on melko kusetusta. Sitä paitsi :D Joku puhui miten kasviksia syömällä ei pelasteta maapalloa, joten "syö lihaa pelastat maapallon" tms On ne kyllä valveutuneita ja huolestuneita huh nuorisoa? Koulu on "peukalonpyörittelyä" ynnä muuta taukoja kun työssäopissa oli päässyt jopa siivoamaan! Ton olisi voinut kertoa jo 15 vuotta sitten, kun olin tet:ssä kampaajalla ja siivosin sen kahvinkeittimen alta kauheat pinttymät joita ei edes huomannut ollut enää niin sain kaikkia tuotteita sit (jotka tosin mun äiti lotrasi hiuksiinsa).

Eniveissön. Vähän oisi yksinäistä. Tulin kotiin ja naapurit istuskeli kaunista päivää viettääs ulkona- ja toinen kehui miten reippaasti kävelin. Melkein voisin lainata suorat sanat siltä mutta en muista enää. Hoin sitä kotona kahteen kertaan kun tein safkaa.

Kaikki äänet sulautuu kuitenkin loppuviimein muiden muistojen romukoppaan ja mistään ei saa selkoa tai järjestymään mielekkäästi asioitansa tai jotain ilmiöitä, virikkeitä, ärsykkeitä, teemoja, suunnitelmia.... aikatauluihin mahtuu=

mikään. ei vaan palkitse. Nii, no mut kyl mun netti toimii sentään taas kun laitoin modeemin eri huoneeseen. Neronleimaus jonka unohtui mainita. Sen ainoan kerran kun unohdat jotain niin kaikki muistaa. Mutta jos vittu koko elämäsi muistat kaiken, niin kukaan ei vit*u välitä xD

Lisäys: tyhjensin iPhonen. Nyt odottaa että tota tullaan hakee ja saan tilalle uuden samammoisen. Jänskättää olla ilman kaikkia häiriötekiöitä ;D

Kiinnostuksen kanahäkki, sillä kivetkin on kuuroja

Hyväntuulinen. En saa syödä mitään enempää koska lihon mutta vein yli viiskyt kaljatölkkiä palauttaan ja jääkaappi on täys... tai ainakin yhdelle ihmiselle siellä on jotain mitä lämmittää. Laitoin jo yövoiteet nassuun ja kantapäävoiteen päälle sukan, mutta halusin vaan jakaa mun suuren huvituksen aiheen eli hiuksiin ilmestyi lähes, täydellinen, keskijakaus vaikka oon sukinut sen menee viistoon . yli vuoden varmaan jo .
Sain kivaa palautetta äidinkielen verkkokurssista eli kiitettävää kolmosen arvosanaa tjtn. Mutta silmät kuivaa ja laitoin jo silmätippoja nii pakko mennä nukuksimaan noihin puhtaisiin lakanoihin ja kolmeen litteään tyynyyn liinoineen jotka vaihdoin just eikä melkein tänään.
Vein roskaa yhden jätesäkin ja sekin oli kivaa heittää pois jotain... tarjosin mun ilmanphdistinsuodatin14kg härveliä naapurille lainaks mutta se tyytyi imuroimaan kotonaan. VOI miten voi olla niin,, suloisen idiootti. Alkaa olla pikkuhiljaa viimeinen mahku että se ikinä enää tosta kuolemantaudeista tulee pysyy terveenä jos ei see tee sille huoneilmalle jotain.
Ja tauti siis flunssa ja keksikääs siihen parannuskeino rakkaat tulevaisuuden älylapset vai mitä dystopiaa elämänne täytyykään muistuttaa jos nämä muistelmat joskus päätyy tulevaisuuteen.. ei kyllä ole ollut kovin scifiä nää viimeiset vuodet ja majoneesien kalenteri loppus jo 2012... mutta joo meikä ei jaksa vedellä enempää fiktioo tänä iltana laahaten näitä nakkimakkaroita näppäimistön yllä - joten itku pitkästä ilosta ja pieru ties mistä ...viikonlopuista.

Leikkaan kulmia ja löydän lyhyimpiä reittejä terveisin laiskimus omista maailmoista

Sukkia tilattu. Halvat stayupit sekä korallinpunaiset sukkikset ja viisi kappaletta adidaksen nilkkasukkia. Jos vaiks mahtuisi edes niihin. ehkä sillä kolmellakympillä olisi saanut kengät. En tiiä. Kevät tulee...Mutta pitää tilata jotain että saa cashbäkkii. Viheltäen meni loputkin laskuihin,  että voisi ehkä hätätilanteessa tehdä jotain sillä parillakympillä mikä on lompakossa. Ei sitä koko kesää voi kulkea villasukissa. Se on eri asia miten ne pesee, koska sukilla on mystinen ominaisuus kadota.

Kaveri kävi täällä haukkumassa kaikkea mahdollista ja vei muutaman pullon eikä syönyt mun omenapiirakkaa.

Katselin koulussa opintosuunnitelman vaatimuksia sitten... tolle näytölle verkkosivujen teosta vaikka opettaja selittikin jotain mitä siinä täytynee olla. Olisi se kiva saada kiitettävä mutta ei mun oo tarvinnut paljoa siihen kirjoitella tai ottaa kuvia.. siis voinhan mä jotain sinne keksiä jonkun helsinkiläisfirman monitoimiyrityksen sivuille mutta ota nyt tuosta selkoa.

Voisinhan mäkin digitalisoida jotain nauhakasetteja tai tehdä kollaaseja vanhoista valokuvista retusoituani niitä, mutta en mä sitä mainosta missään. Olisko kysyntää ees. Sitä paitsi multa puuttuu ohjelma ja piuhoja jotta olisin saanut television kautta söpöä vauvakajsaa syömässä marjakiisseliä taltioitua sellaiseksi että sen voisi vaikka YouTubeen laittaa. Muutenkin vähän epäröisin tarjota painotuotteiden tekoa, kun puuttuu kaikki tilat plus koneet painaa mitään. Ajatelkaas jos tarjoisin taksipalveluita ilman autoa ja ajokorttia tai kotisiivousta vaikka oma kotikin on hyrskytämyrskytin ja oon allerginen pölylle (vitsi vitsi).

Mutta siis toki mä voin asentaa fyysisesti mokkulat tai modeemit, ladata liitetiedostot sähköpostista, asentaa wordpress pohjaiset sivut jonkun kotisivutilaan jos ne on ostaneet osoitteen.

Mä voisin kaunistaa hieman kenen tahansa profiilikuvia jollain sovelluksella mun kännykässä, lisätä meikkiä ja kaventaa naamaa isontaa silmiä, tai sit tehdä kuvasta tai piirroksesta uuden päälle kopioida tai vaikka jotain logoakin ehkä pystyisi tai tapahtumasi facebook kannen taiteilla oikeisiin pikselikokoihin

Mulla ei just nyt ole fotarin lisenssejä, mutta eipä niitä juuri tarvi peruskuvan muokkaukseen... lunapic.com on ilmainen esim. saa taustan läpinäkyväksi jne giffiksi tai, joskus joudun giffien kokoa pienentää..

Tämä on sellaista pientä näpräystä että harrasteluiksi menee. En mä oisi mainostoimisto. Netistä löytyy melkein ilmaiseksi kaikki... yleensä ne kokeiluversiot jopa riittää. Oisi ehkä pitänyt maksaa joskus jos oisin blogista ottanut useammalta vuodelta tulostettavaan muotoon peedeeähviä mut,.. miksi kaikki on niin eri muotoisia tiedostoja plää. Eri ohjelmointikielet jutskaile keskenään.

Jeps.. laitoin aamulla valkoista luomiväriä?? Aika jännä. Se on kerääntynyt luomille ihmeen kökkäreiks kuin jotain valkovuotoa jos katson miten noihin vakoihin kerääntynyt. Kääk.

Ainakin oon näyttänyt hereillä olevalta. Nauran kieriskellen lattioilla.. NKL


Eilen satoi rakeita sen jälkeen kun satoi vettä... tänään oli ihan aurinkoinen päivä mutta en mä toista päivää peräkkäin laittanut aurinkolaseja. Niitä joissa mun naama näyttää kuulemma perhoselta. violetinsävyiset kultareunuksiset, vielläpä.