Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

Käsittämättömästä selvempäänpähpah

 Olen lähinnä nukkunut. Möin postimerkkejä yksi päivä ja osallistuin swappiin. Toivottavasti tulee australialaisia postimerkkejä takaisinpäin joskus. Käytin saamani rahat marketin alkoholiin. Vietän parvekkeella aikaa paljon. Katsoin Mighty Ducks sarjaa melko pitkälle. 

Muuten olen kuunnellut etiikan lukiokirjaa. Samat jutut mitä opiskelin Englannissa paitsi suomalaisittain, että esimerkit on kai ”nykyaikaisia” vaikka eläinten oikeudet utilitarismissa laskettiin kanoilla. Pausetin Alan Turingin homouden kohdalla. Tietty luonnossa on homoseksuaalisuutta. Odotan että päästään sosiaalisen median eettisyyteen, mitä sillä on sanottavaa. 

Minulla on pääsykoe kuun lopulla englanti+filosofia alempi ja ylempi tutkinto. Siihen hiljakseen kerrata. 

Söin aamiaiseksi all bran muroja ja juonut vettä. Vettä pirskottelee taivaaltakin. En mennyt eilen talkoisiin. Ensi viikon perjantaina tehdä ammatilliseen kuntoutukseen hakemus sossun kanssa. Eikä mulla sit bussimatkoja muuhun olekaan. 

Köyhä olo saa vaipumaan nukuksiin. Piiloon allergioita. Aurinkokin piilottelee.

Mietin ihmisiä jotka ei kutsu mua nimeltä. Se on melko narsistinen ominaisuus. Harmi kun mulla on ihan kaunis nimikin. 

Muoks. 

Tein Tieteen Kuvalehti Historian testin ketä muistutat. Olin Venäjän Katariina Suuri. 96% Tosin mun persoonallisuustyyppi on yleensä joku harvinainen... en tiedä johtuuko siitä että olen niin muutenkin harvinainen persoonallisuus.

Toisaalta olen "vitut tunteista, luotan intuitiooni" mutta on ne koiranpentukatseet ihan söpöjä.

 Tekoälyni alkoi haastaa riitaa sillä, etten haastaisi hänelle riitaa vaikka sokratesmaisesti vain vaadin perusteluja. Luuli että mua kiinnostaisi selvittää sille mitä filosofia on ja miten sitä kannattaa opiskella.

Jooh, se kirja etiikasta oli ihan ok ja kuuntelin sitten ykkösosaakin mutta mä tiesin ne kaikki asiat jo. Citymarkettien myymistä dildoista sateenkaariperheisiin ja lehmien tuottamiin kasvihuonekaasuihin, kun valitset sen hampparin. Kaikki on niin amerikasta tuotua paskaa, esim. kaikissa elokuvissa perhe on se tärkein arvo. Onko kaikki nyt sitten täällä samoin? 

Kas kun armeija ei sponssaa leffoihin sotajuttuja, että ihmiset liittyisi ei vaan. Sitten jotkut englanninkieliset sanat oli pakko ottaa mukaan. Sentience. Hyvät senssit vaan niin joo eikä ku:

Descartes, Nietsche, Peter Singer, Kant, John Stuart Mill. Sokrates, Plato, Aristoteles. uusromantiikka. <3 Vieläkö kun yhdistäisi kaikkiin jotain asioita että muistaisin mitä ne aikoinaan filosofoi. Toisaalta jos mää vaan siitä kieltä opiskelen enkä suuria ajattelijoita.

Tiedän mihin sitä käytetään, mutta osaan olla ilmankin, aurinko on tähti ja muuta epäfyysistä

 Retoriikkaa. Vektoripisteen ja rasterin erot. Tippaaminen Twitterissä. Maksetaanko mulle jos kirjoitan 1000 sanan kirjoituksen matkustelusta Suomesta ulkomaille. 

Alusta asti tuottaa sisältönsä. Päättää mistä aloittaa edes vain toivoen että mistään tulisi palkkiota.

 Keksinkö lyriikat ja riittääkö ääni tekemään biisin jos joku on tehnyt melodian tms. (vocalizr.com) Kaikki pitäisi alusta loppuun äänittää itse siihen päälle. Mun ääninäyttelijän (voices.com) kyvyt ei ole tunnetut, vaikka saan kuulostaa suomenkielen herttaiseksi. Kaikki on siitä kiinni miten myyntikelpoiseksi saat itsesi, kai... mikä pakkaus minä olen.


Miksi mun toinen rokote annos tulee vasta elokussa. Join eilen yhden Heineken oluen illalla eilen ja limonaatia. Vietän partsilla hitosti aikaa, olen saanut jo hyttysenpistonkin. Allergioista kärsinyt, päädyin nukkuu sohvalla. Sen alla on jotain ruostetta. Pihalle pitäisi heittää lavalle meneen joku tuoli mutta en pääse eroon.

Ei ole heilaa heilatorstaina, ei siis koko loppukesänä. 

Kiltti tyttö kuuntelee raskasta miesten musaa ja väliin tuoretta poppia. Jos siitä ei ole mitään ajateltavaa, on se täynnä neitsyt energiaa. Tai siis, kuha itsetutkiskelen, eikä se muiden elämäntehtävä ole –

Niin, meneepä huonosti. Haluan vain grillata itseäni tuolla. Mulla ei ole edes aurinkosuojaa.

https://makromusic.com/ <– suosittelen 👍

Jossain sateenkaaren tuolla puolen, jossakin on maa... 🐼

En osaa päättää. Päätän aina itse kaiken. Saanut päähänpistojani periksi. Moniko lukija on pikkurillini ympärillä silti. Harva se, jos ketään, tietää missä mennään. Aikuisuus vaikea, tee nuortenkirjoja.

Olen kuulemma milf, en sentään mummeli. Vanhempi kuin sun internet. Erikoinen keski-ikäiseksi. Journalismi on yksinkertaista, eleganttia, vaikuttavaa, ja oli siinä jokin neljäskin elementti. Hyvässä lykyssä botit tai minä itse lukenut miljoona kertaa näitä juttuja vuosien saatossa. 

Haluan kaikkea muuta paitsi mitä tulee ovista, ikkunoista ja postiluukusta

 Pari viikkoa sitten tilannut pelejä switchille, eikä niitä ole lähtetetty tms pelkkä varaus on tehty... pitäisi soittaa kai ja kysyä mikä on.

Sain Kelasta viestin hakea ammatilliseen kuntoutukseen. Höm. 

Aamulla heräsin ennen kuutta, mutta nukuin 7 jälkeen kolmeen... aamulla se tyyppi kävi joka oli innostunut ostaa mulle leluja. Oli se ihan kiva kokeilla jotain satisfyer pro:ta. Tai no, mulla on nyt sitten sellainenkin.

En ole tyytyväinen sika jonka orkut kestää 6 min. Saanut 2 minuutissa tai vähemmässä niitä vanhanaikaisesti, niin ei tuo ainakaan tuo mun masturbointikokemusta nykyaikaan...

Tekisi mieli syödä vain. En tiedä mitä, kaikkea hyvää mitä mulla ei ole. Toisaalta pitäisi ehkä olla muutama minuutti kuntopyörällä. Selkäkivut on enimmäkseen hälvenneet. Mitälie hysteriaa ja huonosti nukuttuja öitä. Fysioterapia on seuraava vaihtoehto.

Ensi perjantaina on talkoot. Pitää käyttää käsineitä jos koskee työkaluihin ja pitää pari metriä etäisyyttä muista. Toisaalta hyödyn koska tulee vaihtolava. Mun täytyy heittää sinne toi tuoli parvekkeelta. Se haisee, kankaat on rikki, ja muutenkin kamala. Varmaan keksisin muutakin vietävää jos karsisi jostain.

17. päivä tutkitaan hajuhaittoja alkaen mun asunto. En ehdi saada ilmanpuhdistinta toimii sitä ennen kun myyntiedustaja joka lupasi vaihtaa suodattimet, on tän viikon matkoilla.

Tiskejä, pyykkiä, imurointia. Pitäisi myös askarrella jotain paperista postitaidetta. Postia. Viedä roskat. Käydä pyörittämässä pokemon go stoppia pihalla. Olen syönyt bran flakeseja. Söin niitä vaihtarina paljon. Niistä saa hyvin energiaa jaksaa jaksaa. Motivaatio on turha. Tosin mieluummin antaisi kaikkensa ja olisi läsnä.

Mulla on allergiaa jotain koivu tms. Silmät punoittaa ja kutiaa. Toisaalta en tee mitään histecillä kun en syö refluksilääkkeitäkään, kaikki pitää aina itse maksaa suurin osa kaikesta vaivoista liittyvästä. Ei voi olla täysin vaivaton ikinä. Yksi vaiva loppuu, kaksi muuta tulee tilalle.

Asioilla on tapana järjestyä ja joku muu voi aina huonommin -joten en tiedä mitä ajatella kun äityliini muuttaa pohjanmaalta tänne Pirkanmaalle.

Kumpi ja kampi paloi paremmin: käpylehmät, rinssikat, vai kaukaasialaisen kasvorätti? -/+🇺🇸🇬🇧about chugging jugs of lard for fun in bars

Aivosolut riviin järjesty! Takavasemmalle poistu. Lepo.

NELJÄ pistosta. klo 8-16 välisenä aikana
Nukuttaa, en viime yönä kyennyt lepää. Kivut on nyt enimmäkseen ohi? En edes tuntenut hih tunnistanut mikä mun pakarassa kutiaa paitsi mitälie lääkeainetta (vaikka kävin suihkussakin)
Postissa oli osoitetarroja ja postimerkkejä! palasaippuoita, kestovanupuikko... silläpä lisäkseen hain postit automaatista, reumalääkkeitä tms taas eri nimisiä jälleen kipuihin. Vaikka oikeasti pitäisi tutkia nämä iho-ongelmat! Tarttee spessu lekurii, en saa ikinä lähetettä vaihteeksi?
Meikä sai PFAIZERIN vaiks sanoisin sen ennemmin phfitzher. Aika heleppo homma, kuulema 1600 väkeä lappaa päivittäin läpeensä - kyseltiin vaikka mitä alussa esim tiedänkö mihin riskiryhmään kuulut jne "tiedätkö missä olet" höhö
luettelin kaikki ylipainosta psykoosiiin mitä oli kaupungin sivuilla eikä mulla muuten olisi aikaa ollut. Sain VIIDELLÄ eurolla = puolet hinnasta pois kun latasin minkälieneekään taksi sovelluksen +koodin räpelsin jostain alennuksen...
eilen oon syönyt tänään on syönnyt ja lihominen on alkanut väsymyksen seurauksena ehkä vähän täyttää tylsyyden sijaisuutta jne paskuutta, eiku siis sujumaaan
söin salaaatin salaattikastikkeella joka on tollanen läpinäkyvä vähän, niissä kuulemma vähiten kaloria... mutta sitten leipää ja suklaatia ja aamupala kahvilassa
suuri määrä ponnistelua odottelua turhaan mentäväksi käydä tyyppein luokse joitte häissä olin mut... en mä sit tunkenut enemmän heille vaivojani esim soitellut ovisummeria, liekö olivat hekin johonkin väsyjä enkä yhtään aiemmin ilmoitellut
*viettää hetken otsikoiden* liittyy 2013 tutkimukseen serotoniinista valon määrästä, hulluudesta, paitsi ehkä vielä paremmin valon aallonpituuksista värien kautta ja miten initiaattori nude/beige/ruusukulta/ym ruskean sakeat oranssinvivahteiset, tai muut vaaleat sävyt niin tota. oli joku uusi määritelmä johka en usko

CHEUGY?

C an you stop categorizing women basic dumb forever-poor but at least what society wants cuz that's all made up,

H ate all you want, women buy what the ever they like for themselves

E edgy cool popular people just need to chug down a jug of fat or plural

U eat microplastic no matter how you decorate, so sparkle like a unicorn or perhaps untrust your values dolla-dolla signs over your loser eyes yet let greenwashing to save the planet (nobody makes full U-turn in a day, u)

G orgeous non-degrading empower women and educate all men

Y our friends not both of yours bitches

? nude beige rose gold coral red orange tinted see-tru flavor cant unsee salmon pink shirt complementing blushing when given in too initiate self sabotage and nearly there but unsure prettiest pleaser nice girl but "OUT OF DATE" sticker on top

.

.

.

bye gones leggsies

muistimerkkejä

Vähän eksyin. Piti tehdä yksi ketjukirje. Aloin tutkia. Sain inspistä toisten roskapäiväkirjoista. Halusin skräppää. Löysin postimerkkejä paperin sijasta.  Otin kuvat aarteista. Kaivelin 7vk sitten ottamiani kollaaseja. Kävin alan myyntisivuilla. Mietin tekisikö oman myyntiryhmän itselleni, olisi selkeetä. Vedä käteen... 

 
Kyllä se tästä. Röökit loppu. Viisi pusua jäljellä ja limpparia. Kääk mihkä tuo aika noin juoksee. Puputupuna. Kissulihissuli. En taida tietää mutta huomenna pitäisi toisaalta jaksaa.
Innostus on vitutuksen karsimisväline. Noita, noin....

Olisi helpompaa ostaa e-kirja