Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

maanantai 17. toukokuuta 2021

Hamsterilla ollut ainakin seuraa

 Apuva. Siivouspornoa. Sen piti vaan... mutta... en ole koskaan ymmärtänyt imureiden sielunelämää? Täällä on tuhannesti siistimpää vaikka... 

siitepölyä, kuollutta ihosolukkoa, pölyä, hiuksia. En ehkä halua tietää mitä kaikkea huoneilmassa on kunhan tiedän vaan. Siksi mä ripottelen ruokasoodaa matoille ettei ne haisisi, hih hi tai laitan tuoksupalleroita imurin ritilöille levittää laventeli huonetuoksua mutta en kuitenkaan omista mattopiiskaa (vielä, katsoin yhtä retroa ekologista)

Kova siivoustarve. Niin se määritteli. Juuh ja nyt mun imurit (2kpl) toimii tehokkaammin kuin ennen. Siinä tuhisi ehkä se tunti tai jotain. 

Nosteli muutaman huivin lattialta. Täällä on käynyt tänään 3 kpl miehiä, kaksi niistä tutki mun ilmanvaihtoa. Se mulle kuulu??

Sen piti vain vaihtaa suodattimet ilmansuodattimeen joka ollut pois käytöstä vuosia ja kertaakaan vaihdettu suodattimia. Eilen mä sit otin omaan käteen ne ja loogisesti sovitin niitä, paitsi UV-lamppua, mutta silti ne napit jotka vilkkui siinä piti painaa pohjaan pari sekuntia ettei ne vilkkuisi ja muuta mitä en ollut tajunnutkaan tuosta laitteestani kun missään ei ole käyttöohjetta tai selityksiä paitsi ehkä näiden imurikauppiaiden päässä??!

Luontoliiton sivujen mukaan se oisi se keltainen vaahterasta kukista. Sit tietty katupöly ja tupakointi ja hengityskatkokset öisin muutenkin...

valkoiselta matolta parista raidasta noin paljon

Pitäisikö mun linkata jotain? Suositella, markkinoida, no en varmaan mutta jos jollakulla on varaa niin siitä vaan panostaa kotitaloutensa sisäilmaan. 

Hedengren Directin edustajiin ottelee yhteyttä kyllä ne osaa. Mun Lux Aeroguard hankittu joskus 2016 ja saattaa siitä kyllä olla vielä jokunen erä maksamatta ettei mua oikeastaan mikään enää yllättäisi.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy