ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

torstai 13. toukokuuta 2021

Tiedän mihin sitä käytetään, mutta osaan olla ilmankin, aurinko on tähti ja muuta epäfyysistä

 Retoriikkaa. Vektoripisteen ja rasterin erot. Tippaaminen Twitterissä. Maksetaanko mulle jos kirjoitan 1000 sanan kirjoituksen matkustelusta Suomesta ulkomaille. 

Alusta asti tuottaa sisältönsä. Päättää mistä aloittaa edes vain toivoen että mistään tulisi palkkiota.

 Keksinkö lyriikat ja riittääkö ääni tekemään biisin jos joku on tehnyt melodian tms. (vocalizr.com) Kaikki pitäisi alusta loppuun äänittää itse siihen päälle. Mun ääninäyttelijän (voices.com) kyvyt ei ole tunnetut, vaikka saan kuulostaa suomenkielen herttaiseksi. Kaikki on siitä kiinni miten myyntikelpoiseksi saat itsesi, kai... mikä pakkaus minä olen.


Miksi mun toinen rokote annos tulee vasta elokussa. Join eilen yhden Heineken oluen illalla eilen ja limonaatia. Vietän partsilla hitosti aikaa, olen saanut jo hyttysenpistonkin. Allergioista kärsinyt, päädyin nukkuu sohvalla. Sen alla on jotain ruostetta. Pihalle pitäisi heittää lavalle meneen joku tuoli mutta en pääse eroon.

Ei ole heilaa heilatorstaina, ei siis koko loppukesänä. 

Kiltti tyttö kuuntelee raskasta miesten musaa ja väliin tuoretta poppia. Jos siitä ei ole mitään ajateltavaa, on se täynnä neitsyt energiaa. Tai siis, kuha itsetutkiskelen, eikä se muiden elämäntehtävä ole –

Niin, meneepä huonosti. Haluan vain grillata itseäni tuolla. Mulla ei ole edes aurinkosuojaa.

https://makromusic.com/ <– suosittelen 👍

Jossain sateenkaaren tuolla puolen, jossakin on maa... 🐼

En osaa päättää. Päätän aina itse kaiken. Saanut päähänpistojani periksi. Moniko lukija on pikkurillini ympärillä silti. Harva se, jos ketään, tietää missä mennään. Aikuisuus vaikea, tee nuortenkirjoja.

Olen kuulemma milf, en sentään mummeli. Vanhempi kuin sun internet. Erikoinen keski-ikäiseksi. Journalismi on yksinkertaista, eleganttia, vaikuttavaa, ja oli siinä jokin neljäskin elementti. Hyvässä lykyssä botit tai minä itse lukenut miljoona kertaa näitä juttuja vuosien saatossa.