ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Minussa on ilmaa joten en luhistu ilmamassojen painosta, voi taivaankiitos

 Vähän vaikeuksia obeesiteettina olemisesta. Siis 125 kiloisen vaikeuksia. Ei se mitään että täytyy ottaa reumalääkkeitä joskus lonkkakipuun. Mutta kun ei oikein jaksaisi tehdä mitään ja päivät valuu ohi, nukkuessa tai seuraten jotain laiheliinien voi-niin-ihailtavaa ja yhteiskunnan runkkaamaa- elämää johon et ole ikinä tarpeeksi hyvä ollaksesi osa sitä. Syrjäydyt korkeintaan fetissiksi sen äärilaidoille. Mulla on niin läski kamelinvarvas etten osaa käyttää satisfyer pro:ta kun sen värähtelyt ei varmaan mene niin pitkälle rasvakudoksessa. Mutta joo, en mä ennenkään ole saanut mielihyvää suoraan kiusaamalla klitorista, onhan se voinut kuihtua pois, tai siis... mitä olisi nainen ilman wet ass pussya?

Söin tossa vähän liikaa. Ostin salaattiaineksia, suklaata, energiajuoman, ja sipsipussin valmisdippeineen. Säästyinpähän ostamasta röökiä.

Kaikki pullottaa, pilkistää, levenee, venyy, repsottaa, jos pitää kireitä vaatteita. Pitäisi vain pukeutua telttaan kunhan se on kashmiria.

Huoh. Mulla oisi vielä hetki aikaa viedä kaatikselle jotain. Siellä oli mun ostama kuntopyörä jonka nakkasin alakerran salille kun viimeksi muutin pois. Siellä oli jonkun ikean Lontoo jättisisustustaulu. Selkeesti punaiset bussit ei ollut enää pirskahdelleet jonkun kotona. Ei mulla ole vietävää... tarvitsen kaikkea paitsi pakkauslaatikoita ja ne pitäisi kierrättää kai.

Pesin eilen pyykit enkä laittanut kuivuu ja pitäisi imuroida mutta imurit ei toimi kunnolla, ja huomenna tulisi aamusta käymään ne hajuhaitta kierroksen tekijät tms tutkii aloittaa mun asunnosta. Vaihdoin kyl pari suodatinta eilen illalla sitten järkeillen miten ne voisi mennä... toivottavasti toimii edes jotenkin.

Hamsteri on tehnyt uuden pesän, haudannut itsensä Kajsa mökin avulla nurkkaan. Mä näen sen koko ajan eikä tuossa sen pimeämpi ole päivisin nukkua yöeläimen.

Kuuntelin Keskiyön kirjasto äänikirjaa aamun ja päivän. Melko tylsähkö. Kirjekamu oli saanut kirjeen. Joku --------- nimimerkillä ja profiilikuvana pelkkää mustaa, halusi "vain jutella" kik sovelluksella ja estin sen koska mulla ei ole aikaa tuhlata elämääni.

"Älä koskaan rukoile jumalia jotka vastaavat pimeän jälkeen" -Addie LaRuen ihmeellinen elämä tai mikälie viime vuonna paras lukemani ya kirja olikaan

Waste my life not, thou shall forget Itte        ei vaan, se loitsu siinä Pratchettin noitakirjassa meni jotenkin niin että Forget about Itte ane it wille goe away mutta se oli lähinnä vinkki syyliin. Eikä mulla ole tietääkseni ole syyliä vain känsä.

A wart, a what, watt? W00t!

Katsoin pari jaksoa Schitt's Creeksiä vai mikä onkaan "paskanniemeä"

Paskanniemestä tulee mieleen lähinnä äidin tyttönimi

Mutta joo. Ei kestä kirjoittaa. Google jos tietää minusta kaiken jo ja olen antanut vertakin säilytettäväksi jonnekin kantasolupankkiin niin onko enää mitään tutkittavaa ihmisen perimässä, käyttäytymisessä, eettisyydessä, toiminnassa, logiikassa tai missään deterministisessä helvetissä??

Mitä nyt aina olen tiennyt että tämä päivä tulee mutta kukaan ei oisi voinut ennustaa että jotkut ihmiset on niin kakkapöksyjä että ne tekee kokeita sillä datalla mitä ihmiset antaa itsestään ihan vaikuttaen demokratiaan jossain pikku valtioissa. Osa äänestää, joten äänestämättä jättämisellä on suurin vaikutus. eikä sillä, ahneus saa ihmisistä mark zuckerbergit esiin, oi kirottu autotalli tai siis... kukaan miljardööri ei ole korkeasti koulutettu. Ei ne hankkinut velkaa käymällä kouluja. Mitä ne teki? Kaipa nuo on sit loppuviimein hyviä ihmisten sekä ideoiden kanssa joten niillä on miten ja miksi -selvillä. Raha on kuin romua kiertoradalla joka kuvitteellisesti kiertää ympäri omaa napaa eli maailmankaikkeuden keskusta


Mutta joo.