Translate

kävijäpiikki

Suoraan kuin pornosta kunnes testipaperit saa kääntää (miinuksena taittuvat oranssit nahkasohvat salissa joihin sain mahani mahtuu)

Jäi kaksi tuntia aikaa valintakoetta... mutta mä olin jo saanut valmiiksi. En löytänyt netistä tietoja mihin se viittasi mitä olisi pitänyt etukäteen lukea. Monivalintatehtävä oli siis helppo kun perustui mitä en ollut lukenut. Olin kyllä katsonut the Daily showta. Tein kolumnin ympäripyöreän laveasti mediasta ja #mediakupla twiitin perään +"emoji".

 Halusin kirjoittaa ”mielipide on kuin persereikä, jokaisella on sellainen” mutta en voinut pystynyt kyennyt kehdannut... tunti ilman nettiä odottelu sujui istuessa ja miettiessä adjektiiveja. Muistin ehkä kaksi. Taisin käyttää ne. Piti piirtääkin. Aiheesta en tiennyt mitään kun se oli myös listalla joka olisi pitänyt lukea. Etsin kyllä näitä aineistoja kuukautta ennen niitä ei vain ollut missään mainittu? Hyvin järjestetty noin muuten.

Kauhea nälkä ja siitä on jo tunti. Aamusta söin kuitumuroja sokerilla ja maidolla. Yksi kysyi "reseptiä" instagramissa ruoalle joka olisi täyttävää töihin syödä aamusta. 

Nyt on nugetit ja ranut uunissa. Laitoin tv:n päälle. Tämä on ehkä kolmas kerta kun näen Täydellinen some-vartalo dokumentin. Kiitos tissimuistutuksesta. En kumartele ketään paitsi jos keskityn liikaa. Joo, päätä särkee. Joo, tehty mikä tehty.

Niillä kai velvollisuus ilmoittaa tuloksista. Onneksi on vielä yksi valintakoe tulossa? Se enkku/filosofia.

Hyväntuulisia ihmisiä liikkeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!