Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 25. toukokuuta 2021

Uutisia jotka on livahtaneet uutiskynnykseni matalan aidan läpi

  •  Valko-Venäjä pakotti koneen konetta laskeutumaan jotta saisi matkustajan pidätettyä. 
  • Euroviisuvoittaja huumetestissä netissä kiertäneiden spekulaatioiden vuoksi.
  •  Kuntavaaliehdokkaiden mainoksia töhritty, joten pääministeri pyytää ottamaan kantaa vaalirauhasta. 
  • Hamsteritkin pierevät. 
  • Hiusten värjääminen saattaa olla iso moka, ja vaatii totuttautumista kun ulkonäkö tai terveys, muuttuu rajusti. 
  • Facebookin luojan Biohub kehitti nopean ja tarkan tekoäly tekniikan, joka tunnistaa synnynnäisiä sydänvikoja, sikiön ollessa elinkykyjen rajoissa.
  • Särkänniemen huvipuistossa lapset ovat riemuinneet jo useina päivinä.
  • Pääsykokeisiin valmistautujien pysyttävää erossa opiskeluista kokeita edeltävänä päivänä, vinkkaa lääketieteisiin valmentava opettaja.
Nämä on suunnilleen kiinnostusjärjestyksessä. Ehkä kirjoittaisin Italian rokkitähdistä. Niiden esitys jäi huomiotta itseltäni. En osannut muodostaa mielipidettäni ja sitten Italia sai yleisöäänet ja voitto tuli puskista. Twitterissä törmäsin ketjuun, jossa oli video, hetkestä kun laulaja oli käpertynyt tutkimaan edessään ollutta pöytää ja viisukaveri tönäisee häntä huomioimaan kamerat. Myöhemmin selvisi että pöytä oli hajonnut. Kukaan ei olisi niin idiootti, että toisi sinne huumeita, eikä poikkeuksia ole. Kilpailijoilta ei voisi mennä ohi jos esimerksiksi, valkoista jauhetta olisi kellään heistä lähellä vääriä ruumiinaukkoja, koska onhan tuo jännittynyt tilanne, tuleeko kenen unelmista voittaa laulukilpailu todeksi. Journalistiikan valintakoe. Luin perusteet jotka ohjaa journalisteja. Käytiin ne läpi yhdessä mediakoulutuksessa lopuksi.

Vähän liiankin rauhassa saan olla kaiketi. Toisaalta tarvitsen unta enemmän. Kaikenlaista naksutusta, kolinaa, koneiden pyörimistä, sahausta ja muuta poikkeavaa värinää pitänyt hereillä, läheisen metsän lintujen äänistä mainitsemattakaan.

Ai niin, vielä tämän päivän uutisiin: 
  • Laita lisää voimakkuutta satisfyer pro:lla, niin opit että se toimii sittenkin.

  • Lopuksi tuli postiluukusta jotain hiusseerumia ja hyvä niin jos se auttaa tähän hilseeseen. Patongista voi saada hiivatulehduksen jos se ei ole täytetty ja kääräiset peniksen ympärille, mutta hiivat ja bakteerit saattavat olla myös hilseen osasyitä? Sitä paitsi värjääminen ei tee hyvää hiuspohjalle tai stressi ja entisestään on tehty hilsesamppoot kuivattamaan sitä alustaa. Kynsien alla elää mukavasti muutama eliö joten päänahka ei iloitse rapsutuksista.

Voisin nauttia aplodeista just nyt. Sain aikaan 10 kpl jutunjuurta tänne blogiini. Kiitän twitteriä ja Ilta-Sanomia. Sähköpostiin tulvineita mainoksia sekä markettien hamterinruokaosastoa.