Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

lauantai 8. toukokuuta 2021

Edustan kaikkea mistä ei puhuta

 Kävin parturissa. Jotkut sähköskoottereilla "kuiskasi" mulle öristen jotain LÄSKI kun olin bussipysäkillä... viimeksi on näin käynyt joskus varmaan kun he ovat itse syntyneet eli menee yli 10 vuotta kun oltaisi huudeltu. En ainakaan muista.

Onpahan nyt kesätukka, lähti jotain 5-10cm latvoja, maksoin timma sovelluksella. Huomiseksi vielä ehti. Jotain semipakollista perhejuttua, en keksinyt syytä kieltäytyäkään äitienpäivän vietosta.

Aamulla oli kyllä paino ihan järkyttävä. En ole voinut syödä niin paljoa. Olen kävellytkin. Jos se on sitä vesipainoa. Housun vyötärö ylettää topiksi.

Hain suodattimet loppumatkasta ja kävelin paketin kanssa kotiin.

Se kampaaja laittoi hiuksiini ehkä puoli purkkia jotain hoitoainetta ja se tuoksui liikaa. Ei tarvinnut pestä. Olisi ollut 14e jos ostanut itselle. Vegaani ja sulfiititon ja mitälie kotimainen... Hän kehui paksuja hiuksiani pitävänsä ja oletti varmaan että ostan jotain marketti hiustenhoito- tai pesutuotteita... ehkä mä laitan vielä hopeashampoota tuossa mutta ei se kyllä mitään tee eikä tähän tartu mitkään värit enkä punaisia edes halua. Punapäät on selkäänpuukottavia helvettiinmenijöitä ja puhun vain kokemuksesta ja yleistän suuresti.

Ehkä on olen alakuloinen. Bussikortille jäi puolet eli joku 5 euroa. Mun pitää ladata lisää. Maanantaina terveysaseman jälkeen rokotuspisteelle pikapikaa.

nimim.

Yhtä terveet hiukset kuin Hagridilla.