ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

maanantai 31. toukokuuta 2021

Laihdutus edistys maksimaattius #sisäinenläskifoobikkohurraa

 alle 122 kiloa jo? Mitä mä oon syönyt? Tai mitä en ole? Toisaalta join kolme litraa pepsi maxia eilen eikä tullut vesipainoa. Söin jogurttia ja lopun siivun vaniljajäätelöä ja perunamuusijauhetta soijarouheella ja chia siemeniä, ehkä napostelin jotain omenan palaa ym liitua ja kalkkia heh pieniä kiviä.
Viimeksi 2017 ennen koulun alkoi painoin sen 122 kg. Eihän toi peilissä näy. TikTok videoiden määränä ehkä ja instagram bänneinä hihi. Tai siis jouduin uusii salasanan.
Vaihdoin kynsilakat harmaaseen. Näyttäisi olevan pilvinen päivä mutta tämän viikon piti olla jo lämmin.
Ei kai tässä rusketusta kummempaa. Olen hereillä. Unessani seikkailin oli tuttujakin mutta sitten heräsin forever alone... Mitähän tässä saisi aikaan. Perseessä on hidradenitis suppurativa patti joka vuotaa vähän kun en yletä poskeen sinne. Siksi pidän alkkareita. Tai no, miksen pitäisi, antaisi ilmaa coochielle.
Niin, liikaa tiktokissa pyäriskelyä. Aloitin aamun Harley Quinn meikeillä mutta ne on jo päätyneet tyynyyn. Siis toinen puoli pinkki toinen sininen tai jos tykkää old skool harveysta niin punainen ja musta mutta helpompi toi toinen mun Life is a Party paletilla.
Ööh, en joskus sano varmaan mitään koko päivänä ääneen. Joku kaupassa tätien ja setien morjestus kierähtää ulos kurkusta möreästi tms ja illalla höpisen hamsterille ehkä.
Aamujaaaaa... pitäisi vielä perjantaihin pällistellä tyhjää jääkaappia. Ehkä alan syödä kaurapuuroa joku aamu. eh. Voisin pelata konsolilla jotain taas. Helpolla tulee se 500 ilmaan nyrkin sivallusta sillä fitness boxing pelillä. Melko varma että allit lähtenyt sen peluulla itsestään. Toisaalta tois-aa-alta
Olen kiinnostunut omista asioistani... not
Kaikki pienet muutokset rutiineihin... I welcome thee