ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Älä sitten päivitä mun epäsuosittuja mielipiteitä oi pikkuinen lukijakuntani vain pari tusinaa

 Nukuin. Näin unta koejärjestelyistä ja tapahtumasta joka muistutti häitä ja mulla oli koko ajan jokin katse niskassa jos nostin persettä. Siis melko varma että pandemia tullut uniinkin vihdoin, vaikka en kyllä muista että olisin ollut missään unessa maski naamalla. (fun fact jonka keksinyt joskus = Ilon=elon, musk=maski, en tiedä mikä logiikka, tykkään I kirjaimesta kovasti ja sitä paitsi monellako pirskahtelee naamalla)

Eilen tuli tehtyä hitosti aikaan lyhyessä ajassa nukkumattomalla yöllä. En tiedä oliko niistä mitään hyötyä mutta. Apuva nyt tulee taas sellainen olo kun kuuntelen wicca musaa kuin joskus aiemmin kääk deja vu... Siis että olen vain tässä asunnossa jotenkin vankina ympäristössä muun maapallon jotenkin liikkuessa eteenpäin? Derealisoidun. Celtic Woman albumi. Vähän kuin huimaus tai muu... joskus lapsena oli sänkyhalvaantumista jossa raajat tuntui isoilta painavilta kivenkappaleilta mutta siis

Kappale luontoa. Varsinkin kun kommentoin twiittiin "miksei uskonto ole uskonnot". Ei ainakaan uskonnon opettajan mielestä mun Wicca kirjoitus ansainnut kuin punakynällä kysymysmerkin. Siihen tokaisin lehmä ja rypistin paperin. Ei ole muuta kuin kristinusko ja valtio siinä kiinni. Tosin wiccassa ei saa kyllä vahingoittaa ketään, eikä se "lehmäksi" uhkailu ollut mitään, sehän on Intiassa pyhä eläin. Joo ja wicca ei saanut uskonnon asemaa tässä valtiossa silloin 00-luvun alussa

May the piece of the fairies be in your heart. The circle is open. Earth is your body.. mitähän nämä toistaa tätä messuavat, suomeksi ei ole sanaa "chant" ainakaan translaten avulla löysin vain psalmeja tyyliin... mun mielestä ansaitsisi oman sanan. Messuta. Haha. Asuntomessut.

Eniveissöni pitäisi kai lukea uutisia. Viikko vielä ennen journalismin koetta ja mitähän yleensä siihen seuraan, en mitään juurikaan. Havaintoja suomalaisesta somekulttuurista. Kaikki on äitejä. Sitten vielä että syntyvyys aiheuttaa taloudellista eriarvoisuutta joskus 2040. oh fuck?

Sen vuoksikaan juuri mistään syystä en ole kiinnostunut ollut mistään suomimediakuplista. Kerran elämässä ostanut iltapäivälehden EU-mummojen vuoksi. Kun minä olin teini-ikäinen, irrottelin vain Ville Valoon liittyviä kevennyksiä lehdistä jos olisi ollut aikaa.

Tunnin kirjoitin pikkuveljelle whatsapissa. Yritin auttaa yo-äikän kanssa. Omat kokemukset on sen verran improbaturia. Tai mikä nyt onkaan. Tarvitsisin oman fakt checkerin että pystyn kirjoittaa mitään. Kahdeksan vuotta enkä ole oppinut kappalejakoa, tekstin rakennetta enkä mitään muutakaan konnotaatiota.

Kalevalan emo on vähän eri kuin emoJI.