ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Haluan kaikkea muuta paitsi mitä tulee ovista, ikkunoista ja postiluukusta

 Pari viikkoa sitten tilannut pelejä switchille, eikä niitä ole lähtetetty tms pelkkä varaus on tehty... pitäisi soittaa kai ja kysyä mikä on.

Sain Kelasta viestin hakea ammatilliseen kuntoutukseen. Höm. 

Aamulla heräsin ennen kuutta, mutta nukuin 7 jälkeen kolmeen... aamulla se tyyppi kävi joka oli innostunut ostaa mulle leluja. Oli se ihan kiva kokeilla jotain satisfyer pro:ta. Tai no, mulla on nyt sitten sellainenkin.

En ole tyytyväinen sika jonka orkut kestää 6 min. Saanut 2 minuutissa tai vähemmässä niitä vanhanaikaisesti, niin ei tuo ainakaan tuo mun masturbointikokemusta nykyaikaan...

Tekisi mieli syödä vain. En tiedä mitä, kaikkea hyvää mitä mulla ei ole. Toisaalta pitäisi ehkä olla muutama minuutti kuntopyörällä. Selkäkivut on enimmäkseen hälvenneet. Mitälie hysteriaa ja huonosti nukuttuja öitä. Fysioterapia on seuraava vaihtoehto.

Ensi perjantaina on talkoot. Pitää käyttää käsineitä jos koskee työkaluihin ja pitää pari metriä etäisyyttä muista. Toisaalta hyödyn koska tulee vaihtolava. Mun täytyy heittää sinne toi tuoli parvekkeelta. Se haisee, kankaat on rikki, ja muutenkin kamala. Varmaan keksisin muutakin vietävää jos karsisi jostain.

17. päivä tutkitaan hajuhaittoja alkaen mun asunto. En ehdi saada ilmanpuhdistinta toimii sitä ennen kun myyntiedustaja joka lupasi vaihtaa suodattimet, on tän viikon matkoilla.

Tiskejä, pyykkiä, imurointia. Pitäisi myös askarrella jotain paperista postitaidetta. Postia. Viedä roskat. Käydä pyörittämässä pokemon go stoppia pihalla. Olen syönyt bran flakeseja. Söin niitä vaihtarina paljon. Niistä saa hyvin energiaa jaksaa jaksaa. Motivaatio on turha. Tosin mieluummin antaisi kaikkensa ja olisi läsnä.

Mulla on allergiaa jotain koivu tms. Silmät punoittaa ja kutiaa. Toisaalta en tee mitään histecillä kun en syö refluksilääkkeitäkään, kaikki pitää aina itse maksaa suurin osa kaikesta vaivoista liittyvästä. Ei voi olla täysin vaivaton ikinä. Yksi vaiva loppuu, kaksi muuta tulee tilalle.

Asioilla on tapana järjestyä ja joku muu voi aina huonommin -joten en tiedä mitä ajatella kun äityliini muuttaa pohjanmaalta tänne Pirkanmaalle.