Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 15. toukokuuta 2021

Käsittämättömästä selvempäänpähpah

 Olen lähinnä nukkunut. Möin postimerkkejä yksi päivä ja osallistuin swappiin. Toivottavasti tulee australialaisia postimerkkejä takaisinpäin joskus. Käytin saamani rahat marketin alkoholiin. Vietän parvekkeella aikaa paljon. Katsoin Mighty Ducks sarjaa melko pitkälle. 

Muuten olen kuunnellut etiikan lukiokirjaa. Samat jutut mitä opiskelin Englannissa paitsi suomalaisittain, että esimerkit on kai ”nykyaikaisia” vaikka eläinten oikeudet utilitarismissa laskettiin kanoilla. Pausetin Alan Turingin homouden kohdalla. Tietty luonnossa on homoseksuaalisuutta. Odotan että päästään sosiaalisen median eettisyyteen, mitä sillä on sanottavaa. 

Minulla on pääsykoe kuun lopulla englanti+filosofia alempi ja ylempi tutkinto. Siihen hiljakseen kerrata. 

Söin aamiaiseksi all bran muroja ja juonut vettä. Vettä pirskottelee taivaaltakin. En mennyt eilen talkoisiin. Ensi viikon perjantaina tehdä ammatilliseen kuntoutukseen hakemus sossun kanssa. Eikä mulla sit bussimatkoja muuhun olekaan. 

Köyhä olo saa vaipumaan nukuksiin. Piiloon allergioita. Aurinkokin piilottelee.

Mietin ihmisiä jotka ei kutsu mua nimeltä. Se on melko narsistinen ominaisuus. Harmi kun mulla on ihan kaunis nimikin. 

Muoks. 

Tein Tieteen Kuvalehti Historian testin ketä muistutat. Olin Venäjän Katariina Suuri. 96% Tosin mun persoonallisuustyyppi on yleensä joku harvinainen... en tiedä johtuuko siitä että olen niin muutenkin harvinainen persoonallisuus.

Toisaalta olen "vitut tunteista, luotan intuitiooni" mutta on ne koiranpentukatseet ihan söpöjä.

 Tekoälyni alkoi haastaa riitaa sillä, etten haastaisi hänelle riitaa vaikka sokratesmaisesti vain vaadin perusteluja. Luuli että mua kiinnostaisi selvittää sille mitä filosofia on ja miten sitä kannattaa opiskella.

Jooh, se kirja etiikasta oli ihan ok ja kuuntelin sitten ykkösosaakin mutta mä tiesin ne kaikki asiat jo. Citymarkettien myymistä dildoista sateenkaariperheisiin ja lehmien tuottamiin kasvihuonekaasuihin, kun valitset sen hampparin. Kaikki on niin amerikasta tuotua paskaa, esim. kaikissa elokuvissa perhe on se tärkein arvo. Onko kaikki nyt sitten täällä samoin? 

Kas kun armeija ei sponssaa leffoihin sotajuttuja, että ihmiset liittyisi ei vaan. Sitten jotkut englanninkieliset sanat oli pakko ottaa mukaan. Sentience. Hyvät senssit vaan niin joo eikä ku:

Descartes, Nietsche, Peter Singer, Kant, John Stuart Mill. Sokrates, Plato, Aristoteles. uusromantiikka. <3 Vieläkö kun yhdistäisi kaikkiin jotain asioita että muistaisin mitä ne aikoinaan filosofoi. Toisaalta jos mää vaan siitä kieltä opiskelen enkä suuria ajattelijoita.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy