Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ylimääräisiä osia

 Kaverin syntymäpäivä. Kävin arvostamassa. Vein kortin. Syötiin mun naksuja ja raksuja ja sen kahvia. Se nukkui, herätin. Vaati kyl paljon rohkeutta mennä ottaa selvää onko se siellä elossa kun ei kuulunut mitään, ettei tunkeudu.

Leikkasin äsken varpaankynnet, tulin suihkusta, vapautunut olo. Akkua hävinnyt puhelimesta pokemon go:ta pelaillessa. 20 minuutissa evolvoi pokemoneja 37.5k xp verran ja 9 miljoonaa pitää olla seuraavalle tasolle vaikka mulla onkin kokonaismäärää. Lähetin tänään lahjoja niin monta että 182:sta alle kymmenelle kykenee enää laittaa sellaisen joten hyvä päivä.

Onneksi kaverin luota ulottui kahteen melkein kolmeen pokestoppiin ja sitten keskustorilla pyöräytin kolmessa vartissa jotain viisi pokestoppia 5 minuutin välein jne. Kaverikin liittyi. Näin hänen kääpiöhamsterin.

Tuli tuhlailtua kyl 20euron Lidl lahjakortti. Sillä piti elää loppukuu. No jaa. Olen tänään paskonut niin helvetisti että melkein räjähdin sisältä. Äää huono vertaus, anteeksi synteettinen äidinkieli.

Niii-- hampsteri on hereillä. Sen lempparia ei taida olla pinaatinlehdet. Kello on paljon, voisi mennä nukkumaan, vähän käyn kierroksilla vielä...

On ne lemmikit sitten sänkyjä (bed=pet, rally english)

No mutta mitäs tässä keksiä enää! Vietetty on. Ja kas noin pesin juoksupyörän kun se tuoksahti... voisi itsekin katsella laitumia.

Kenen hengittämää happea tuhlaat maapallolla

 Olen onnistunut sammuttaa herätykset jotenkin. Ensimmäisen muistan. Noh onneksi peruin ajan. Enkä olisi päässytkään.

Heräsin venytellen, kun ajatukset siirtyi kohti Facebookia. Tai siis unien jälkeen. Viimeksi olin Amerikassa, nyt olin briteissä. Kanahäkki järjestyksessä ja kaikkea muka. Nukuin sohvalla. Röökiä on enää yksi. Paino oli laskenut 300 grammaa edellisestä. 123 kiloa suunnilleen olen taas, se on kilo enemmän kuin mikä olisi kohtuullisen muuttumatonta viimeiset yli viisi vuotta.

Teen nyt makaronia. Muutama pakasteherne joukossa. Soijarouhetta, paprikajauhetta. Jos siitä tulee makaronilaatikon korvike, mietin laittaisiko munaa vai emmentalia.

Jäähtyköön nyt tuossa. Join vähän kaakaota. Syön ja juon rinnuksilleni eli yöpaitaan.

Mulla on jokin paha aavistus että muut on mua edellä kaikessa. Aivoni tarjoaa kyllä käännöksiä mutta nyyttikestit ei ole sama kuin talkoot.

Erehdyin käymään Quora sivustolla. Joku oli tykännyt vastauksestani. Niitä kiinnostaa vaan oma älykkyysosamääränsä. Sääntönä on ettei saa jättää liian lyhyitä vastauksia. Jaa mitähän vastauksia mä kerran jätin englanniksi, 24 tai 48 tunnin aikana ja sitten en voinut enää niitä jättää, kun näkymätön raja tuli vastaan. Nauroin yhdelle vastaukselle, koska se oli historioitsijalta "kriitttinen" vastaus tuontikulttuuria vastaan josta keski-ikäiset huumorittomat miehet ärsyyntyy.

Mieluummin olen "woke". Olen ehkä käsittänyt sen siten että omia ennakkoluuloja voisi vähän karsia. Viime aikoina katsonut viihdettä Netflixistä, jossa pääosassa on tummaihoinen, korealainen, lihavia naisia jne*. joita harvemmin otetaan edustamaan. Ei aina tarvitse olla sitä taiteellista synkkää kauhua jonka loppu täytyy selittää tai jää avoimeksi.

*Two Distant Strangers, To All The Boys: P.S. I still Love you, Thunder Force.

Sitten olen katsonut loppuun Snowpiercerin, the 100 ekan tuotantokauden, The End of the F****n World:n, V Wars. ja muutamia dokkareita.

Noin, syöty makaronisörsseli, pitäisikö vielä vetää vika rööki ja sitten opiskella Miten lopettaa tupakointi For Dummies.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King