Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Oho laki säätää

 

Jyrsijät ja kaniinit

18 §
Pitopaikan yleiset vaatimukset

Jyrsijän ja kaniinin pitopaikan on oltava sellainen, että eläimellä on kuulo- ja näköyhteys pitopaikassa tai sen ympäristössä tapahtuvaan toimintaan sekä mahdollisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Jyrsijän ja kaniinin pitopaikassa on oltava sopivaa kuiviketta, kuten pihkatonta haketta, heinää, olkea tai muuta vastaavaa pohjamateriaalia. Jyrsijän ja kaniinin pitopaikassa saa olla verkkolattia vain, jos verkko on välittömässä kosketuksessa kiinteän pohjan kanssa. Pitopaikassa eläimillä on oltava mahdollisuus piiloutua.

19 §
Pitopaikan erityiset vaatimukset

Jyrsijällä ja kaniinilla on oltava käytettävissään asianmukainen pesälaatikko, koppi, onkalo tai muu vastaava pesätila.

Gerbiilin pitopaikassa on oltava putkia, käytäviä tai kanavia taikka muita vastaavia rakenteita tai mahdollisuus kaivaa käytäviä maahan. Gerbiilin, sinsillan ja degun pitopaikassa on tarvittaessa oltava mahdollisuus kylpeä hiekassa tai muussa vastaavassa materiaalissa. Sinsillan ja degun pitopaikassa on oltava riittävästi hyllyjä tai muita vastaavia rakenteita, joilla eläimet voivat oleskella muiden eläinten niitä häiritsemättä.

Jyrsijän ja kaniinin saatavilla on oltava hampaita kuluttavaa, jyrsittävää ruokaa tai muuta jyrsimiseen sopivaa materiaalia. Kaniinin, marsun, sinsillan ja degun saatavilla on jatkuvasti oltava sopivaa korsirehua.

Jyrsijän pitopaikan vähimmäiskoko on liitteen 4 kohdassa ja kaniinin pitopaikan vähimmäiskoko liitteen 5 kohdassa. 

Laihdutus edistys maksimaattius #sisäinenläskifoobikkohurraa

 alle 122 kiloa jo? Mitä mä oon syönyt? Tai mitä en ole? Toisaalta join kolme litraa pepsi maxia eilen eikä tullut vesipainoa. Söin jogurttia ja lopun siivun vaniljajäätelöä ja perunamuusijauhetta soijarouheella ja chia siemeniä, ehkä napostelin jotain omenan palaa ym liitua ja kalkkia heh pieniä kiviä.
Viimeksi 2017 ennen koulun alkoi painoin sen 122 kg. Eihän toi peilissä näy. TikTok videoiden määränä ehkä ja instagram bänneinä hihi. Tai siis jouduin uusii salasanan.
Vaihdoin kynsilakat harmaaseen. Näyttäisi olevan pilvinen päivä mutta tämän viikon piti olla jo lämmin.
Ei kai tässä rusketusta kummempaa. Olen hereillä. Unessani seikkailin oli tuttujakin mutta sitten heräsin forever alone... Mitähän tässä saisi aikaan. Perseessä on hidradenitis suppurativa patti joka vuotaa vähän kun en yletä poskeen sinne. Siksi pidän alkkareita. Tai no, miksen pitäisi, antaisi ilmaa coochielle.
Niin, liikaa tiktokissa pyäriskelyä. Aloitin aamun Harley Quinn meikeillä mutta ne on jo päätyneet tyynyyn. Siis toinen puoli pinkki toinen sininen tai jos tykkää old skool harveysta niin punainen ja musta mutta helpompi toi toinen mun Life is a Party paletilla.
Ööh, en joskus sano varmaan mitään koko päivänä ääneen. Joku kaupassa tätien ja setien morjestus kierähtää ulos kurkusta möreästi tms ja illalla höpisen hamsterille ehkä.
Aamujaaaaa... pitäisi vielä perjantaihin pällistellä tyhjää jääkaappia. Ehkä alan syödä kaurapuuroa joku aamu. eh. Voisin pelata konsolilla jotain taas. Helpolla tulee se 500 ilmaan nyrkin sivallusta sillä fitness boxing pelillä. Melko varma että allit lähtenyt sen peluulla itsestään. Toisaalta tois-aa-alta
Olen kiinnostunut omista asioistani... not
Kaikki pienet muutokset rutiineihin... I welcome thee

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King