Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

Ei helvetti taas pitää päivittää mainokset hornan tuuttiin Spotifysta

 Olen idiootti tai sit en vain ajattele mitään. Kävin röökillä ja heitin tumpin mukiin jossa mulla oli kaakaoo. Noh, heitin tumpin pois sieltä ja tein uuden mukin kuumaa juomaa, mutta en jaksanut sekoittaa kunnolla. Nuudelit tein kattilassa, kun kaapissa ei ole puhtaana ainuttakaan astiaa, johon kaataa kuuma vesi nuudeleiden päälle. Heräsin 11 aamupäivällä nukuttuani yhdeksän tuntia. Olin varmaan kuorsannut ja hamsteri pelkäsi kun se oli hereillä... ja menin uudestaan nukkumaan. Vitut nälästäni esim. Tilillä ei ole rahaa ostaa mitään ja maanantaina maksaa laskuja joiden eräpäivä on jo mennyt viime vuonna. Mulla on pakkasessa kanaa jota voisi keittää riisin ja sweetnsour kastikkeen kanssa. Ehkä teen sitä huomenna. Tänään elää vedenkeittimen antimilla. Puuroa ja vettä melkein. Ihan on mysteeri miksi elän velkavankeudessa, ei tämä ainakaan näytä siltä että mulla olisi jotenkin elämäntaso noussut missään vaiheessa, vai. Kaikki on saatua tai ilmaiseksi löydettyä tai vanhaa mitä mulla on tallessa. No ehkä sen ei ole väliä jos huomaan telkkarissa pienen naarmun enkä muista sitä noin muuten kun ei haittaa käyttöä. Ei ole nimittäin käyttöä monellekaan asialle kuten uutiset tai muu informaatioähky. Vanavedessä tapahtumista. Paitsi ehkä kun seurasin youtubesta Wuhan juttua. Uutisten seuraaminen ja todesta ottaminen kulkee käsi kädessä. Flunssaan ei ole parannuskeinoa, ihmisten tyhmyyteen on. Jos tajuat sarkasmin.

No mutta että olen vihdoin nukkunut. Mennyt kahden tunnin yöunilla liian pitkään. Aktiivisia aivojen osia jotka varmaan loistaa addikteilla skannauksissa. Kumma kun en mä mielihalua ole tuntenut. Yksi kaveri sanoo minusta etten tunne mielihyvää ja käytti jotain termiä siitä. Minusta sanotaan kaikenlaista myös ne jotka on lähimpänä minua. En välttisi jaksa miten raakoja ihmiset osaa olla. Ehkä seura vetää kaltaistaan puoleen. Olisipa kiltti ja hyväsydäminen mutta sitten minulla ei ole enää mitään mitää käyttää hyväkseen.

lalallalalaallalala

I'm just an elite madwoman because "queen" and "glamorous" were taken.

Nolla on hyvä olla

 kahden tunnin yöunilla. 0.25 on neljäsosa jo prosentista jos kiinnostaa. 

Tän päivän kuvia:


 Vanhoja kuvia:Narikasta aivoni takaisin kalloon kiitos, mikä lappu kävisi?

 Sanoin sille ettei tulisi mutta se oli silti oven takana. Olin ihan lötkö enkä oisi jaksanut mitään sänkypuuhaa. Kaupungilla kävelin neljä kilometriä ja söin pitsan ja auttelin kaveria jossain vedossa. En saa kertoa siitä minnekään nettiin mutta lupasi parin viikon päästää paljastaa mitä hemputtia se meinasi oikeen xD


Pelasin kotosalla switchillä telkkarin ruudulla. Siellä menisi jotkut salkkarit ja kaunarit tähän aikaan? Ei ihmekään etten niitä katsele tai muutenkaan vuosikymmeniin. En seuraa uutisia, en itke yksityiskohdille, en kannata mitään poliittista joten en ole kärryillä. 15% Amerikan työvoimasta suunnilleen jäänyt jo töihin palaamatta ja sen arvion sain youtubesta. Jos se Suomen variantti viruksesta on sisukas niin kaikki lakoo.

Sain vähän hierontaa. Youtubesta taustalla rentoa takkatulen loimua. Siitä aivonystyröille oksitosiinia pussaillessa. Nyt ei ole juuri enää mitään tekemistä ja tuo vain hengaa. Pyykit ja tiskit jos huvittaisi. Ilmaista hupia. Ei kiirettä mihinkään.

Voi Edna ja Edith. Paha tapa tuo vislaus. Lähteköön. Sillä oli muka ikävä minua mutta kun tiedän ettei meistä tule mitään. Ilmaista pillua se jahtaa. Kiva että joku on saatavilla sille. Olen ilkeä kireä ja vihainen ja kaikkea joten miksi tuo muuten tietäisi yrittää.

No okei on sillä ihan söpö ärrävika! Totuus on latinaksi veritas. Mitä kuuluu minulle, erotanko totuudet harhoista, mitä luulen, pärijjäänkö

ja muuta lopen loppuun käsiteltyä

--- translation ---

Can I, please have my brain back from the coatroom into my skull, which ticket will serve this?

 I told him not to come but there he was, still behind my door, again.  My body's muscles felt too loose, I wasn't in the mood! In town, I walked four kilometers and ate pizza and helped a friend in some bet. I can't tell about it anywhere on the web but promised a couple of weeks to let me reveal what the hell she meant, right?

I played at home with a switch on the TV screen. No wonder I don’t watch the programs that come at this time of the day or anyway haven't for decades. I don’t follow the news, I don’t cry for their details, I don’t support anything political so I’m not in the know. Roughly 15% of the American workforce has not already returned to work and I got its estimate from youtube. If that Finnish variant of the virus have sisu, then everyone will be doomed.

I got a little massage. From Youtube in the background a relaxed fireplace music with the fire blazing. My brain bagged themselves some oxytocin. Now there is almost nothing to do and he just hangs around. Laundry and dishes if you feel like it. Free fun. No hurry to anything. 

Oh Edna and Edith. The bad habit of whistling. Letting him leave. He's supposed to miss me but I know we won’t become a thing. Free pussy, he's chasing it. Nice to have someone available for it. I am mean, tense and angry and everything else, so why he know how to try. 

Okay, he has a cute speech impairment! The truth is in Latin Veritas. As for me, will I separate the truths from the delusions of what I think, fine

and other, fully completed to it's end, matters....Etusormen nivel kylmänkankeana

 Kas niin. Tänään palautin postiin vanhan puhelimen laatikossa jossa tuli tilalle uusi. Kuitissa on mun nimi ihan päin Hoota. Holm. Gollum. Voisi kyl olla joku Holma. Haha. Hologrammi. Eniveissöni, söin Lidlin eväitä tuossa. Soitin kaverin kanssa sekä kysyin uusia tunnuksia kuluttajapaneeli mobiilisovellukseen. Katsoin Netflix uuden jakson Snowpierceriä. Nukuin melko pitkään, sitten tuli posti. Huomenna menen myös kaupungille kuulemma joku hyvä kirppis olemassa ja jos ehtii vetää pitsat niin kaveri tarjoo. Parvekkeen ovenkahvat on ongelmalliset ja patteri ei lämpene taaskaan, ja eilen soitin huoltoon niin eivät luvanneet koska ehtivät. Googletin että alle 15 huoneenlämpö voisi johtaa että hamsteri menisi horrokseen joten ei vielä kauhea hätä. Eikä minullakaan niin väliä kun vaatteita voi laittaa kerroksen lisää.

Eilen meni monta tuntia kun mulla ei ollut varakopiota iPhonesta tässä Macissa. Sinne meni pelit ja vehkeet. Yksi kerrallaan ladata kaikki takas sitä mukaa kun tarttee. 50 gigaa kuvia ym iCloudissa. eSim tilaus ja aktivointi meni jotenkin jumiin Telialla ja asiakaspalvelija chatissa teki jonkun ilmoituksen siitä ja meni ehkä tunti niin mulla oli taas käytössä 4G ja tekstarit, puhelut, silleen...

Toisaalta haluaisi vaan nukkua. en tykkää draamasta. Spotify ja Netflix ja Bookbeat ym kaikki kokeilut loppuu enkä ehdi loppuun mitään saatika et oisi varaa uusia mitään kotisivuja. Kun mulla vanheni maksukortti tässä kuussa. Olen sen jo leikannut irti ja uusi käytössä mutta kaikki paypal, mobilepay, sovelluskaupat, googlepay jne pitää vaihtaa maksutiedot missä käyttääkään. Ja vaikka olisin jo antanut uudet tiedot niin silti tulee muistutuksena sähköpostia. Tili on miinuksella ja saan onlyfans tulot ensi viikon jälkeen kun niissä on jokin payout palkkapäivä systeemi ettei manuaalisesti pysty vetää rahnaa pois vaan kaikki on "pending"

Miesten fetissit on aika ällöjä. En sen tarkemmin ala. Sain just yhden ekirjan myyntiin blogiteksteistä. En mä usko että kukaan ostaa mutta saahan sitä kirjoittaa? Ei tämä ole mikään uhkaus mistään. Tyypit on liian varovaisia. Itse en miettisi kahteen kertaan ainuttakaan asiaa.

Oon niin täynnä just nyt. Söin liikaa. Toisaalta ei voi laihtua jos ei syö. Hidastuu muutenkin. Johonkin katoaa energiaa koska ikiliikkujaa ei ole keksitty.

My interests based on Snapchat (FREE!)

 downloaded my data. how interesting of people to try exploit it...

Interest Categories

Pizza Lovers
Political News Watchers
Women's Lifestyle
Yoga Enthusiasts
Women's Fashion Shoppers
Action & Thriller Genre Fans
Clubbers & Party People
Pet & Animal Lovers
Frequent Travelers
Candy & Sweets Lovers
Hipsters & Trendsetters
Discount & Thrifty Shoppers
Shopping Mall Shoppers
Arts & Culture Mavens
Luxury Shoppers
Meme Watchers
Cosmetics Shoppers
Puzzle Gamers
New Phone Seekers
Comedy Fans
Home Decoristas
Indie & Foreign Film Fans
Investors & Entrepreneurs
Beer Drinkers
Crime & Mystery Genre Fans
Department Store Shoppers
Film & TV Fans
Fashion & Style Gurus
Casual & Mobile Gamers
Beauty Mavens
Foodies
Cooking Enthusiasts
Fitness Enthusiasts
Talk Show Fans
Fun Trivia & Quiz Fanatics
Travel Enthusiasts
Sneakerheads
Automotive Enthusiasts
Men's Fashion Shoppers
Bookworms & Avid Readers
Teen & Young Adult Genre Fans
Outdoor & Nature Enthusiasts
Men's Lifestyle
Sci-fi & Fantasy Fans
Family Genre Fans
Talent & Competition Show Fans
Photographers
News Watchers
Do-It-Yourselfers
Jewelry & Watch Shoppers
Coffee Lovers
Big Box Shoppers
Music Fans
Wellness & Healthy Lifestyle
Online Shoppers
Shoppers
Money Minders
Gamers
Fast Food Junkies
Drama Genre Fans
Advocates & Activists
Battle Combat & FPS Gamers
Social Drinkers
Reality TV Fans
Oral Care Shoppers
Parents & Family-Focused
Trivia Gamers
Celebrity News Watchers
Comics & Animation Fans
Chat Fiction Enthusiasts
Soft Drink Consumers
Horror Genre Fans
Wine Enthusiasts
Romance & Rom-Com Fans

tauon paikka -1

poistettu
tyhjennetty
lentotilassa
en luota tähän tietokoneeseen
päiväunet, luomet raskaat
ruutu kiinni ja internetistänne pois

i'm your biggest fan i'll follow you around like a paparazzi -lady gaga,paparazzi

Muodostuisitko kiva päivä tekstiksi eteen jooko? Tärkeimmät oli pari vierasta, uusi huppari, ja tapasin 2 minuutin ajan lemppari näyttelijää Amerikasta ja se oli parhaat kaksi minuuttia. Paitsi että Helmi oli ulkona jaloittelee ja rakastan sitä pientä sormesta nuolijaa hellyyden merkiksi.

Katsoin äsken loppuun yhden fantasiasarjan 2. kauden ja pitäisi kiirehtiä terveysasemalle. Juoda loppuun kaakaot ja kaataa kahvia.

Twiittailut koko kylälle asioita. <3 Kertokaa te mitä olen tehnyt? jättänyt tekemättä? Ainakin tiskit kertyy ja tumpit parvekkeella. Rahat maagisesti loppuu tililtä ja laskujen maksamatta jäämisen lisäksi pitäisi viikko elää. Toisaalta onlyfansista saisi jokusia dollareita kunhan täyttyy se raja...

ai niin no huomennakin on ko. ongelmia ja ei se kotivara itsestään täyty. En ole lihonut ilmeisesti tekee hyvällä joskus syödä pellillinen pitsaa ja mikä saattaa tuntua enemmältä kuin yleensä? Ottaa että käsi tottuu

Kiire jos nyt ei viitta liehumaan ala – uloskäyntiin päin 

Olisi helpompaa ostaa e-kirja