Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

torstai 18. helmikuuta 2021

Narikasta aivoni takaisin kalloon kiitos, mikä lappu kävisi?

 Sanoin sille ettei tulisi mutta se oli silti oven takana. Olin ihan lötkö enkä oisi jaksanut mitään sänkypuuhaa. Kaupungilla kävelin neljä kilometriä ja söin pitsan ja auttelin kaveria jossain vedossa. En saa kertoa siitä minnekään nettiin mutta lupasi parin viikon päästää paljastaa mitä hemputtia se meinasi oikeen xD


Pelasin kotosalla switchillä telkkarin ruudulla. Siellä menisi jotkut salkkarit ja kaunarit tähän aikaan? Ei ihmekään etten niitä katsele tai muutenkaan vuosikymmeniin. En seuraa uutisia, en itke yksityiskohdille, en kannata mitään poliittista joten en ole kärryillä. 15% Amerikan työvoimasta suunnilleen jäänyt jo töihin palaamatta ja sen arvion sain youtubesta. Jos se Suomen variantti viruksesta on sisukas niin kaikki lakoo.

Sain vähän hierontaa. Youtubesta taustalla rentoa takkatulen loimua. Siitä aivonystyröille oksitosiinia pussaillessa. Nyt ei ole juuri enää mitään tekemistä ja tuo vain hengaa. Pyykit ja tiskit jos huvittaisi. Ilmaista hupia. Ei kiirettä mihinkään.

Voi Edna ja Edith. Paha tapa tuo vislaus. Lähteköön. Sillä oli muka ikävä minua mutta kun tiedän ettei meistä tule mitään. Ilmaista pillua se jahtaa. Kiva että joku on saatavilla sille. Olen ilkeä kireä ja vihainen ja kaikkea joten miksi tuo muuten tietäisi yrittää.

No okei on sillä ihan söpö ärrävika! Totuus on latinaksi veritas. Mitä kuuluu minulle, erotanko totuudet harhoista, mitä luulen, pärijjäänkö

ja muuta lopen loppuun käsiteltyä

--- translation ---

Can I, please have my brain back from the coatroom into my skull, which ticket will serve this?

 I told him not to come but there he was, still behind my door, again.  My body's muscles felt too loose, I wasn't in the mood! In town, I walked four kilometers and ate pizza and helped a friend in some bet. I can't tell about it anywhere on the web but promised a couple of weeks to let me reveal what the hell she meant, right?

I played at home with a switch on the TV screen. No wonder I don’t watch the programs that come at this time of the day or anyway haven't for decades. I don’t follow the news, I don’t cry for their details, I don’t support anything political so I’m not in the know. Roughly 15% of the American workforce has not already returned to work and I got its estimate from youtube. If that Finnish variant of the virus have sisu, then everyone will be doomed.

I got a little massage. From Youtube in the background a relaxed fireplace music with the fire blazing. My brain bagged themselves some oxytocin. Now there is almost nothing to do and he just hangs around. Laundry and dishes if you feel like it. Free fun. No hurry to anything. 

Oh Edna and Edith. The bad habit of whistling. Letting him leave. He's supposed to miss me but I know we won’t become a thing. Free pussy, he's chasing it. Nice to have someone available for it. I am mean, tense and angry and everything else, so why he know how to try. 

Okay, he has a cute speech impairment! The truth is in Latin Veritas. As for me, will I separate the truths from the delusions of what I think, fine

and other, fully completed to it's end, matters....linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy