Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Etusormen nivel kylmänkankeana

 Kas niin. Tänään palautin postiin vanhan puhelimen laatikossa jossa tuli tilalle uusi. Kuitissa on mun nimi ihan päin Hoota. Holm. Gollum. Voisi kyl olla joku Holma. Haha. Hologrammi. Eniveissöni, söin Lidlin eväitä tuossa. Soitin kaverin kanssa sekä kysyin uusia tunnuksia kuluttajapaneeli mobiilisovellukseen. Katsoin Netflix uuden jakson Snowpierceriä. Nukuin melko pitkään, sitten tuli posti. Huomenna menen myös kaupungille kuulemma joku hyvä kirppis olemassa ja jos ehtii vetää pitsat niin kaveri tarjoo. Parvekkeen ovenkahvat on ongelmalliset ja patteri ei lämpene taaskaan, ja eilen soitin huoltoon niin eivät luvanneet koska ehtivät. Googletin että alle 15 huoneenlämpö voisi johtaa että hamsteri menisi horrokseen joten ei vielä kauhea hätä. Eikä minullakaan niin väliä kun vaatteita voi laittaa kerroksen lisää.

Eilen meni monta tuntia kun mulla ei ollut varakopiota iPhonesta tässä Macissa. Sinne meni pelit ja vehkeet. Yksi kerrallaan ladata kaikki takas sitä mukaa kun tarttee. 50 gigaa kuvia ym iCloudissa. eSim tilaus ja aktivointi meni jotenkin jumiin Telialla ja asiakaspalvelija chatissa teki jonkun ilmoituksen siitä ja meni ehkä tunti niin mulla oli taas käytössä 4G ja tekstarit, puhelut, silleen...

Toisaalta haluaisi vaan nukkua. en tykkää draamasta. Spotify ja Netflix ja Bookbeat ym kaikki kokeilut loppuu enkä ehdi loppuun mitään saatika et oisi varaa uusia mitään kotisivuja. Kun mulla vanheni maksukortti tässä kuussa. Olen sen jo leikannut irti ja uusi käytössä mutta kaikki paypal, mobilepay, sovelluskaupat, googlepay jne pitää vaihtaa maksutiedot missä käyttääkään. Ja vaikka olisin jo antanut uudet tiedot niin silti tulee muistutuksena sähköpostia. Tili on miinuksella ja saan onlyfans tulot ensi viikon jälkeen kun niissä on jokin payout palkkapäivä systeemi ettei manuaalisesti pysty vetää rahnaa pois vaan kaikki on "pending"

Miesten fetissit on aika ällöjä. En sen tarkemmin ala. Sain just yhden ekirjan myyntiin blogiteksteistä. En mä usko että kukaan ostaa mutta saahan sitä kirjoittaa? Ei tämä ole mikään uhkaus mistään. Tyypit on liian varovaisia. Itse en miettisi kahteen kertaan ainuttakaan asiaa.

Oon niin täynnä just nyt. Söin liikaa. Toisaalta ei voi laihtua jos ei syö. Hidastuu muutenkin. Johonkin katoaa energiaa koska ikiliikkujaa ei ole keksitty.