Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

maanantai 8. helmikuuta 2021

Suu vaahdossahan tässä menoistani vingun

 Paskerssin vithu. Laitoin kelaan menee hakemukset kun laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Olen unohtanut ehkä maksaa jonkun niistä tusinasta käyntimaksuista mitä sairaanhoitopiiri on lähettänyt. Ja sit mulla on vielä uusi hammaslääkärimaksu ja puhelin meni just laitevakuutukseen että siitäkin maksaa omavastuu. Olen tilannut hamsterille haapaa ja pajua jyrsittäväksi viimeksi. Röökiaskin ostin kaupasta vaikka olin 48 tuntia ilman. Ja muutenkin tässä vuodenalusta ollut kaikkea laskua ja tiedän että lausunnosta tulee myös lasku parin viikon kuluttua kunhan pääset vastaanotolle. Reiät on vielä paikkaamatta. Stana.

Mä en edes myy itseäni niin ei tule sieltäkään viikkorahaa. Olen liian läski ja ruma ja vanha tai ainakaan kukaan ei antaisi mulle rahaa. Ottaa vaan aivoon kaikki jotka kysyy etsinkö seuraa eivätkä edes esittäydy tai mitään. Saan vain "moi" ja jos vastaan mitään niin se on oletus että ottaisin suihin. Haistakaa paska meiningillä.

Kaikki minne olen soittanut tänään olen ollut jonossa tai ei ole päässyt kysymään asiaani. Jos mulle tulee uusi laite niin siihen tilata uusi eSim. Vanha iPhone on varmuuskopioitu. Bussikortille on ladattu sen verran että pääsen terveyskeskukseen ja psykiatriaan tässä kuussa.

Ei ole varaa ollut juoda vuosikausiin. En siis juo. Pitäisi tupakointikin jättää kun se vanhentaa naamankuvotusta. Hiukset on värjäämättä ollut elokuusta. Tai no, eihän tähän väri tartu.

Suurimmat menot on vuokran jälkeen laitteista. Takuueläkkeestä menee lähes kaikki rahoituksen takaisinmaksuun ja kodin netti on määräaikainen 30e/kk lisäksi puhelinliittymä onneksi en juuri puhu tai tekstiviestittele... välillä tulee kotivakuutuslaskua ja sähkölaskua. Tyhmä idis ottaa jokin netflix pitkästä aikaa. Se loppuu ja kirjasovellusten ilmaiset kuukaudet loppuu. Siinä mun viihde. Peliostot. No okei joskus tilaan jotain halpoja kirjoja ulkomailta. Pientä rahavirtaa poispäin mun tililtä. Varsinkin kuun lopulla ei ole enää mistä säästää tai ottaa.

Multa on varmaan jäänyt maksamatta jokin hiusseerumi. Pitäisi ottaa selvää lähettääkö ne seuraavan. Hilse johtuu ehkä stressistä. Kuivasta sisäilmasta kun ei ole kostutinta. Hah...

Plussaa ehkä se ettei ole Adoben lisenssejä tai menisi kuntosalille eikä psykoterapiaan 50e/kk tms

Kallista on pysyä terveenä, vakuutettuna, ja netissä. Saattaa olla että tämä blogi ei enää kauaa menesty.