ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

lauantai 20. helmikuuta 2021

Ei helvetti taas pitää päivittää mainokset hornan tuuttiin Spotifysta

 Olen idiootti tai sit en vain ajattele mitään. Kävin röökillä ja heitin tumpin mukiin jossa mulla oli kaakaoo. Noh, heitin tumpin pois sieltä ja tein uuden mukin kuumaa juomaa, mutta en jaksanut sekoittaa kunnolla. Nuudelit tein kattilassa, kun kaapissa ei ole puhtaana ainuttakaan astiaa, johon kaataa kuuma vesi nuudeleiden päälle. Heräsin 11 aamupäivällä nukuttuani yhdeksän tuntia. Olin varmaan kuorsannut ja hamsteri pelkäsi kun se oli hereillä... ja menin uudestaan nukkumaan. Vitut nälästäni esim. Tilillä ei ole rahaa ostaa mitään ja maanantaina maksaa laskuja joiden eräpäivä on jo mennyt viime vuonna. Mulla on pakkasessa kanaa jota voisi keittää riisin ja sweetnsour kastikkeen kanssa. Ehkä teen sitä huomenna. Tänään elää vedenkeittimen antimilla. Puuroa ja vettä melkein. Ihan on mysteeri miksi elän velkavankeudessa, ei tämä ainakaan näytä siltä että mulla olisi jotenkin elämäntaso noussut missään vaiheessa, vai. Kaikki on saatua tai ilmaiseksi löydettyä tai vanhaa mitä mulla on tallessa. No ehkä sen ei ole väliä jos huomaan telkkarissa pienen naarmun enkä muista sitä noin muuten kun ei haittaa käyttöä. Ei ole nimittäin käyttöä monellekaan asialle kuten uutiset tai muu informaatioähky. Vanavedessä tapahtumista. Paitsi ehkä kun seurasin youtubesta Wuhan juttua. Uutisten seuraaminen ja todesta ottaminen kulkee käsi kädessä. Flunssaan ei ole parannuskeinoa, ihmisten tyhmyyteen on. Jos tajuat sarkasmin.

No mutta että olen vihdoin nukkunut. Mennyt kahden tunnin yöunilla liian pitkään. Aktiivisia aivojen osia jotka varmaan loistaa addikteilla skannauksissa. Kumma kun en mä mielihalua ole tuntenut. Yksi kaveri sanoo minusta etten tunne mielihyvää ja käytti jotain termiä siitä. Minusta sanotaan kaikenlaista myös ne jotka on lähimpänä minua. En välttisi jaksa miten raakoja ihmiset osaa olla. Ehkä seura vetää kaltaistaan puoleen. Olisipa kiltti ja hyväsydäminen mutta sitten minulla ei ole enää mitään mitää käyttää hyväkseen.

lalallalalaallalala

I'm just an elite madwoman because "queen" and "glamorous" were taken.