Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 20. helmikuuta 2021

Ei helvetti taas pitää päivittää mainokset hornan tuuttiin Spotifysta

 Olen idiootti tai sit en vain ajattele mitään. Kävin röökillä ja heitin tumpin mukiin jossa mulla oli kaakaoo. Noh, heitin tumpin pois sieltä ja tein uuden mukin kuumaa juomaa, mutta en jaksanut sekoittaa kunnolla. Nuudelit tein kattilassa, kun kaapissa ei ole puhtaana ainuttakaan astiaa, johon kaataa kuuma vesi nuudeleiden päälle. Heräsin 11 aamupäivällä nukuttuani yhdeksän tuntia. Olin varmaan kuorsannut ja hamsteri pelkäsi kun se oli hereillä... ja menin uudestaan nukkumaan. Vitut nälästäni esim. Tilillä ei ole rahaa ostaa mitään ja maanantaina maksaa laskuja joiden eräpäivä on jo mennyt viime vuonna. Mulla on pakkasessa kanaa jota voisi keittää riisin ja sweetnsour kastikkeen kanssa. Ehkä teen sitä huomenna. Tänään elää vedenkeittimen antimilla. Puuroa ja vettä melkein. Ihan on mysteeri miksi elän velkavankeudessa, ei tämä ainakaan näytä siltä että mulla olisi jotenkin elämäntaso noussut missään vaiheessa, vai. Kaikki on saatua tai ilmaiseksi löydettyä tai vanhaa mitä mulla on tallessa. No ehkä sen ei ole väliä jos huomaan telkkarissa pienen naarmun enkä muista sitä noin muuten kun ei haittaa käyttöä. Ei ole nimittäin käyttöä monellekaan asialle kuten uutiset tai muu informaatioähky. Vanavedessä tapahtumista. Paitsi ehkä kun seurasin youtubesta Wuhan juttua. Uutisten seuraaminen ja todesta ottaminen kulkee käsi kädessä. Flunssaan ei ole parannuskeinoa, ihmisten tyhmyyteen on. Jos tajuat sarkasmin.

No mutta että olen vihdoin nukkunut. Mennyt kahden tunnin yöunilla liian pitkään. Aktiivisia aivojen osia jotka varmaan loistaa addikteilla skannauksissa. Kumma kun en mä mielihalua ole tuntenut. Yksi kaveri sanoo minusta etten tunne mielihyvää ja käytti jotain termiä siitä. Minusta sanotaan kaikenlaista myös ne jotka on lähimpänä minua. En välttisi jaksa miten raakoja ihmiset osaa olla. Ehkä seura vetää kaltaistaan puoleen. Olisipa kiltti ja hyväsydäminen mutta sitten minulla ei ole enää mitään mitää käyttää hyväkseen.

lalallalalaallalala

I'm just an elite madwoman because "queen" and "glamorous" were taken.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy