Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

maanantai 1. helmikuuta 2021

Pikku budjetin hylkiöt

 Jännä. Pientä krääsää. Käyttää ja laittaa esille. Otin käyttöön metalliset pillit. Laitoin sinitarralla seinälle pieniä valokuvia lisää. On valoisaa. Voisi maalata ystävänpäivä juttuja akryyliväreillä. Toisaalta vieras on korvatulpat korvissa nukkumassa mun patjalla lattialla makkarissa enkä pääse edes tupakalle etten häiritse. Pesin juuri melkein 10kpl lähinnä kaikki pyyhkeeni ja pari tyynyliinaa. Lähti viemärinhaju. Joku ilmoitti korjaavansa mun nintendo 3ds pelikonsolin virtapistokkeen 29e+ postit. Se osa tulee joskus parin viikon päästä ei kiire lähettää mutta paketoin sen jo... ihan nerokas systeemi käyttää uudestaan pahveja. Hmm, olen koko yön ikkunashoppaillut kiinakauppoja jne haluan Barbien!!!!1

 Viidelläkympillä saisi sellaisen jolla on yksisarvinen sekä lila hiuksisen Ken nuken ihan suomikaupasta... sitten tilaisin siihen nukelle käteen sopivaa puhelinta, kelloa, ja kaikkea muuta nukkekotijuttua<3 Mutta toisaalta kaikki lähti siitä kun mulla on yksi Walking Dead figuuri ja etsin sille miestä eli Darylia. Yleensä lopetan kun korissa on täydet 100 tuotetta ja alan katsoa peruukkeja ym letitettävää hiuksiin. Hih!

Lainasin äidiltä satkun maksoin sähkölaskun ja kävin kaupassa hakee korvatulpat ja puuroa ja jotain muuta turhaa luksusta kuten päänahalle hellää shampoota. Ahristuds kun kaikki on niin kallihstdawgdws.

No mutta nii. Ei ihan saa robottipölynimuria mun tuloista. Onneksi ei ole paljoa ihmisiä joille laittaa ystävänpäiväkortteja tai no? </3

Kaksi kpl metallipillejä. Siinä oli 4 sekä sellainen harja jolla nää putsata. Rakastan säläkauppoja. Halpaa. Vaikka ei mikään ole halpaa kun pieniä määriä ostetaan.

Kaikki on melkosta stressittömän hjuvin. Ehkä. Katsottiin eilen The Joker ja Heath Ledgerin tähdittämä Batman leffa. Ei ollut kuulemma nähnyt niitä. Kauhea aukko sivistyksessä. Puoli miljoonaa suomalaista teki ennätyksen ja kävi katsomassa tuon Jokeri lehvan. Oi miten ajankohtainen se olikaan. Ja aina kun nauraa sitä katsoessa nii luulee itsekin olevansa tulleensa hulluksi.

Mulla on kaikkea muuta paitsi arvokkaita tauluja ja huutokaupattuja antiikkiesineitä. Jos olisi varaa maksaa tullit ja rahdit niin haluaisin niillä täyttää kotini. Ehkä varaa paperipainoon jos sitäkään. hihhi.

Ensin pitäisi minimalisoida. Mutta on se kyllä ihana kun on niin valkoista ja valoisaa pihalta valo. Laitoin kynttilän päälle. Lotisee, huoltomies ottanut töikseen mun tilausta, koska lie tullaan. BalelemmÈ eiku palellaan mut se on talvi ny

Maanantai versio bloggausesta . Mietin kyllä ennen nukkumaanmenoa mitä on bloggaamatta asioita paitsi ei kai tässä muuta uutta kuin että kaveri kyläilee pari yötä. Diggaa hänkin vaikkei mulla tekemistä ole juuri tarjota. Siksi mä katsonkin Uno kortteja pokemonin kuvilla ja muuta sivusilmällä mutta siis keräiltäväksi ja inspikseksi ne varmaan jäisi jos jotain figuureja hankkisin ja mieluummin ruokakin ja laskut ensin?

Onneksi kuukausi on lyhyt!!