Mä ja mun viritykset from hell

 Hamsteri melkein karkasi. Ensin ne kiipeää juoksupyörälle laittamastani aukosta sinne yläosaan mitä peitti kuljetusboksi. Sitten mä otan sen kiinni ja se hyppää mun sylistä alas. Soimaan itseäni nyt ihan helvetisti asiasta. Taisi itsekin vähän säikähtää. Toi oli ihan toimiva viritys mutta enää sitä ei uskalla pitää. Saakelin rotta. En antaisi anteeksi itselleni jos sille tapahtuisi mun huolimattomuuden vuoksi jotain...

Leivoin sämpylöitä. Laitoin väliin voita. Sen lisäksi keitin perunaa ja sen söin muussattuna majoneesiin ja voihin. Päivällä söin paketin tuorepastaa. Aamulla tein puuroa. Iltapalaksi vedin tölkin vaaleita papuja. Olen syönyt kuin hevonen.

Jätin sämpylät uuniin kun kävin kaupasta hakemassa voita ja lisää hiivaa ja munia ja cokiksen ja poppareita. Ne ei palanut... mutta kassalla hidasteli joku ja olin polttaa päreet sen ja kassaneidin kuulumisten vaihtoon. Ei sen hitaampaa toimitusta voisi olla.

Mä olen ihan shaken up. Melkein tärisisin jos en oisi kova luu. Toivottavasti se meni nyt vaan pesäänsä eikä sillä ole mitään rikki. Ei se kyl vaikuttanut että sillä mitään hätää olisi. Hamsteripuuhia se teki kunnes kävin röökillä.

Yrittänyt katsoa the 100 sarjaa netflixistä telkkarista.


Joo ja ilmeisesti en saa laittaa mukbang videoita youtubeen koska tuli varoitus. En tehnyt mitään väärää. Vaatteet oli päällä mutta korsetissa olin. Söin nuudeleita. Haistakaa paska.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit