ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Tarkkaile minua oi suuri tarkkailija

 Voi hyvää päivää. Illalla tuli hiki kun laitoin pyykit kuivumaan, vaihdoin petivaatteet ja vaihdoin hamsterin häkkiin purut. Hamsteri ilmeisesti stressaantui kun se kokeili hampaillaan mun läskisormia pikkurillin paksuutta ja tunsin sen rosoiset hampaat. En ollut milläänsäkään siitä puremisesta mutta kyllä meni vähän tunteisiin. Taisi sormet haista tiskiaineelle tai jollekin voimakkaalle. Mietin tarvisiko se enemmän valkuaista ruokavalioon. Jos "sitäkö se olikin"

Söin äsken puuroa ja loput marjat. Otin kanasuikaleet pakastimesta jos teen riisiä ja sitä kastiketta.

Heräsin ja nousin ylös niin näin itseni peiliovista alasti. Ihan naiselliset muodot... ja kihara pää, mutta naama norsunvitulla. Päätä särki, otin buranan. 

Flashbäk: Ehkä näin unta tai aivoni toista jotain 2008 tai 2007 vanhaa tapahtunutta, kuin olisin muistojen käytävää mennyt. Olin vanhustenhoidossa Ylöjärvi cityssä, ilman mitään kokemusta, kirjoittamassa kestovaippoihin tussilla jne niitä käytäviä, huonetta ja taukohuonetta ja silleen hiustenharjausta, vanhuksia. Eipä siitä mitään todisteita taida olla jäljellä että kävin sielläkin pari päivää ja sain kuulla, että "tämä ei ole sinun paikka" revin takin päältäni ja lähdin... jokin työkokeilu josta piti saada rahaakin.

 Ihan sama onko tallessa jotain todisteita enhän mä töissä käynyt valehtelin vain kun, mikään mitään sanon ei ollut totta psykiatrin mukaan, muka. /end flashbäk

Leikkasin varpaankynnet ja laitoin kynsilakkaa. Enää yksi rööki jäljellä. Tilillä on neljä euroa, sillä ei juuri saa mitään. Ehkä voisi käydä Lidl, lahjakortilla on 25e. Bussikortti vaan köyhtyy ja mua ei huvita edes lähteä seikkailemaan vaikka kotoani haluaisinkin pois jonnekin ulos raittiiseen.

Tuskaa kun yrittää keksiä tekemistä. Tuskaa kun miettii kelpaako mihinkään. Mitkä on aikuisuuden määritelmät tai itsenäisesti elämisessä pärjäämisen ja millainen lapsuus muillakin oli? Hiljaisuutta.

Niin, patteri ei just nyt lotise. Ihme.