Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Tarkkaile minua oi suuri tarkkailija

 Voi hyvää päivää. Illalla tuli hiki kun laitoin pyykit kuivumaan, vaihdoin petivaatteet ja vaihdoin hamsterin häkkiin purut. Hamsteri ilmeisesti stressaantui kun se kokeili hampaillaan mun läskisormia pikkurillin paksuutta ja tunsin sen rosoiset hampaat. En ollut milläänsäkään siitä puremisesta mutta kyllä meni vähän tunteisiin. Taisi sormet haista tiskiaineelle tai jollekin voimakkaalle. Mietin tarvisiko se enemmän valkuaista ruokavalioon. Jos "sitäkö se olikin"

Söin äsken puuroa ja loput marjat. Otin kanasuikaleet pakastimesta jos teen riisiä ja sitä kastiketta.

Heräsin ja nousin ylös niin näin itseni peiliovista alasti. Ihan naiselliset muodot... ja kihara pää, mutta naama norsunvitulla. Päätä särki, otin buranan. 

Flashbäk: Ehkä näin unta tai aivoni toista jotain 2008 tai 2007 vanhaa tapahtunutta, kuin olisin muistojen käytävää mennyt. Olin vanhustenhoidossa Ylöjärvi cityssä, ilman mitään kokemusta, kirjoittamassa kestovaippoihin tussilla jne niitä käytäviä, huonetta ja taukohuonetta ja silleen hiustenharjausta, vanhuksia. Eipä siitä mitään todisteita taida olla jäljellä että kävin sielläkin pari päivää ja sain kuulla, että "tämä ei ole sinun paikka" revin takin päältäni ja lähdin... jokin työkokeilu josta piti saada rahaakin.

 Ihan sama onko tallessa jotain todisteita enhän mä töissä käynyt valehtelin vain kun, mikään mitään sanon ei ollut totta psykiatrin mukaan, muka. /end flashbäk

Leikkasin varpaankynnet ja laitoin kynsilakkaa. Enää yksi rööki jäljellä. Tilillä on neljä euroa, sillä ei juuri saa mitään. Ehkä voisi käydä Lidl, lahjakortilla on 25e. Bussikortti vaan köyhtyy ja mua ei huvita edes lähteä seikkailemaan vaikka kotoani haluaisinkin pois jonnekin ulos raittiiseen.

Tuskaa kun yrittää keksiä tekemistä. Tuskaa kun miettii kelpaako mihinkään. Mitkä on aikuisuuden määritelmät tai itsenäisesti elämisessä pärjäämisen ja millainen lapsuus muillakin oli? Hiljaisuutta.

Niin, patteri ei just nyt lotise. Ihme.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy