ihmisoikeudet

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutu...

Translate

maanantai 22. helmikuuta 2021

Loppu lähellä

 Joopa joo. Postista maksumuistutuksia ja hylättyjä toimeentulotukihakemuksia. Huomenna erikoislääkärille juttelua. Mulla on vielä bussikortilla 6e, eli pääsen johonkin suuntaan, ja tilillä on 4e niin saatan päästä kenties jonnekin muualle mutta ennen ensi viikon torstaita ei paljoa hurrata. Harmi, koska kaveri kyseli jotain että nähtäiskö.

Menin tilaa "ruokaa" Prismasta kotiin ja se tulee tänään. Kuudellakymmenelläkuudella eurolla. perunaa, omenoita, selleriä, kananmunia, juustosämpylät, snäksejä eli poppareita ja sipsipussi, jyrsijänpurua, 8rl vessapaperia, sokeria, suklaata, teetä, maitojauhetta, kahviin kasvirasvasekoite jauhe, kalakeittoon kalaa, paketti jätskiä ja voita.

 No joo eihän tolla elä kovin pitkään. Kävin tänään lähikaupassa ja ostin jätesäkkejä, energiajuoman ja röökiaskin. Puuttuu kermaviili, tosin googletin nopeeta että majoneesiinkin voisi pistää dippiainekset. RANCH ihan kuin niiden amerikkalaisten 300 kiloisten lempparikastike, uuh

Mutta ehkä teen itse sämpylöitä ja kalakeiton ja lettuja ja saan kahvit keitettyä noilla aineksilla. Ei ole varaa naamarasvaan.

Mikä saa ihmisen joka ei ole koko päivänä syönyt mitään, ostamaan jätesäkkejä, kun voisi ostaa vaikka kermatoffee popkorneja samaan rahaan.