ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 12. helmikuuta 2021

Puulta maistuva perjantai

 Kirja Levoton Veri on kuunneltu varmaan kohta... Keskiyön kuningatar on puolessavälissä e-kirjana. Täällä on taas kylmä. Moccamaster höyrysi. Toisaalta patterit on vähän lämpimät. Varmaan ensi viikolla voisi olla liian myöhäistä kutsua taas huoltomies. Poltan kynttilää, niitä voisi laittaa enemmänkin lämmittämään. Kädet on jäässä ja öisin ne puutuu. Multa loppui röökit.

Kuusi kynttilää palamaan sain olkkariin. Kaverin pitäisi huomenna tulla käymään yöksi ja instagramiin voisi laittaa jonkin geneerisen ystävänpäiväkiitoksen. Tänä vuonna ollut ihan hyvä kaverivuosi. Sain kutsun lenkillekin jo ensi viikolla yhden tuttavan kanssa. En erityisemmin välittäisi ulkoilusta... on siellä ihan kaunis talvi mutta huohotus ja naaman punoitus ja silmälasien meno huuruun sekä etenkin hikoilu ei innostaisi. Jään mieluummin sohvalle.

En ole vienyt posteja laatikkoon. Olen yrittänyt mennä aamukahdeksaksi sinne kun se tyhjennetään, mutta herätyskello ei ole auttanut. Väsyttävä tyyppi toi Helmi hamsteri. Eilenkin aamuyöhön sen kanssa kamppailin. Ilmeisesti kun huudan sen nimeä niin se tajuaa lopettaa sen muovin järsimisen... tajuaa oman nimensä... wau

Otin siltä pois yhden kerroksen ettei se aina yritä pakoon sitä kautta. Sellainen muovinen kulmataso. Lisäsin puruja. Se teki pesästään vähän isomman vain vessapaperista, sillä ei ole mökkiä. Olisi jos ei kiipeilisi sillä heti. Se haluaa vain ulos sieltä. Mun luo. Mun luota pois. Karkailla. Ei sitä kiinnosta oikeasti juoksupyörä. Mikä nyt niin pientä tyyppiä kiinnostaisi.

Nyt on kiinalainen uusivuosi... pitäisi kai muistella isovanhempia ja olla tekemättä kotiaskareita. Vähän ehkä imuroin makuuhuoneesta villakoiria.

Voi Betty.