Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

mitä sillä kirkkotaide tiedolla tekee kun mä laitan vaan tän sydämen pakettiin kuin muumion

Fan Art Mashup Challenge: Took the Fan Art Mashup Challenge
DeviantArt Originals: Participated in April Fools' Day 2018
ValentinesDay2021: Participated in Valentine's Day 2021 campaign
ValentinesDay2021: Participated in Valentine's Day 2021 campaign

 Birthday '17: Celebrated DeviantArt's 17th birthday
Ninja Llama: Llamas are awesome! (788)Ninja Llama: Llamas are awesome! (788)
Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)
I Heart DeviantArt Gear: Proud supporter of deviantGEAR

  deviantartiin mulle tulee myös jonkin verran liikennettä vaikken siellä usein käy lisäilemässä piirustuksia tms luovia juttua. Osallistuin tän vuoden ystävänpäiväkisaan.

Olen juonut kahvia johon on lisätty kofeiinia. Kuuntelen musaa. Kello jotain kuusi aamulla. Oujea? ei kykene nukkumaan enää...

Nämä palikat tässä taas liikkuu oudosti. Parempi kun en kirjoita mitään<3<3
Puulta maistuva perjantai

 Kirja Levoton Veri on kuunneltu varmaan kohta... Keskiyön kuningatar on puolessavälissä e-kirjana. Täällä on taas kylmä. Moccamaster höyrysi. Toisaalta patterit on vähän lämpimät. Varmaan ensi viikolla voisi olla liian myöhäistä kutsua taas huoltomies. Poltan kynttilää, niitä voisi laittaa enemmänkin lämmittämään. Kädet on jäässä ja öisin ne puutuu. Multa loppui röökit.

Kuusi kynttilää palamaan sain olkkariin. Kaverin pitäisi huomenna tulla käymään yöksi ja instagramiin voisi laittaa jonkin geneerisen ystävänpäiväkiitoksen. Tänä vuonna ollut ihan hyvä kaverivuosi. Sain kutsun lenkillekin jo ensi viikolla yhden tuttavan kanssa. En erityisemmin välittäisi ulkoilusta... on siellä ihan kaunis talvi mutta huohotus ja naaman punoitus ja silmälasien meno huuruun sekä etenkin hikoilu ei innostaisi. Jään mieluummin sohvalle.

En ole vienyt posteja laatikkoon. Olen yrittänyt mennä aamukahdeksaksi sinne kun se tyhjennetään, mutta herätyskello ei ole auttanut. Väsyttävä tyyppi toi Helmi hamsteri. Eilenkin aamuyöhön sen kanssa kamppailin. Ilmeisesti kun huudan sen nimeä niin se tajuaa lopettaa sen muovin järsimisen... tajuaa oman nimensä... wau

Otin siltä pois yhden kerroksen ettei se aina yritä pakoon sitä kautta. Sellainen muovinen kulmataso. Lisäsin puruja. Se teki pesästään vähän isomman vain vessapaperista, sillä ei ole mökkiä. Olisi jos ei kiipeilisi sillä heti. Se haluaa vain ulos sieltä. Mun luo. Mun luota pois. Karkailla. Ei sitä kiinnosta oikeasti juoksupyörä. Mikä nyt niin pientä tyyppiä kiinnostaisi.

Nyt on kiinalainen uusivuosi... pitäisi kai muistella isovanhempia ja olla tekemättä kotiaskareita. Vähän ehkä imuroin makuuhuoneesta villakoiria.

Voi Betty.

Mä ja mun viritykset from hell

 Hamsteri melkein karkasi. Ensin ne kiipeää juoksupyörälle laittamastani aukosta sinne yläosaan mitä peitti kuljetusboksi. Sitten mä otan sen kiinni ja se hyppää mun sylistä alas. Soimaan itseäni nyt ihan helvetisti asiasta. Taisi itsekin vähän säikähtää. Toi oli ihan toimiva viritys mutta enää sitä ei uskalla pitää. Saakelin rotta. En antaisi anteeksi itselleni jos sille tapahtuisi mun huolimattomuuden vuoksi jotain...

Leivoin sämpylöitä. Laitoin väliin voita. Sen lisäksi keitin perunaa ja sen söin muussattuna majoneesiin ja voihin. Päivällä söin paketin tuorepastaa. Aamulla tein puuroa. Iltapalaksi vedin tölkin vaaleita papuja. Olen syönyt kuin hevonen.

Jätin sämpylät uuniin kun kävin kaupasta hakemassa voita ja lisää hiivaa ja munia ja cokiksen ja poppareita. Ne ei palanut... mutta kassalla hidasteli joku ja olin polttaa päreet sen ja kassaneidin kuulumisten vaihtoon. Ei sen hitaampaa toimitusta voisi olla.

Mä olen ihan shaken up. Melkein tärisisin jos en oisi kova luu. Toivottavasti se meni nyt vaan pesäänsä eikä sillä ole mitään rikki. Ei se kyl vaikuttanut että sillä mitään hätää olisi. Hamsteripuuhia se teki kunnes kävin röökillä.

Yrittänyt katsoa the 100 sarjaa netflixistä telkkarista.


Joo ja ilmeisesti en saa laittaa mukbang videoita youtubeen koska tuli varoitus. En tehnyt mitään väärää. Vaatteet oli päällä mutta korsetissa olin. Söin nuudeleita. Haistakaa paska.

ei pitäisi vain saa

 Pitäisi läträtä vedellä suihkussa ja sheivata vaihteeksi bikinirajaa ja hiukset pestä... Kolme tuntia sain käytettyä aikaa vastauskirjeeseen kirjekamulle. Hamsteri kuulostaisi vähän heränneen ja sillekin vaihtaa vesi ja antaa jotain tuoreruokaa ehkä. Huoh. En ehtisi siis bloggaa. Heräsin vasta kolmelta kun hamsteri piti hereillä parin tunnin välein heräilin. Aamuneljältä on niin väsynyt että ei välitä. Join mä eilen vähän kaljaa. Yhden pubissa ja kaksi tölkkiä kun tein kalakeittoa. Aika pienestä krapulat. Multa meni syömäikkuna ohi täysii kun kirjoitin. Siis paastoikkunan se aika kun voisi syödä. Vedin jogurttia ja tein paahtoleipää kaakaoo ja yhden mandariinin. Aamupaino 123. Ei kai tässä suuremmitta puheitta

Pesin pyykit kun kylppärissä haisi likaiset pyykit paskalle pesukoneessa. Sitten vasta kävin suihkussa. Tein popkornia. Olen katsonut The 100 dystopiaa muutaman jakson kun aloitin. Kirjekaveri sanoi katsovansa sitä.

Kaveri tulee ehkä yöksi taas ystävänpäivänä. Kattoo nyt miten jaksaa hän. Toisi mulle roskakalenterin. Onnistuin hukata kännykästä kalenterimerkinnät joten en tiedä mitä menoja mulla on. Onneksi niistä yleensä tulee tekstari.

En muuten käyttänyt suihkussa kun ehkä viisi minuuttia. oh well jees well

Ole negatiivinen ja pysy tuittutätinä nyt kun oot

talvi on kivaa
 Oli tylsää tein tiktokkeja. On vieläkin tylsää mut nyt mulla on edes jotain housua jalassa. Mietin vaan kun miehet saa kyllä olla ilman paitaa.
Ei kai tässä... pussy power bored silly ja muuta hash_tagei eiku... sosiaalinen media on tylsä sitä voisi vaikka tuttuja kiusata viestein. Ei ne mulle päin ikinä laita mitään kuitenkaan ja muutenkin. Yksikseni itkeskelen. Tai nukun. Menisinkin nukkumaan mutta ei pysty nukkua päivällä ja valvoa öitä tjsp vaikka valvoisi yöllä niin siltikin herää valoisaan.
Ehkä jossain olisi sarja tai leffa joka olisi katottava. Luulisi että 12 vuodessa sitä tottuisi eläkkeellä oloon ja ainaiseen syrjäytymiseen mutta tuskin. Tai että kehittäisi jotain omaa tekemistä. Keskittyminen kuitenkin katkeaa nopeasti. Liian nopeasti. Varsinkin kun on jännittävää menossa. Olennaista. Jotain olinko bloggaamassa muka jotain

Kröhöm. Uuden alkua. 

Suomennos mun Snape videon tekstistä

Ihmiset rakastavat vihata Kalkarosta. Vihasin häntä kolmannessa kirjassa Azkabanin vanki. En ole vihannut kuvitteellista hahmoa niin paljon kuin vihasin häntä. Mutta katso, hän huutaa CAPS LOCKia käännöksessäni kirjan ja kohtelee epäoikeudenmukaisesti oppilaitaan, kun kyseessä on elämä. Hän on epäkunnioittava ja epäoikeudenmukainen, ja lukijan mielestä hän antaisi viattomalle miehelle kuolemaa pahemman kohtalon. Sirius ei ole viaton, mutta ajattelee, että Harry on kuin James. Se tappaa hänet. Miksi JKR tappaa hänet. Kaikki rakastavat Harryn isän Tylypahkan taikajengiä, mutta Harry ei tuntenut isäänsä. Kalkaroksen määrittelee hänen pakkomielteensä. Pakkomielle on synkkä voima. Naiset eivät ymmärrä miesten rakkautta. Se on pakkomielle, himo, vainoharhaisuutta, vahvaa. Kalkaros kuulee vahingossa ennustuksen, kertoo ystävälleen Voldemortille, kuka päättää tappaa Potter-perheen pojan. Hän olisi voinut mennä tappamaan Nevillen, koska molemmat syntyivät seitsemännen kuukauden kuollessa.

Kalkaros suojaa hyvää samalla kun hänellä on ongelmia ihmisiltä, jotka tekivät elämänsä Tylypahkassa helvetitiä. Hän päättää, ettei hän ole paha, ei aina, eikä välitä, jos ihmiset eivät tiedä sitä. Hänen illuusionsa siitä, että hän on luotettavasti paha ympärillään oleville puhdasverisille ihmisille, kun hän viettää salaa lapsuutensa jästisyntyisen noidan kanssa, jota hän rakastaa koko elämänsä ja kunnioittaa edelleen rakkautta ajatellessaan, aiheuttaneensa hänelle kuoleman.
Nöyryytys ja huono maine suosittujen turhien ja rohkelikko- puolueellisten, keskuudessa tekevät Kalkaroksen vihaiseksi, mutta hän ei koskaan käytä taitojaan ja taipunut raivonsa keksimiin loitsuihin James Potteria vastaan. Rakastan Kalkarosta, koska hän ei ollut Harryn isä. Hänen kaksoisagenttinsa elämä ja Dumbledoren avunpyyntö sen jälkeen, kun oletettavasti pelästyi mahdollisesti tummaksi velhoksi tulemisen seurauksista, auttavat Dumbledoren motiiveja kasvattaa lapsi kuolemaan kuin karitsa teurastettavaksi. Dumbledore voi olla rohkea, mutta kustannuksella vaatia paljon muilta.

Väärinymmärretty mies Kalkaros on ja lajitteluhattu teki toisen virheensä laittamalla Kalkaroksen Luihuiseen. Suunniteltu suuruudelle ja voimakkaalle, mutta sodassa kiinni siitä, onko suuruuttaa kykysi antaa jästien maailman hallita maagisen maailman sijasta ylitseen, mutta velhoja on vähemmän, eikä kirjailija kata kuinka paljon väestöstä on taikakykyisiä.

Rohkelikot ovat kuin salama. He iskevät tarpeeksi kitkaa ja löytävät sitten helpoimman tavan vapauttaa voimansa maahan tai mitä näkevät olevan heidän alapuolellaan. Harryn arpi on hänen isänsä kirous. James kertoi kaikille, jotka kuuntelivat miten Kalkaros ei ollut houkutteleva tai oli seksuaalisesti kelvoton, ja muuta helvettiä, jonka luulet ettei haluaisi ihmisten näkevän sinua kummajaisena. Missä on Kalkaros, siellä on monimutkaisia tunteita. Harry Potter kertoo elämästä ja kuolemasta, mutta myös puolueellisuudesta.

Lilyn rakkaus Jamesiin ei pelastanut Harrya. Lily teki valintansa, mutta uskon, että hän kyllästyi taisteluun ja luopui siitä, että James jahtasi häntä jatkuvasti. Juuttuu rakkaan lapsuudenystävän ja sen välillä, mitä nämä uudet ihmiset elämässään ja mihin elämä työnsi heitä kohti…

Kirjoittaessaan JKR oli pimeässä paikassa. Ei yksinhuoltajaäiti vaan hänen äitinsä kuoli ja Espanjassa poikaystävänsä löi häntä. Hänen päänsä hahmot olivat rumia eivätkä kauniita kuin näyttelijät, ja maine osoitti heidät maailman nähtäväksi…

Kukaan ei jäisi taistelemaan Voldemortia vastaan, jos Kalkaros ei olisi taistellut sisäisiä  demonejaan vastaan ja tehnyt asiat parhaimmaksi kykyjensä mukaan. Hänen kaunansa ja vihansa vakuuttivat kaikki. Ihmiset rakastavat inhota tai tykätä. Hänen tekonsa olivat monimutkaisia ja rohkeita Harrylle, kun hän sai selville TODEN TARINAN. Missä Harry menee, tarina näkyy Kalkaroksen teoissa ja sanoissa ja on puremassa raivoa vain olla olemassa maailmassa. Pakkomielle on Kalkaroksen luonteen "häiriö" ja se määrittelee koko elämänsä, mutta hän ei ole huono, vain utelias ja mies ja tekee virheitä. Paitsi hänen voimiensa hillitsemisessä niitä vastaan, jotka häntä sortavat. Ei käytä Sectumsempraa Jamesiin. Kalkaros ei ole ihanteellinen, mutta auttaa ja parantaa ja. Suojaa eikä aiheuta Potterille sitä vihaa, joka ilmeisesti syntyy siitä, että hänessä on osa Voldemortia. Mikä hän on ilman Voldemortia ja Kalkarosta. Hyvä puolustuksessa ja taistelussa taikuuden ja maineensa suhteen. Harry on röyhkeä poika ja Kalkaros on huonosti kohdeltu olento, jolla on todellista kipua, todellista vihausta ja todellista rakkautta. AINA. Tiedäthän, paitsi kun hän on lepakko.

Suu vaahdossahan tässä menoistani vingun

 Paskerssin vithu. Laitoin kelaan menee hakemukset kun laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Olen unohtanut ehkä maksaa jonkun niistä tusinasta käyntimaksuista mitä sairaanhoitopiiri on lähettänyt. Ja sit mulla on vielä uusi hammaslääkärimaksu ja puhelin meni just laitevakuutukseen että siitäkin maksaa omavastuu. Olen tilannut hamsterille haapaa ja pajua jyrsittäväksi viimeksi. Röökiaskin ostin kaupasta vaikka olin 48 tuntia ilman. Ja muutenkin tässä vuodenalusta ollut kaikkea laskua ja tiedän että lausunnosta tulee myös lasku parin viikon kuluttua kunhan pääset vastaanotolle. Reiät on vielä paikkaamatta. Stana.

Mä en edes myy itseäni niin ei tule sieltäkään viikkorahaa. Olen liian läski ja ruma ja vanha tai ainakaan kukaan ei antaisi mulle rahaa. Ottaa vaan aivoon kaikki jotka kysyy etsinkö seuraa eivätkä edes esittäydy tai mitään. Saan vain "moi" ja jos vastaan mitään niin se on oletus että ottaisin suihin. Haistakaa paska meiningillä.

Kaikki minne olen soittanut tänään olen ollut jonossa tai ei ole päässyt kysymään asiaani. Jos mulle tulee uusi laite niin siihen tilata uusi eSim. Vanha iPhone on varmuuskopioitu. Bussikortille on ladattu sen verran että pääsen terveyskeskukseen ja psykiatriaan tässä kuussa.

Ei ole varaa ollut juoda vuosikausiin. En siis juo. Pitäisi tupakointikin jättää kun se vanhentaa naamankuvotusta. Hiukset on värjäämättä ollut elokuusta. Tai no, eihän tähän väri tartu.

Suurimmat menot on vuokran jälkeen laitteista. Takuueläkkeestä menee lähes kaikki rahoituksen takaisinmaksuun ja kodin netti on määräaikainen 30e/kk lisäksi puhelinliittymä onneksi en juuri puhu tai tekstiviestittele... välillä tulee kotivakuutuslaskua ja sähkölaskua. Tyhmä idis ottaa jokin netflix pitkästä aikaa. Se loppuu ja kirjasovellusten ilmaiset kuukaudet loppuu. Siinä mun viihde. Peliostot. No okei joskus tilaan jotain halpoja kirjoja ulkomailta. Pientä rahavirtaa poispäin mun tililtä. Varsinkin kuun lopulla ei ole enää mistä säästää tai ottaa.

Multa on varmaan jäänyt maksamatta jokin hiusseerumi. Pitäisi ottaa selvää lähettääkö ne seuraavan. Hilse johtuu ehkä stressistä. Kuivasta sisäilmasta kun ei ole kostutinta. Hah...

Plussaa ehkä se ettei ole Adoben lisenssejä tai menisi kuntosalille eikä psykoterapiaan 50e/kk tms

Kallista on pysyä terveenä, vakuutettuna, ja netissä. Saattaa olla että tämä blogi ei enää kauaa menesty.

Toiset aatokset

 Ihmisellä on jotain miljoona ajatusta päivässä. Miehet on vähäpuheisempia tilastollisesti mutta niitä kuunnellaan, koska oletus että siellä on jotain asiaa enemmän. Mutta miksi mä edes kirjoitan joka päivä. Miksen voi olla kauempaa kuin pari tuntia ilman puhelinta ja sen pelejä tai katsoa mitä roskaa on tullut sähköpostiin... miksen voi käydä töissä ja miksi mun aivot tuntuu olevan muusina ja olen liian vanha enää oppii mitään...

Tämä on päähänpinttymä samat syyt miksi lakkasin käyttämästä silmälaseja. Luin skientologian kirjasta että se on sairaus ja korjattavissa tosin siinä ei kerrottu miten. Luin Tieteen kuvalehdestä pienistä nykäyksistä joita silmä tekee ja miten sitä voi simuloida pään liikkeillä tms mutta ei käytännön neuvoa. Samanlainen päähänpinttymä kuin hymyillä, koska mun suupielet meni alaspäin muuten joten mua pidettiin hulluna kun hymyilin itsekseen makeasti.

Se on kaikki täällä, minun päässäni, kuten Lajitteluhattu sanoi Harrylle. Olisi voinut joutua Luihuiseen jollei omaa valintaa otettu huomioon. Olen lukenut ne yhteensä miljoona sanaa kaikissa 7 kirjassa nuoruudessa useammin kuin kerran yhden kirjan. Se ei ole persoonallisuustesti eikä luihuisista pidetä mutta olen ovela ja minulla on pyrkimyksiä suuruuteen.

Mietin lataisiko bussikorttia. Parin viikon päästä aika psykiatrialle. Siellä pitää taas selittää "miksi et voi mennä työkkärin luukulle" Kelaa varten. Siksi että tämä paska jatkuu... en saa töitä, olen syrjäytynyt, viittaatte aina edellisiin lausuntoihin jne. En ole saanut lupaa luottaa omaan aivotoimintaani kun pumppaatte niitä mömmöjä lihakseen vieläkin.

Mä sanon ei ja se ei johda mihinkään. Ei toimita mun pillin mukaan, tai minkään lajin sääntöjen. Ei kysytä miksi teen omalla kropalla mitä tahdon vaan kysytään niiltä joita ei kiinnosta tai sepittävät satuja jotka on mustamaalaamista mutta jos tekee oikein ja kertoo asioistaan niin lääkkeitä lisätään kun itket eikä ne vieläkään usko mitään ja onko sillä väliäkään kun ne kattoo nenänvarttaan pitkin.

Mitä mulla on? Eksän vanhat pieruverkkarit, papereita ja diplomeita koulutuksista ei työkokemusta paitsi puhelinmyynti. Aina pitäisi melkein maksaa että pääsee töihin.

Kai niitä Saarioisten punaisia kansia vieläkin painetaan siellä työpaikassa jonne ainoana hain enkä päässyt painajaksi. Ei oteta edes haastatteluun aaltopahvitehtaalle. Ne olisi voinut olla hyviä tulevaisuuksia. Sen sijaan kerron vitsiä että mitä paranoidi skitsofreenikko sanoi vastaajaan. Ei mitään, vastaaja sanoi että tietävät kuka on soittanut. Jos oli ahdistunut piti painaa numeroita satunnaisesti. Jos oli masentunut, painaa pitkään 1. Jos oli pakko-oireinen häiriö painaa 1234567890. 

Heh eh. Mä painoin nappeja viimeksi 2007 kesätöissä sahalaitoksen hissillä. Se oli kuormittavaa ja siitä on vieläkin eläke parikymppiä vuodessa ehkä kun otetaan pois ensin puolet valtiolle tms.

Eilisestä sen verran että pelasin illalla 3t TV:n ruudulta yhtä peliä. Point and click. Tänä aamuna kävin suihkussa ja, sitten poltin vikan röökin, askista jonka sain torstaina muistaakseni.

Vähän on ollut hiljaista. Jos mitään epätavallista niin venyttänyt raajoja yrittäen nukahtaa haarat auki. En taivu, ristimään jalkojani istuntaan ristiin. Se mun nukke Jo pari yötä ollut petikaveri ja se on vähän kuin painopeitto. Unet nyt piinasi pitkään tyhjää päätä aamusta kunnes unohti ja palautui todellisuuten. Niistä jäi luikerteleva muisto seikkailuista joistain lapsilta kielletyistä.

Sitä paitsi sen mitä taakseen jättää löytää edestään.

Olisi helpompaa ostaa e-kirja