Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Can't decide ? - always choose C

Fuck you daddy. Bought the game anyway it was on sale -80% so I payed 7€ for it. It was either Resident Evil or Cluedo... also I bought a free Moomin book in elisa kirja but... the game's downloaded now so let's play!!

 Kun elämä antaa sitruunan niin pese hapokkailla kuorilla kalkki ja hometahrat vesihanoista ja suihkupäistä

 Pohjaan palanut olo paitsi että meikä sekoittaa vieläkin. Väri tummenee ja karsinogeeneiltä maistuu. Ei pitäisi tehdä samalla muita asioita tai pistää torkkua kesken hommia. Niinku sekava olo oli röökin vetämisen jälkeen, vähän velloi aivoissa maailmani. En nyt sanoisi että päähän menisi mutta sellaiseen tiettyyn sekavuuteenkin tottuu... mä tykkään olla hullu eihän muuten selviäisi. Mutta siis...

Kerrankin on ruokaa ja en haluaisi ottaa paketeistaan mitään koska sit tiedän ettei se riitä pidemmäksi aikaa tms. Pitäisi hyötykäyttää jokainen sitruunan kuori mitä elämä antaa.

No mutta joo. Mun pitäisi oikeasti syödä pelkkää jogurttia varmaan vieläkin en nyt tiedä kun kaksi hammasta jättänyt kraatterit poisvedettyänsä ne. Hammaslääkärilaskukin yllätti, en sitä ehkä pysty tässä kuussa maksaa. Kattoo nyt. Lyhyt kuukausi onneksi.

Mulla on Bookbeatia vielä kymmenen päivää. Pitäisi saada edes yksi kirja kuunneltua.

Puhelin on sängyn vieressä laturissa. Olen hukannut kaikki laturinjohdot Appleen. Enää yksi sekä läppärin laturi tallessa. Olen kiitollinen että uusi johto toimii ok.

Ihmisillä (yleensä miehillä) on tapana heittää tosi tuhlailevia kommentteja esim. heitä läppärisi roskiin tai hanki uusi elämä kun sähköpostisi on täynnä tai heitä hamsteri seinään jnejne mutta ei ne ehkä tajua mitä pahaa seuraisi moisesta kun kerran hyvin toimii asiani. Sitä paitsi mikä on heidän asiantuntejuus siihen mitä minä tarvitsen?

Tyhmä saa olla mutta ei hullu! (jokin sanonta pohjanmaalta)

Terveisin,

Kajsa the hullu madwoman jonka ulkokuori myös heijastaa sisäidet kauheudet

xx

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King