Translate

kävijäpiikki

Moderni painajais_satu meni saunaan ja tuli ulos pehmeänä tainnoniin

Taidan kadota maanrakoon. Tule kuoppa ja nielaise minut. Sille on olemassa emojikin. Raha-asiani on perseestä vasta nyt kun velkajärjestelysaatavat alkavat valua ulosotolle. Suojaosuus riittää varmaan yhä vuokraan, en tiedä sitten jääkö mitään. Onneksi pakollisia menoja on enää laitemaksut, kotivakuutus, sähkö, netti ja liittymä, ja terveydenhoitomenot ja salimaksut(senkin voi 1kk irtisanomisajalla päättää) ja tietty bussimatkat. Siihen pitäisi tunkea syömiset ja herkut ja itsensä hemmottelut ja piristämiset. Välillä. En ollut alkoa juonut viimeksi en edes muista... varmaan kaverin luona kesällä kun tilasin vahvaa siideriä Alkon verkkokaupasta. Harvemmin edes yhden kaljan sit tissuttelen. Lakkasin vähän tilaamasta netistä mutta menee sinnekin välillä jotain online passeja pelikoneille ja muita App Store ostoja. Pitkään meni ja varmaan ensi kuussa pystyy lopettaa noi Adoben ohjelmien kuukausimaksun. Fotarista juuri ollut mitään kevytyrittäjyys apua.

Mutta niin. Isoäiti miksi sinulla on noin suuri suu? Jotta voisin SYÖDÄ SINUT.

Yksi taukki tosiaan kehui mun suurta suuta viestillä tänään "ei tarkoittaen pahaa".

En mä tiedä. Nukuin huonosti ja haluaisin älypuhelimen selaamisen jätellä nollille. Silti se kyselee vointeja tuttujen kautta ja kertoo minulle asioistani.

Kerron yleensä liikaa. Huomenna pitäisi tulla kotiorja siivoilee aamusta tänne seksilelujen kanssa? Voisi hieman pyykkejä nostella lattioilta etukäteen tästä sotkusta. Mun piti olla selibaatissa pari kuukautta ehkä nyt mennyt viikkoja jo ettei oo koskenut itteensä. Ei ole haluja. Ehdotukset voittaneet kysynnän. Sitä se teettää kun miehet kiihottuu joka reiästä mikä näkyy eikä välitä paskaakaan keneen sattuu...

Metsästäjä onneksi pelasti Punahilkan isoäiteineen. Seetherin Dangerous musavideossa oli ihan eri meininki yliluonnollisesti.

latasin no_info tietoni facebookista :0

oh my lazy lard.
it looks like work

but I feel like throwing up just looking at it

Antakee ku nautin meikän uusista shottilaseista

 Taas yksi kaveri vähemmän listoilla. Yksi lukiokaveri näytti kuunnelleen spotifysta jotain kärniväl öf rystiä jonka esittäjän olen blokannut ja sit estin koko tyypin. Ystävyys koetuksella, kokemusta on.

Tulin Länsi-Tampereelta takasin. Oli Marge tädin kanssa 45 min sulkkiksen peluuta ja nyt on paikat ehkä kipeät.. vedän jotain pullollista Leijonaa ja pepsimaxia ja sipsiä ja Outolinnun uusinta -ties monesko- starttaa

Huuuh poikki ja overn aut

nyt tonttu-ukot hyppikää on riemurasian reitti selvä

 Huomenta. Näin jotain painajaista sittenkin taas. Entisen puolison luona käytiin hakemassa mun tavaroita sen asunnosta. Eli tavallaan se oli mun perinteinen "muutto" uni jossa pakkaan tavaraa nopeasti ehtiäkseni johonkin laivaan tai lentokoneeseen. Joku mummeli ui pihassa avantouintia joten ehkä oli talvi. Annoin viikon aikaa johonkin ja aloin sitten viedä siltä vihreiden tupakka-askien natsoja mitä löysin.

Maksoin 111 euroa kahden kuukauden psykoterapia laskut. Kaveri soitti ja sanoi että Trumpilla on todettu korona ja vaalit lykkääntyy.

Ostin eilen illalla joulusuklaata konvehtirasian. Eka mun piti kieltää ne itseltäni tänä vuonna ja sitten sain läskiin päähäni että jos nyt kuitenkin.

Kohta mulla on takaisinsoittoaika gynelle. Sitten voisin ehkä mennä kaupungille. Huvittaisi käyttää asumistukia Halloweeni asun shoppailuun. Puolet joutuu maksaa sulkkishallista tänään kaverin kanssa, se on vaan kutosen erkkiä.

Haluan herätä joo. Kuulostin vähän kamalalta, oon ehkä kuorsannut kuin hirsi, kun jätin unilaitteen letkun jalkopäähän.

Vaikeakestoinen vitutus jolle heittää pesään lisää polttoainetta nimeltä toivo siitä että näin ei enää olisi

Jumalauta. Vuodot ja kivut jatkuu ja tätä menoa oon syönyt vuoden aikana 200kpl 1mg Panadolia kuukautiskipuihin. Tamponeja on mennyt ainakin yksi pakkaus kuukaudessa. Kävin kanta.fi kattomassa missä mun ablaatio oikein viipyy ja tilasin takaisinsoittoajan jos pystyisi varaa sitä toimenpidettä kun en vaan vittu kestä. Luin että ne polyypit ei ollutkaan siellä eli se valehteli niistä? Jotain aaltomaista... Samalla psykiatrian sivut kävin läpi mutta kun hätä on kädessä niin ei sieltä saa soittoaikaa lääkärille enää iltapäivästä. Päivystys, mitä ne muka voisi vaihteessa tehdä? Ne mun hidradenitis suppurativa nivusen arvet ja patit on kyllä nähty mutta ne oli kirjattu jollain tieteellisellä nimellä mitä en jaksanut googlettaa. Kerropa kaikki vaivat aina kun näet minkäkin lääkärin. Tekolääkäreitä ne on kaikki kun Hippokrateen vala ei tunnu mua näistä kärsimyksistä päästävän. Olisinpa ambulanssi niin ihmisiä tulisi peräpäästä sisään ja ulos ja saisi huutaa UUAAA UUAA UUUAA. (Yhdestä kolmen homon, homovitsistä- jossa oli myös tikkari, kukka, ja hyvä haltia.)

Endometrioosi.

Menin salillekin tänään ja tuli läpi pöksyistä kun ei ollut kipua just silloin mutta tunsin kyllä että valuisi ja koko ajan saa olla vainoharhainen tuleeko läpi. Kun ei viittisi pitää sitä tamponia koko ajan, mieluummiin vaikka sit läikkiä housuissa. Pyyhin äskenkin vessassa, vessapaperilla ainakin viisi kertaa ja sitä vaan oli, ja tuli sieltä. Suihku ehkä veisi pahimmat veret mennessään alakerrasta. Jos haisisin pimperolle ihan tahallasesti. Kuuluuhan ton nyt puhdistaa itse itsensä.

Eikö tämä nyt haittaa jo normaalia elämää. Olenhan mä tästä kirjoittanut vuosikaudet tästäkin vaikkei tätä ehkä lue kukaan tai tunnusta. Ahdistusta ja paniikkia kun en pääse eroon näistä oireista. Ei paljoa auta juttelu. Liian fyysistä.

Olihan toi nyt vaikea suoritus

Haistoin kerran. Haistoin kaksi. Pilvenpolttajasta ei havaintoa. Mun sisätiloissa tuoksuu vaan santelipuu suitsuke. Se oli sellainen imelän kukan tuoksu! Varmaan äkkiä se tuoksu kyllä hävisikin.

Mutta kellä vitussa 2020 on jotain massii sitä hankkia. Tai no, ehkä se on entistä helpommin saatavilla.

Parveke-elämöintiä täysikuulla!

No juu mä käytin tunnin piirtämiseen. Lyijytäytekynällä A4:sen 20x20cm täyteen ruutuja sitten aihe inktober muunnellusta witchtoberista instagramista sanoja halloweenista henkiin, noitiin, kissoihin ja muihin mukavuuksiin. Parhaiten ehkä onnistui toi "marja" ja "syksy" mutta #6 puuttui kokonaan ja se oli ehkä kettu jonka piti olla kahdeksantoista mutta numerot meni miten sattuu 1-31 väliltä ja aloin jo siinä väsyy loppua kohti.

Olihan toi nyt luovempaa kuin viestitellä muiden kanssa. Miehet paasaa jotain ihan ihmeellisiä omia juttujaan en kestä niiden huvituksia.

Noin muuten keskityin kyllä aika täysiä ;D

Happy another fucking day!!! October-no-masturbation approaching after which no-nut November feels like end


women never burnt their brasMy left index finger is numb and my pee is pretty dark... must be dehydration even though I drank more last weekend. Water I mean even got a fancy app on my phone. Well not so fancy aquarium. Headache is coming up.

Missed my gym time today. Laid on the sofa and played pokemon go an hour. I then opened another game. Halloween theme in a cute game. Collecting, strategy based, neverending quiet chores, games are appealing to my girlishness-

Time goes by. 

Spotify has been playing on my headphones since the morning. Nirvana & some of the songs my first crush used to listen so that brought bad memories too. Fell in love twice on him without getting anything back.. he was fun I have many useless memories about his renegadeness

Today... I was DM'd on Twitter by a band. The Verve Union(verified). I liked the music. It's just that Shaun Morgan from Seether has a voice that I can fall asleep to even though it's grunge and heavy. My favorite band since 2004<3 I'm not into metal and all the recommended music to me is pop. Quiet relaxing. I don't want to lose my hearing even if I think hearing the lyrics is more important.

What else. Lunch was spicy curry noodles or something new flavor I had not seen... I had rest of the mocha bites I made days ago while watching the movie yesterday and for breakfast.

My plans of 'no birthday sex' were spoiled. I wanted to be alone after making the man leave but... I already was bleeding and in the toilet when he just rang the door. Had to lay down in bed with restless feet. I think I stopped breathing while he came cuz I felt a bit of me died. Got me worried. Something to do with deprivation of air. Like a clump had travelled through the heart. Nothing serious but I should stop guys treating my mouth like their personal cum hole just gripping me from the head and do as they fucking please. He was still hard. It was no gift. Worth less than me but apparently they don't care about wrong or right if it just feels good. Fucking animals is not illegal go do bestiality or hurt ther men. You suck=all men do. Treat us like vaginas. Can't even. Transfer your bad lusts to a inanimate toys but then after you get used to it, don't treat women like I had explained. Show up, cum

Can't wait for not being able to reproduce. It has hardly been my decision. Wish they hurried that the fuck up. Silently just suffering years.

Wish they'd give me a button to destroy the whole male population. Hurry up that research on making the sex cells from anyone's own cells. Quit sex all together.

I'm not even religious and I think, the wanting, it's bad. Yeah he was dirty. Told him to wash, did not use soap. I don't like the taste of your pubic hair and I hate beards. If you're going to grow one then don't demand kisses from a woman. You are rough against the soft skin and fur is murder.

Anyways fuck all and fuck you and everywhere a fuck. I'd like to give a fuck but I don't deserve that. Fuckitol 0mg

It isn't a rape if he calls me his whore. It isn't me breaking up if he tells me to go back to selling myself. It's just the passion from another man 'lover' boyfriend the first asshole without being told what limits normal people set so they are not hurt and used. Abused. I let it go too far and we shouldn't have get caught up in one another. I didn't even love him for God's sake and he loved me because nobody else does.

Hate, hate, hate... you couldn't beat it out of yourself. 

I'm not strong I've just never been weak long enough.

My life is a trigger warning <3 If I was a GRANNY SENDING NAUGHTY PICTURES IN DM'S AND ASKING FOR FAVORS FOR AN IPHONE BUT IT WAS A 3G NOKIA AND IT ONLY HAS GOT THE CAPITAL LETTERS TO WRITE WITH

Ugh I wish I could give a discount to anyone interested in buying my damaged soul I hardly use the life...

HaVAiTtU profilointia

Mut käytiin kidnappaa ja syötettiin täyteen heseä ja maistan pelkkää ketsuppia mutta onhan tässä pulla ja keissi pepsi maxeja lisäksi. Ne lauloi sen Paljon onnea mulle! 

Vissii mun masentuneet piirustukset instagramiin tuotti. Tai no en mä usko että ne niitä näkee mutta joku vetovoiman laki, blogin vilkaisu. Etänä hakuhistoriani jos olisi nähnyt olisin itsenikin lähettänyt jo piristää mun synttäripäivää.

"How to celebrate birthday alone cheap"

Synttärihatut on saman mallisia kuin noidanhatut ja se nurkkaan laitettu häpeämen aasin suippohattu piirroksissa. 

Kidnappaajat ihaili mun koulussa tulostamaa isoa hyvälaatuista julistetta joka mulla on seinällä parin teipinsuikaleen voimalla. Häpesin kun kaikki eiliset pyykit joka nurkasta roikkumassa kuivuu, mutta olin sentään melkein pukeissa kun ovikello soi, legginssit, takki ja tossut ja laukku mukaan.

Puhuttiin vähän kaikkea ,samaa mitä viimeksikin. Oisko ammattikorkeassa mulle mitään. Kyllä mä sit tammikuussa varmaan haen taas?

Äitikin soitti, en ollut sen kanssa puhelimessa puhunut varmaan viimeksi edellisellä vuosikymmenellä jos sitäkään. (Sen lähes kolmen vuoden aikana kun olin kuntoutuskodissa ennen muuttoa tähän asuntoon ekaa kertaa se soitti yksi ilta kun olin pimeällä menossa kauppaan enkä vastannut. Ja sit näin sen kaksi kertaa kun asuin entisen puolison kanssa, haettiin koira sieltä päin nähtiin, sain tavaroitani siltä takaisin kun se heitti pihalle "tänne ei ole takaisin tulemista".)

Enkä mä ollut ehtinyt syödä vielä kun juustosämpylän. Heräsin kasilta kyllä mutta en keittänyt aamupuuroa tai juonut kahvia enkä mitään.

Onnea onnettomuuksiinnekeep young stay motivated do all perfectly until the apocalypse check

 Birthdae cake #2: The Missing Song and hidden congratulations

Ei mun kaveri kyllä toivottanut hyvää syntymäpäivää. Ei se oikein kortistakaan käynyt selväksi. Kyseli monet kerrat paljonko täytän, kaikilla joku arvaus alle 30? Kiva että kävin. 7 kynttilää, joista puhalsin ne jotka onnistui syttyy. Otin videon alle 6 sekuntia kesti. Ei laulanut vaikka lupasi :) mutta että "maailman loppuun asti" oltaisi kavereita näköjään. Kysyin onko sillä jotain lisätietoa maailmanlopusta, kun kerran se, kuulemma uhosi jollain maailmanlopun taudilla ja sitten tuli korona pian siitä :P Meidän pitäisi alkaa käydä pelaa taas sulkapalloa kahdestaan. Kun se ettisi ne Niken mustat sisäpelikengät jotain 43 tai 42, jotka se joskus meni mulle hankkii mun jättijalkoihin.

Ööh, tonne mehikasvi lasipönttöön oli jo tehnyt verkkoa jokin hämähäkki ja katoin et oisi alkanut kärsiä, ei sitä vissiin oltu suihkutettu vesipullosta siinä välissä kun sain sen lauantaina. Pitäisi vähän hoito-ohjetta googlaa. Entinen puoliso on ehkä varastanut mun suihkepullon niin oli vaan pieni matkaversio johon olin tehnyt laventeli eteerisestä öljystä veteen jotain tuoksua niin toivon että se 1) karkottaisi ötökät siitä purkista 2) ei tappaisi mun mehikasvia

Kävin kaupoilla parilla kympillä vessapaperista ja laventeli huuhteluaineesta tonne valkaisevaan suuveteen ja höyliin, aina juustosämpylöihin ja naudan jauhelihaan ja c-vitamiini poreet kolanmaussa. X-tra muusijauheet... kadotin jo kuitin ja skannasin hinnat kuluttajapaneeliin! Toki se salaattipöytäkin oli tän kerran vähän kalliimpi mitä viimeksi kun otin vaan salaatinlehtiä ja avokadoa ehkä enimmäkseeen enkä täyttävämpiä painavempia juttuja, niin alle vitosen ehkä meni en tiiä kun kukaan ei anna mun pidellä kuitteja. Jokin hirviö imaisee ne.

Tota tota. Päivä kääntyy iltaan. Akku latautuu. Lähdin salille 99% täys kotoa ja tulin niin alle 20% pokemon go peluut. Ditto pitäisi löytää saisi 2 kultamarjaa. Aikoihin edes muista koska viimeksi pelannut eksynyt sellainen palloon?

Millä olisi mitään väliä paitsi sillä ajalla kun lepää.

Eat slugs! – my astrology report

Of a fairly introspective nature, Kajsa Blom is attentive to her special inner qualities which enable her to perceive the very essence of the people she meets, the situations she encounters, and the objects she sees. She has the ability to understand through her intuition. This faculty is based upon an openness to the other, and thus a certain duality: a budding extroversion, and the predominance of the object over the subject ( herself) in her consciousness. As a result, she has a strong sense of the group, and would sacrifice her own ego rather than commit something that is a sin in her eyes: neglecting her social obligations or failing to fulfill her duties to the people she is close to. Kajsa Blom can sometimes be perceived by others as unreliable or untrustworthy, due to a sort of opportunism or disloyalty.

However, these are superficial characteristics. The real reason for her behavior is psychological, and resides in the fact that she is ready to do anything to maintain the harmony of the group (or simply satisfy the expectations of the other). However, she sometimes lacks self-assertion, and this makes her contradictory and unreliable when she faces certain superficial decisions.

Moreover, she has a chameleon-like ability to blend in with situations and prevailing moods. Kajsa Blom is thus quite a success in social settings, and she thrives on friendships, partnerships, networks, and corporate liaisons.

At the time of Kajsa Blom's birth, her Rising Sign was located in Scorpio (the Scorpion), while the Sun was passing through the constellation of Libra (the Scales). A summary of the various clues mentioned above provide Kajsa Blom's personality profile; the following key words distill the essence of her character and indicate certain contradictions which may be sources of tension:

Pugnacity - Sociability - Charisma - Adaptability - Dignity - Emotionality - Shrewdness - Tolerance - Concentration - Peaceful disposition - Optimism - Sense of harmony - Common sense - Worldliness.

Consciousness and The Ideal of Self:

Kajsa Blom is searching for stability; she wants to find a firm, unchanging structure for her life. But her efforts to achieve this ideal are often vain, because unconsciously, she is also inhabited by the opposite desire. Every time she reaches what she believes to be a good balance, she realizes she wants something entirely different. She should become aware that the concepts of stability and balance are difficult to apply to life. By definition, life is movement, change, and perpetual instability.

Adaptation and Sensitivity:

Kajsa Blom is pragmatic and realistic. She evaluates people and things according to practical, common-sense criteria instead of abstract concepts. A sensualist and lover of luxury, she has a penchant for material comfort, and takes great joy in physical pleasures. In relation to others, socially and privately, she likes to build stable relationships, and is not especially fond of change. Her warmth gives her a great deal of ease when meeting people, as clients (for business purposes), but her close relations also benefit from this affection and her ability to express her feelings naturally and openly.

Love and Sensuality:

Kajsa Blom has fairly lofty amorous aspirations. The soul mate she imagines for herself is brilliant and dazzling with an array of talents and beauty. However, the gap between her splendid ideal and reality is sometimes wide. She should be careful not to confuse her romantic ideal with reality, and become aware that her tendency to project may be a way of fleeing from herself.

Mental and Intellect:

Kajsa Blom's mental aptitudes make her especially good at comparing, evaluating, and weighing information. This intellectual modus operandi has enabled her to develop an innate sense of values, both artistic and ethical, as well as a remarkable ability to relate to other people. Her appreciative, conciliatory attitude makes her a skillful diplomat able to untangle conflict situations deftly and with ease. In other situations, her artistic spirit is sensitive to a wide variety of harmonies.

The Sun is the first dominant in Kajsa Blom's astral chart.

Pluto is the second dominant in Kajsa Blom's astral chart.

Jupiter is the third dominant in Kajsa Blom's astral chart.

The Third House is an area of the sky which is especially important in Kajsa Blom's theme.

Kajsa Blom sometimes lacks energy. She is fairly apathetic and passive, preferring sluggishness to movement, and leniency to initiative. The greater the ratio, the more exaggerated her tendency to laziness will be.all witches burn just play with matches and fire is not a good host only as the slave oh dear arsonist

 Jotain ihmettä. Kävin eilen kaupasta hakemassa askin savukkeita. Sytytin tulitikun. Tuntui että se olisi räjähtänyt tai olisin syttynyt itse tuleen. Naamaan kimposi jotain. Halkesi siitä se syttyvä osa. Röökiä en saanut syttymään ennen kuin pidin kauempana kasvoista jne

Tänään on hymykuopan vieressä kauhea punainen kuoppa. Luulin aluksi että se olisi tämä mun laserilla hoidettu keloidi joka on ryhtynyt oireilemaan vuosien kuluttua. Keloidi tuli siis liian lyhyestä tapista lävistyksessä joka vähän oli muutenkin väärässä paikassa.

Laitoin siihen nyt basibactia jota laitan jos on vaikka märkärupea tulossa takaisin. Mulla on sitä parikin putelia pikkutuubia.


Mulla on siis palovamma. Se on 0,5-1 cm kokoinen ainakin. Hymykuopassa. Ironista että maailma hymyilee takaisin vihdoin ei vaan, päinvastoin vittuilee :).

Ei mun sentään mitään tarvi asialle tehdä. Kääriytyä kalanihoon ja haista merilevälle. Tai no mitä sitten tutkitaankaan hoitaa palovammoja.