Translate

kävijäpiikki

Monimutkaista mutta vähäkalorista

 Kirjoitan sit aikuisille suunnattua sisältöä kun en muuta voi mutta piilotan sen viivan alle.

Vähän mennyt reisille tämä päivä. Tylsistyin peräti. Sitten pukeuduin mustaan silkkiin ja punaiseen pitsiin ja panin itseäni orgasmisesti villasukat rullalle jalassa siten että lelu ei edes luiskahtanut ulos toimituksen aikana. Joku vanha tuttu kävi työpäivän päätteksi lahjoittamassa mulle setelin syväkurkusta. Vähän kun pitää pintansa niin kyllä se siitä aina jotenkin... sutkautuu... Kyseli taivaan ja maan välit ja olisi kiihottunut siitä että hoitelen täällä monia miehiä useasti päivässä mutta tosi seikka on se, että sitä en tee. Enkä nuole sun välilihaa tai nauti itse vastaanottaa sellaista. Kyllä olisin ehkä antanut laittaa sen takapuoleen jos oltaisi sovittu liukkarista. Mutta niin. Mun ei pitänyt kirjoittaa näin asiasta mitään paitsi kun en nyt muuta osaa... käytän rahat vaikka bussimatkoihin ja ilmoitus haihtuu ilmaan koska keskityn muihin asioihin, itseni parantamiseen tällaisesta ala-arvoisesta palveluntarjonnasta.

1 kommentti:

  1. Minusta tuossa palveluntarjonnassa ei ole mitään ala-arvoista! Hyvää syväkurkkua on harvoin tarjolla. Anaalista nyt puhumattakaan!

    VastaaPoista

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!