ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

maanantai 28. syyskuuta 2020

keep young stay motivated do all perfectly until the apocalypse check

 Birthdae cake #2: The Missing Song and hidden congratulations

Ei mun kaveri kyllä toivottanut hyvää syntymäpäivää. Ei se oikein kortistakaan käynyt selväksi. Kyseli monet kerrat paljonko täytän, kaikilla joku arvaus alle 30? Kiva että kävin. 7 kynttilää, joista puhalsin ne jotka onnistui syttyy. Otin videon alle 6 sekuntia kesti. Ei laulanut vaikka lupasi :) mutta että "maailman loppuun asti" oltaisi kavereita näköjään. Kysyin onko sillä jotain lisätietoa maailmanlopusta, kun kerran se, kuulemma uhosi jollain maailmanlopun taudilla ja sitten tuli korona pian siitä :P Meidän pitäisi alkaa käydä pelaa taas sulkapalloa kahdestaan. Kun se ettisi ne Niken mustat sisäpelikengät jotain 43 tai 42, jotka se joskus meni mulle hankkii mun jättijalkoihin.

Ööh, tonne mehikasvi lasipönttöön oli jo tehnyt verkkoa jokin hämähäkki ja katoin et oisi alkanut kärsiä, ei sitä vissiin oltu suihkutettu vesipullosta siinä välissä kun sain sen lauantaina. Pitäisi vähän hoito-ohjetta googlaa. Entinen puoliso on ehkä varastanut mun suihkepullon niin oli vaan pieni matkaversio johon olin tehnyt laventeli eteerisestä öljystä veteen jotain tuoksua niin toivon että se 1) karkottaisi ötökät siitä purkista 2) ei tappaisi mun mehikasvia

Kävin kaupoilla parilla kympillä vessapaperista ja laventeli huuhteluaineesta tonne valkaisevaan suuveteen ja höyliin, aina juustosämpylöihin ja naudan jauhelihaan ja c-vitamiini poreet kolanmaussa. X-tra muusijauheet... kadotin jo kuitin ja skannasin hinnat kuluttajapaneeliin! Toki se salaattipöytäkin oli tän kerran vähän kalliimpi mitä viimeksi kun otin vaan salaatinlehtiä ja avokadoa ehkä enimmäkseeen enkä täyttävämpiä painavempia juttuja, niin alle vitosen ehkä meni en tiiä kun kukaan ei anna mun pidellä kuitteja. Jokin hirviö imaisee ne.

Tota tota. Päivä kääntyy iltaan. Akku latautuu. Lähdin salille 99% täys kotoa ja tulin niin alle 20% pokemon go peluut. Ditto pitäisi löytää saisi 2 kultamarjaa. Aikoihin edes muista koska viimeksi pelannut eksynyt sellainen palloon?

Millä olisi mitään väliä paitsi sillä ajalla kun lepää.