Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Kukin taaplaa tyylillään vai miten se meni, eikun

 Monesko postaus lienee. Tänään kehuttu musiikkimakuani muun muassa. Poistin feministiseksi kasvaneet karvoitukset suihkun jälkeen pehmeältä iholta ja hampaat oikeasti pestyä tuli. Dödöä on enää kovin vähän samoin tamponit alkaa häämöttää laatikon pohja mutta enköhän mä muista tehdä kauppalistaa piakkoin. Hiustenvärjäyskin shokkivärillä jäänyt enkä eilen (tänäänkään) mennyt salilla käymään. Huomenna tsemppaan taas ennen toiseksi vikaa psykoterapiaa.

Nukuin viime yönä laitteen mukaan kymmenen tuntia. Mäkkibookki tarjosi mulle jo night shift modea eli kellertäväksi muuttuisi valo mikä muka olisi silmille kevyempi ennen nukkumanmenoa. Nyt kun en ole ollut flunssainen niin ruutuaika iPhonella paukkuu taas +30%.

Mietin et jos oisi duuni en ehkä jaksaisi hoitaa tavallisia asioita. Annan esimerkin: silloin kun menin lauantaina sahalle vaikka siellä ei ollut töissä ketään aamusta. Työ jää päälle. Varsinkin jos, se olisi jotain toistuvaa happihyppelöintiä tai rasittavaa!

Kaikki hyvin siis. Yleensä menee kirjoitukset vihaisiksi, luotaantyöntäviksi, oksettaviksi jne vaikeiksi mutta ei se ole mun vika jos lukija ei pidä huolta itsestään. Tiedätte mistä puhun, oi addiktoituvat tyypit ;) Nopeasti vain boom boom boom

Tämä mun yksi yö tekemä 10+ tunnin soittolista on sit Spotifysta ihana. Kirkan Hetki lyö soi abivuonna. Hih. Höö.höö.

Persoonallisuudeltani toisaalta olen myös tunteva en vain ajatteleva. En vain ajattele sitä niin. Jos katsoin tänään yhden videon Facebookista niin se oli erään mediapersoona lääkärin persoonallisuustestin teko. Skippasin vain ne "huomiot" mihin kyseiset testit ei sovellu. Kuka vittu käsittää kaikki asiat aina noin väärin no okei niillä ei ole korkeakoulututkintoa kyseisistä opeista.

Eikä mulla sit.