ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 17. syyskuuta 2020

Sisältä päin kauneus kumpuaa mutta vähän lompakostakin

 Latasin sovelluksen joka arvioi mun ihonlaatua. Tuli Very Good tulos. Ryppyjä tai aknea ei lähes ollenkaan, mutta huokoset jättimäisiä ja tupakoinnin karheuttama tylsä iho. Suositteli c-vitamiinia ja jotain h:lla alkavaa happoa. Sisäisesti ilmeisesti?

Tilasin sit postimyynnistä muutamalla kympillä voiteen ja seerumin. Laitoin tota lidlin päivävoidetta ja jotain vanhaa yves rocherin detox seerumia kun sitä oli vielä pohjat. Toi suosittelee rutiiniksi aamuisin puhdistaa, ja illoin jollain öljypohjaisella vaahtoutuvalla (??). Mulla on Pirkka kasvovesi ja puhdistusgeeli... aika vähän ihotuotteita oikeastaan mutta yleensä kuorin välillä kuolleen meren mutaa ja viimeksi kokeilin sellaista mis on mentolia joku lumenen koivu kuorinta. Lol ei mua oo maksettu mainostaa näitä.

Hiukset sitten taas.. viimeinen hankinta oli suomalainen color mist four reasonsilta se oli 19,90 sokoksella. Sit mulla on lidlin joku hiusrasva.. ja ylöjärveläistä system 4 oil cure hiusmaskia joka hellästi pitäisi irrottaa hilsettä. Ei ollut kovin riittoisaa, tuntuu että olen puristanut suurimman osan siitä jo. Tosin mun hilseongelma on tällä hetkellä kauhea... kun kokeilen sormenpäillä ohimosta ylöspäin hiusnahkaa niin siellä on hilsepaakkuja joita en viitsi raaputtaa kynsillä. Ehkä se on niin palanut vaalentamisesta ym stressistä. Mutta se verestäisi jos alan raaputtaa. Syöpä.

Varmaan kun olen nuorena käyttänyt jotain satunnaisesti ihonhoitotuotteita ja ollut paljon sisällä niin säilynyt hyvänä enkä hymyile silmillä niin ei oo ryppyjä silmänympäryksessä, paitsi suu menee ehkä alaspäin..? Ja sitten kun on läski niin toi iho sitä on enemmän :D miten sen selittäisi... tietty kaksoileuka roikkuu ja muuta mutta mikä selittäisi tosi hyvän ihon? Saan ravinnosta enemmän kun syön enemmän? hee...

No mutta ei kai täs... myrskyt myrskyää ja voiteet lotisee