ihmisoikeudet

Maton alta päivänvaloon ei vaan ei mulla ole mattoja

 Kiva että neljä vuotta ollut tässä ilman että tietoinen mistään velkajutuistani. Rahat on mennyt elämiseen.  Nukuin tänään melkein koko päi...

Translate

perjantai 18. syyskuuta 2020

FUUUUUUUU***

 cuk. Vai että 90 sekunnissa eroon runsaista kuukautisista. Sanoo läpyskä mun tulevasta hoidosta jossa poltetaan polyypit pois kohdunseinämästä ja laitetaan uusi hormonikierukka puudutuksessa. Lähdin gyneltä ja vuotaa ja sattuu ronkelointi. Totesi että mulla on puolet kuusta vuotoa. Voihan sen niinkin päätellä. Tamponeita kuluu sellainen lidlin 24kpl paketti kuussa joo... tämä on niin vaiettu vaiva että huh pitäisi vain kärsiä hiljaa!!

Olen ottanut tänään jo kaksi 1mg panadolia että kolmannen saisi ehkä just ja just. Mulla oli kymppi käteistä niin ostin suklaata ja pepsi maxia ja kahviosta kahvin.

Joku tyyppi kutsui mua käymään. En jaksaisi miettiä uusien tyyppien tapailua. Pitäisi postejakin käydä hakemassa. Paluumatkalla ei vaan kyennyt pysähtyy ja tekee mutkia matkaan. Ja huomenna avoimet ovet mun salilla niin ottaa se kuva siellä ja tägäillä niin osallistuu arvontaan.

Tänään ig:n puolella joku K-marketin arvonta ja ne kysyi DM saako jakaa mun kuvan. Joo se kuva on joskus alkukeväästä kun oli lumihiutaleita koko pää mulla täynnä kaupan edustalla venailin josko saisin jostain rahaa sukulaisilta vastaisivat mutta turha reissu. Ja ne jakaa Facebookissa mun lähikauppa myös jätti KitKat levyäkin ja tägäsin yhden sinkkupojan. Testiin arvontaonneni?

ask.fm 

Mikä on lempikirjasi?

Ei mulla ole lempikirjaa. Kingin Carrie ja Uinu Uinu Lemmikki ja Bag of Bones.. TSH, Hobitti, joskus elämäkerrat, Dracula! Potterit on luettu monet kerrat nuoruudessa. Robinson Crusoe, jules verne, mut myös Nälkäpelit ja Divergent, labyrintti ja 80/90-luvun Batman kirja, Mielinkielinliemi. Walking Dead, Gravitation manga, tietokirjat ja enkun kielioppi.. young adult fantasia kauhu sitä rataa.. aikuistenkirjat ei nappaa?

Miksei joka päivä ole lomaa?

Olen työkyvyttömyyseläkkeellä ollut jo 2009 touko-elokuusta mutta en ole luovuttanut vaikka kuinka ollaan lannistettu. Toisaalta joo loma mutta elämä siinä pilalle menee. Välivuosia tulee äkkiä. Nukuttua suurin osa viikosta. Ei se ole elämää.

Miten tutustut ihmisiin, jotka näyttävät sinusta kiinnostavilta?

En tutustu. En ole Sherlock, shithead
postaus fb-ryhmään
Uusia ystäviä - Tampere
Live streamit on se mun juttu kun höpötän siellä vaikka mitä kaikkea kun helppo tehdä huomioita ja kommentoida ja tykätä. Tänään kommentoinut random tyyppien tiktok livejä tuntikausia kaikkea hauskaa. Paras ig kaveri on myös liveme sovelluksesta tavattu vuosikausia sitten. Yli 10v paras kamu jutellaan vähintään viikottain puhelimessa ja oon sen isän kuolinpesällä vuokralla. Entinen puoliso oli ulospäinsuuntautunut kusipää joka ei maksanut vuokria niin jouduin tekee velkaa siinä ja naapurit ilkeitä mulle niin muutin pois Hervannasta. Olen vähän hupsu. Täytän 32 kuun lopulla. Käyn gogo cityssä tästä viikosta alkaen niin usein kun jaksan ja bussikortti sallii, ehkä 2-3 krt viikossa. Mun psykoterapia loppuu myös ensi viikolla sitä oli kaksi vuotta. Yleinen mielipide mihin törmännyt terapiasta on että "oletko sairas, alatko sekoo" vaikka se hyödyttäisi ihan jokaista. En nyt keksi mitään itsestäni, olen blogannut 2013 samaa blogia päivittäin ja siitä on tullut tapa. Media-alan perustutkinto tuli viime vuonna ja osallistun johonkin vertaisohjaajakoulutukseen kuun lopulla (lehti,video,ääni saa valita) niin se jännää. Tuli jaettua jo liikaa. Mulla on uniapnea? Mt-diagnoosi -09? Muuten olen Kajsa. Tykkään räjähtävistä lajeista ja olen voittajatyyppiä mutta en silti halua naama punaisena jumpata kun muiden tahtiin tuskin kykenen. Tänä talvena voisi vaikka luistellakin. Jos nyt kuitenkin halloweeni ennen joulua kiitti. Ja ne mun syndet. samma på svenska, française että enkku. *kaivelee jotain hyvää selfietä mutta ei ole niihin koskaan tyytyväinen*