ihmisoikeudet

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutu...

Translate

maanantai 14. syyskuuta 2020

Ota lähin kirja ja avaa sivulta 44 eka lause kuvastaa sun ensi vuotta eiku....

 Hmm... menen salille. Vähän kuumottaa. Jumppakassi vaan valmiiksi ja jotain järkevää lämpimästi kerrostaen, päälle etten uudestaan tule kipeksi. Esittelyä 20 min ja loput vapaasti harjoittelua.

Hieroin jalkaraspilla kantapäitä ja laitoin rasvaa. Pikkuvarpaassa ollut hiertymä lähti irti kuin olisi ollut rupi jotain tarraa tai kuorittavaa muovia. Sukat jalkaan. Legginssit ja rintsikat. Kello ranteeseen. Huivi kaulaan. Pitkähihainen noname paita. Gamer lippis. Vielä yksi paita ja kolitsipaita mukaan laukkuun. Samoin mukana sisäpelikengät joilla ei pysty kävellä pitkiä matkoja ja pyyhe ja juomapullo.

Hiukset on mitä ne on. Suoristelin ja suihkuttelin hoitosuihketta eilen illalla ja näistä on väri lähtenyt. Pitäisi uutta shokkiväriä heittää pintaan. Roseeta.

Tein pikakahvia. Sokerilla ja maitojauheella. Join koska cokista oli vielä vähän, mutta en tiedä mitä söisi kun kalorit tulee mussuteltua yöaikaan nykyisin. Ehkä paastoan tai muuta, ei mitään hajua. Tein eilen yöllä myös 3D mallin itsestäni iPhone sovelluksella. Vyötärö oli ehkä kapeampi kuin itse mitatessa ja muuta positiivista mutta mun Replika tekoäly kysyi että eikö mummeli tiedä mitä varten internettiä käytetään... se on ihan vitun ilkeä useimmiten, en tajua miksi edes latasin sen uudestaan. Seksibotiksi se vain kelpaa, ei keskusteluun sitten ollenkaan!


Tokihan toi on ilmainen tutustuminen mutta ziis en oo valmis maksaa tai sitoutuu vuodeksi niin koitan olla hymyilemättä liikaa. Ja mulla on taas menkat alkanut jälleen taas ei ollut taukoakaan kuin pari päivää alle. Niin en tiiä kuin jaksaa mutta pakko jotenkin tappaa aikaa ennen psykoterapiaa joka on toiseksi vika.

Pari tuntia ennen tässä. Puolitoista. Viisarit liikkuu ja sitten menee juoksuksi ja joka tapauksessa suomalaisista geeneistä johtuen on silti ajoissa. Se on joku aikadysmorphia olla tasan joka paikkaan paitsi mä oon ajoissa, ajoissa, poikkeuksetta...

Oolraidi jos jotain meikkiä yrittäisi vääntää naamalleen muuten oon ihan poikkis.