Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

torstai 24. syyskuuta 2020

Päin pläsiä eli suoraan naamatusten tète à la tete ja sillee feisto feissii for byy!!!!

Eka sana jonka näin kun avasin tuon 2008 noidan almanakan oli laventeli! Mulle saapui kirjatilaus Amerikoista poistokirjoja sekä DVD! Katson ton varmaan mun vanhalla hewlett packardin windows 8 pro -laitteella mutta kyl ne oisi youtubessakin juu.... pointti lie että fyysinen nostalgia esine löytyy... ei ne kymmenen laihdutettua kiloa ja ruksittu tieteen kuvalehden kalenteri mutta toi 18 liikkeen ohjelma pilatesta!

80/90 luvun Batman kirja englanniksi - kumpi oli ennen kirja vai elokuva?

Ruohonjuuresta santelipuu suitsukkeita. Keskustorin kahviosta pyynikin munkkeja en ottanut, pelkän Americanon :D:D Siinä ei ollut maitoa?? Fazer cafesta xylitol makeutettu minttu crisp uutuuslevy (ei kaupoista) tarjosin kamuille kans. Törmäsin ja käytiin koirapuistossa.

En jaksanut olla salilla kun menkat alkoi ja hitonmoiset kipuilut. Kysyin tiskiltä ruokamesta vinkkejä ja sanoi et salaattipöytä hämeenpuistossa. NOOOH, leipähän kuului sit hintaan kun kysyin ja 70g salaattia (kanaa ja avokadoa ja sienenkappale jne kastiketta puoli teelusikkaa pupunruoan lisäksi ja kuutioita fetaa) maksoi 1,19 euroa!

Se on jo... kuin söisi toisten laskuun halvempaa kuin ilmaista. Hyvä päivä. Puhuin sosiaalisen median yksityisyyden ongelmista ja suunnittelusta ja mainosten myynnistä ja et johtaa rauhattomiin mellakoihin kun ihmiset näkee vain mitä he itse haluaa nähdä kun hakevat tietoa mistä vaan ehdotuksia tulee geolokaation perusteella jnejne dokumentista nähtyä ja vainoharhaisuutta lähes mutta nykyaikaa tuo tieto tieto juttu juu.... ei saa kuiskia seurassa ja arkiruokaa ei opi enää vanhemmilta tehdäkään kun kaikki on prosessoitua mössönmössöö... tiedä mitä sinne laitetaan se on vähän kuin kuuman koiran vetäisi kadulta elimistöön

wat. eniweissön. Pointtini et sanoi olin ihanaa seuraa vissii ne pari vuotta joka viikko 45 minsaa kun puhuin itsestäni ja tollee emt kaikki puhuu itsestään ja oli oikea paikka sille. Poltot alkoi vähentyy loppua kohden sieltä mistä lapset tulee.

Joku muuttaa vissiin tänne tai pois mun rakennuksesta. Enpä oo nyt toistuvia unia nähnyt muuttamisestakaan terapiassa käytyäni!

ihk. Sain pinkin ruusunkin korvan taakse. Siel puskassa oli yksi elossa ja kielloista huolimatta se kaverin kaveri kävi sen mulle hakees... "Saako koirat syödä ruusuja" kiusin sen terriertsuuuuuu ja joku kyseli meiltä usb piuhaa mut olisi ollut pelkkää virtaa antaa....

Vitun 00 syntyneissönit kun modeemit persvaossa eikä lusikat suussa synt. tulleet herkenpinä tähän varjoisaan maailmahan en tajua ollenkaan miks kaikki niille heti sos.

Media on välikappale. Tulkinta tai sen orjaksi jos et mieti niinku! Psykologiat toimii sua vastaan ja käyttäjän valuutta on huomio jota se antaa laitteilleen!!!!!

NOTE TO SELF. ketään ei kiinnosta joten jatka lystäämistä niinku olisit muuteski jo tehnyt

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy