ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

tiistai 22. syyskuuta 2020

Saanko esitellä paljon melua tylsästä

 Maalasin yksi päivä tyhjiä vessapaperirullia ja mun piti tunkea sinne vanut tai nenäliinapaperit kastettuna laventeliöljyyn (eteeristä) ja sit laittaa vessaan tuoksuu, ehkä niin että se oisi patterin päällä toi sytykkeeni. Mutta ehdin tänään vain pestä suihkun nurkkia pesuaineella ja vedellä. 

Olisin pessyt pyykkiä mutta virkeä ajankohta uudessa päivässä sijoittui iltamyöhään jolloin naapureita tuskin haluaa kiusata vielä pesukoneen rummutuksella, sanoohan sen järjestyssäännötkin...

Voitin 50€ lahjakortin K-kauppoihin ja se on tulossa postissa. Instassa osallistuin niiden arvontaan. Tänään oli lähikaupassa eurolla hedelmiä, niin nyt on vielä tallessa satsumoita ja päärynää ja omenoitakin ostan sen kilon melkeinpä joka viikko, niin siitä tulee minun puoli kiloa päivässä tai nolla kurkkua.

Niiden sovelluksen mukaan saan 45 kiloa sokeria vuodessa. Ottaen huomioon että suolaakin oli viisinkertainen määrä tai jotain niin on varmaan vähän pielessä meikän ravinto. Nooh, halvalla menee? nimim. Tiiäks paremmin vai

Huoh. Nousin joskus 12 jälkeen. Onnistuin pelailee pokemonia tuntikausia switchillä ja pogoa samalla ja katsoa monta jaksoa Star warsia: sitä missä on Yoda vauvana (2019). Oli loppua poképallot.

Pari tuntia sitten pesin astioita... kaikki aterimet tuli puhtaiksi, jotain lautasia ja laseja ja mukeja jäi. Sitten pitäisi imuroida täällä kunnolla!  Tai... no, luututa märällä... niitä lattioi. Kastelin kukkaani ja se oli vähän kupsahtaa kun kaikki vesi tuli läpi alustalle heti ilmeisesti oikein muistanut kastella ole...?

Mietin että jos multa menee loppukuun salimaksu 25€ että miten jää rahaa bussimatkoihin. Kun ei sitä muutenkaan jää laskujen jälkeen... tai no, oli mulla sinne ladattuna rahaa mutta se hupenee... äkkii... Loppukuusta tulee 6 (tossa alleviivattuna kolmella viivalla mun muistiinpanoissa) matkaa sinne vertaiskouluttajajuttuun kolmena päivänä yhteensä ja se on jo yli 12 euroa eli sama kuin omavastuu yhdesssä terapeutille juttelussa. Miten jaksan istua siellä 45 minuuttia -- etten sanoisi.

No mutta paina nappia niin elämä alkaa. Olisi teetä (vihreä, puolukkainen+karamelli makuinen- pussit kastutti, siihen sokeriliemeen)  iso lasillinen jäähtymässä keittokomerossa, kun mun piti etsiä vaatetta ja mennä tee höyryten partsille nauttii kun ei ole tupakkaa eikä sähkötupakkaakaan,  hetkeksi istuu ja ehkä selaa puhelimesta loput akut.

Mitä tahansa jotain tiädettekste ette okei no niinhän mä arvelinkin