ihmisoikeudet

Tyyli on käsillä olevaan materiaaliin leimatun temperamentin tunnusmerkki

🥀 Music, when soft voices die, 🥀 Vibrates in the memory; 🥀 Odours, when sweet violets sicken, 🥀 Live within the sense they quicken. 🥀 R...

Translate

lauantai 26. syyskuuta 2020

Moni asia joista vakavalla naamalla puhutaan on ihan hullua hömppää

 En näe itseäni siten kuin muut. Varmaan koska mun aivoaallot on eri tilassa eli unessa silloin kun muut kommentoi paskaa. Eikä mun aamu mene pilalle. Ihan niin kuin kommentti olisi tehty oman nimen takaa tai siinä olisi ymmärretty omasta kokemuksesta miltä vie pohjan alta ihmettelyltään... mutta joo, osaan sanoa takaisin vihaajille ja ne kysyy olenko ok kun kuuden tunnin sisään 28 videota eli vartin välein... saatiin nyt kuitenkin selvyys sienten sukupuoleen ja siihen että palvon "vittua"

Vedän aamupalaksi satsumaa. Kahdelta on ruoka perheen luona. Laitoin punaisen mekon päälle ja vaaleanpunaiset sukkahousut ja paidan tänne alle, kun tästä puuttuu toinen hiha. Kiharat ei ole vieläkään shokkivärillä käsitellyt ruusukultaan ja tässä pitäisi juhlistaa jo.

Kuoppaa kaivan kun pitkiä lauseita yhdistän toisiinsa. Kerjään kiusaajakansan kommentteja kun kerron asiaa mikä ei heitä kiinnosta silti he kokevat pakokseen sitä keskeyttää.

Omaa inputtia oman hauskan sijaan #viisveisaus