ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

tiistai 29. syyskuuta 2020

HaVAiTtU profilointia

Mut käytiin kidnappaa ja syötettiin täyteen heseä ja maistan pelkkää ketsuppia mutta onhan tässä pulla ja keissi pepsi maxeja lisäksi. Ne lauloi sen Paljon onnea mulle! 

Vissii mun masentuneet piirustukset instagramiin tuotti. Tai no en mä usko että ne niitä näkee mutta joku vetovoiman laki, blogin vilkaisu. Etänä hakuhistoriani jos olisi nähnyt olisin itsenikin lähettänyt jo piristää mun synttäripäivää.

"How to celebrate birthday alone cheap"

Synttärihatut on saman mallisia kuin noidanhatut ja se nurkkaan laitettu häpeämen aasin suippohattu piirroksissa. 

Kidnappaajat ihaili mun koulussa tulostamaa isoa hyvälaatuista julistetta joka mulla on seinällä parin teipinsuikaleen voimalla. Häpesin kun kaikki eiliset pyykit joka nurkasta roikkumassa kuivuu, mutta olin sentään melkein pukeissa kun ovikello soi, legginssit, takki ja tossut ja laukku mukaan.

Puhuttiin vähän kaikkea ,samaa mitä viimeksikin. Oisko ammattikorkeassa mulle mitään. Kyllä mä sit tammikuussa varmaan haen taas?

Äitikin soitti, en ollut sen kanssa puhelimessa puhunut varmaan viimeksi edellisellä vuosikymmenellä jos sitäkään. (Sen lähes kolmen vuoden aikana kun olin kuntoutuskodissa ennen muuttoa tähän asuntoon ekaa kertaa se soitti yksi ilta kun olin pimeällä menossa kauppaan enkä vastannut. Ja sit näin sen kaksi kertaa kun asuin entisen puolison kanssa, haettiin koira sieltä päin nähtiin, sain tavaroitani siltä takaisin kun se heitti pihalle "tänne ei ole takaisin tulemista".)

Enkä mä ollut ehtinyt syödä vielä kun juustosämpylän. Heräsin kasilta kyllä mutta en keittänyt aamupuuroa tai juonut kahvia enkä mitään.

Onnea onnettomuuksiinne