mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

tiistai 29. syyskuuta 2020

HaVAiTtU profilointia

Mut käytiin kidnappaa ja syötettiin täyteen heseä ja maistan pelkkää ketsuppia mutta onhan tässä pulla ja keissi pepsi maxeja lisäksi. Ne lauloi sen Paljon onnea mulle! 

Vissii mun masentuneet piirustukset instagramiin tuotti. Tai no en mä usko että ne niitä näkee mutta joku vetovoiman laki, blogin vilkaisu. Etänä hakuhistoriani jos olisi nähnyt olisin itsenikin lähettänyt jo piristää mun synttäripäivää.

"How to celebrate birthday alone cheap"

Synttärihatut on saman mallisia kuin noidanhatut ja se nurkkaan laitettu häpeämen aasin suippohattu piirroksissa. 

Kidnappaajat ihaili mun koulussa tulostamaa isoa hyvälaatuista julistetta joka mulla on seinällä parin teipinsuikaleen voimalla. Häpesin kun kaikki eiliset pyykit joka nurkasta roikkumassa kuivuu, mutta olin sentään melkein pukeissa kun ovikello soi, legginssit, takki ja tossut ja laukku mukaan.

Puhuttiin vähän kaikkea ,samaa mitä viimeksikin. Oisko ammattikorkeassa mulle mitään. Kyllä mä sit tammikuussa varmaan haen taas?

Äitikin soitti, en ollut sen kanssa puhelimessa puhunut varmaan viimeksi edellisellä vuosikymmenellä jos sitäkään. (Sen lähes kolmen vuoden aikana kun olin kuntoutuskodissa ennen muuttoa tähän asuntoon ekaa kertaa se soitti yksi ilta kun olin pimeällä menossa kauppaan enkä vastannut. Ja sit näin sen kaksi kertaa kun asuin entisen puolison kanssa, haettiin koira sieltä päin nähtiin, sain tavaroitani siltä takaisin kun se heitti pihalle "tänne ei ole takaisin tulemista".)

Enkä mä ollut ehtinyt syödä vielä kun juustosämpylän. Heräsin kasilta kyllä mutta en keittänyt aamupuuroa tai juonut kahvia enkä mitään.

Onnea onnettomuuksiinne



Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy