Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

En tiedä mikä mulla on

 Päkiään tuli rakko. Kävelin alle 3kilsaa. Sitä miettii miten pelottavaa tulevaisuus on ja sitten kun on mahdollisuus että sitä ei joutuisikaan kestää, vaan pääsisi pois täältä kuluttamasta luonnonvaroja. Tekisi vaikka hoitotahtoon elvytyskiellon niin sehän olisi jo laillinen eutanasia.

Miten sanotaan positiivisesti "ei"? - No, THANKS!

Testaaja ei ollut ennen kuullut, että joku sanoo "ei ollut paha!" Niiden testistä... kun mulle tungettiin nenään ylöspäin tikut ja rusto räsähti ja käskettiin kumartua ja sitä limaa tuli varmaan vartin, niin se oli epämukavampaa... tässähän on ehtinyt vaikka lihan murentua kun on näin lähellä jo kuolemaa eikä enää 7v

Mutta jooh ihme vinkujia ne testissä käyneet. Mä ainakin otan vastaan ilolla sen mitä tulee. Elämä on täynnä ihme ärsytyksiä kunnes sitä päästää irti vastuuksistaan ja velvollisuuksistaan ^^.;

Vapautunut olo. Kävin suihkussa.

My content is 100% better even if I worked with next to no %'s myself

Mun sisältö voittaa 100% muiden sisällöstä vaikka itse toimisin 0-3%:lla. Siksi halusin livenä jutella puhelimella muille tai striimata itseäni mutta kuulostan kauhealta kun tää flunssa ja räkä lentää... Sitä ei juuri meikkivoide ja huulipuna ja poskipuna ja ripsari korjaa. Sitä paitsi en vieläkään tykkää näistä hiuksistani. Vaikka ostin väriä suojelevan hoitosuihkeen. Pitäisi kai taas käyttää se hiusnaamio joka auttaa hilseeseen. Mutta en vaan tykkää. Kestää ikuisuus hiuksilla kuivua. Lämpömittari väittää että sisällä olisi lämmin mutta ei tunnu siltä. Kohta pitää ehkä laittaa ulos lämpimästi vaatetta... ja jos siihen lisää maskin niin naaman  hikoilu on taattu. Ei onneksi tee mieli syödä mutta pitäisi kait. Vääntää kohta jotain syötävää. Se eilinen pitsa ja ranut oli liikaa. Aluksi maistoin jotain ja sitten taas en. Ihan sama jos olisi pahvia syönyt.

But let's not mess up the temple just because Jesus got angry at it not being used for his Holyness. Real estate business is godly business.

Get carried away but not just too much crazy, for the views, you'll hate yourself... Right amounts are right

I've been watching too much tiktoks. I don't really see new trends. What's the difference between your job and a dead prostitute? Your job still sucks. hashtag dadjokes.

Also thought about my soul crushing debt and why I got it in the first place. My ex spouse never paid rent etc so the shit accumulated. This morning I was still fantasising about him paying me money back he owes but it has been years and I've not heard from him. I'm in hell, he put me here, it's not big enough for both of us.

Last 12 months I have used 3k euros shopping just at my nearest grocery store which is expensive. 700 of it on cigarettes. So who am I to enjoy life. I try to avoid fruit, veggies, and meat and mostly drink beverages, eat snacks, or ready made meals... that's where my money goes at least?

But enough with the analysing. Good persons never last.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King