Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

remember, remember, the fifth of November

 Katsoin Lapsenvahtini yritti tappaa minut kakkososan ja sitten #alive elokuvan ja kohta katon jotain yhtä tyhmää. Kauhuelokuvien loput on niin surullisia.

Kaveri kävi mun puolesta hakemassa tarjoustuotteita kaupasta parilla kympillä. Makaronia, jauhelihaa, juuston, cokista, banaaneja, karkkipussin. Sitten se toi myös nuudeleita, kananmunia, perunamuusijauhetta. Jos en näillä pärjää ensi viikon niin johan on markkinat. Tosin söin jo vuoallisen makaronilaatikkoa tuossa. Huomiseksi toinen vuoka. Puolet isosta cokispullosta mennyt kans ja yksi bantsku ja karkit. En taida helpolla tulla täyteen.

Netflix loppuu tänään joten nauttia nyt kun vielä pystyy. Sain eilen tekstarin ettei ole koronaa. Uhmasin kyllä kieltoa ja kävelin lähimpään ravintolaan syömään burgerin ja alkoholia yksin nurkkaan. Meni liikaa sinne massia.

Tänään tullut sen verran paksua limaa paljon että taidan olla paranemassa. Pakko laittaa vaatteet päälle ja kainaloon dödöä että kokee olevansa ihminen. Pitäisi kyllä koneellinen tai kaksi pyykkiä ja muutenkin ikuisuushomma toi siivoaminen. Tuntuu joltain peikon luolalta tää meikän lofti.

Sää on syksyinen. En juhli tänä vuonna Halloweenia tai hyvä jos synttäriksi pystyy kakun leipoa ja kahvit kaverin kanssa jos olisi rahulia mutta kun ei ole kavrujakaan kun "yhdelle sormelle". :D joo keksin ton ite kun ei ollut kielen päällä käsiä

Mutta niin. Päivä se tämäkin menossa jo unholaan.

Ihmiskunnan vihollinen eli tätä itseään

 Että mä vihaan sitä naapuria joka omii hissin aina neljänteen kerrokseen!!

Vältin kaikkia sääntöjä ettei saa mennä minnekään kun on käynyt covid testissä kävelemällä lähimpään baariin... varmaan olisi mennyt rahat muutenkin mutta en vaan kestä enää pitsaa...

Herättyäni aloin kirjoittaa tänne. Positiivinen aamu. Aurinko pilkisti verhojen välistä. En sitten jatkanut. 

Unimaski viiksinä. Tulin nopeasta suihkusta ja olen varmaan punainen naamasta. Sain tekstarin että negatiivinen oli. Oon muuten vaan flunssainen. 

En tiedä mikä mulla on

 Päkiään tuli rakko. Kävelin alle 3kilsaa. Sitä miettii miten pelottavaa tulevaisuus on ja sitten kun on mahdollisuus että sitä ei joutuisikaan kestää, vaan pääsisi pois täältä kuluttamasta luonnonvaroja. Tekisi vaikka hoitotahtoon elvytyskiellon niin sehän olisi jo laillinen eutanasia.

Miten sanotaan positiivisesti "ei"? - No, THANKS!

Testaaja ei ollut ennen kuullut, että joku sanoo "ei ollut paha!" Niiden testistä... kun mulle tungettiin nenään ylöspäin tikut ja rusto räsähti ja käskettiin kumartua ja sitä limaa tuli varmaan vartin, niin se oli epämukavampaa... tässähän on ehtinyt vaikka lihan murentua kun on näin lähellä jo kuolemaa eikä enää 7v

Mutta jooh ihme vinkujia ne testissä käyneet. Mä ainakin otan vastaan ilolla sen mitä tulee. Elämä on täynnä ihme ärsytyksiä kunnes sitä päästää irti vastuuksistaan ja velvollisuuksistaan ^^.;

Vapautunut olo. Kävin suihkussa.

My content is 100% better even if I worked with next to no %'s myself

Mun sisältö voittaa 100% muiden sisällöstä vaikka itse toimisin 0-3%:lla. Siksi halusin livenä jutella puhelimella muille tai striimata itseäni mutta kuulostan kauhealta kun tää flunssa ja räkä lentää... Sitä ei juuri meikkivoide ja huulipuna ja poskipuna ja ripsari korjaa. Sitä paitsi en vieläkään tykkää näistä hiuksistani. Vaikka ostin väriä suojelevan hoitosuihkeen. Pitäisi kai taas käyttää se hiusnaamio joka auttaa hilseeseen. Mutta en vaan tykkää. Kestää ikuisuus hiuksilla kuivua. Lämpömittari väittää että sisällä olisi lämmin mutta ei tunnu siltä. Kohta pitää ehkä laittaa ulos lämpimästi vaatetta... ja jos siihen lisää maskin niin naaman  hikoilu on taattu. Ei onneksi tee mieli syödä mutta pitäisi kait. Vääntää kohta jotain syötävää. Se eilinen pitsa ja ranut oli liikaa. Aluksi maistoin jotain ja sitten taas en. Ihan sama jos olisi pahvia syönyt.

But let's not mess up the temple just because Jesus got angry at it not being used for his Holyness. Real estate business is godly business.

Get carried away but not just too much crazy, for the views, you'll hate yourself... Right amounts are right

I've been watching too much tiktoks. I don't really see new trends. What's the difference between your job and a dead prostitute? Your job still sucks. hashtag dadjokes.

Also thought about my soul crushing debt and why I got it in the first place. My ex spouse never paid rent etc so the shit accumulated. This morning I was still fantasising about him paying me money back he owes but it has been years and I've not heard from him. I'm in hell, he put me here, it's not big enough for both of us.

Last 12 months I have used 3k euros shopping just at my nearest grocery store which is expensive. 700 of it on cigarettes. So who am I to enjoy life. I try to avoid fruit, veggies, and meat and mostly drink beverages, eat snacks, or ready made meals... that's where my money goes at least?

But enough with the analysing. Good persons never last.

Ei sillä että kukaan jäisi suremaan

Hengailen yöpaidassa. Tilasin pitsaa ja katsoin Batmanin. Kaveri soitti. En ollut puhunut toisen ihmisen kanssa eilen yhtään. Lähinnä lepäsin. Tänään on vuotoakin ihan kunnolla. Pakko syödä panadolia. Nenä on tukossa. Tein kiisseliä ja puuroa ja smuuttien. Nukuin yöllä laitteen kanssa. En tiedä miksei tää flunssa voiskin olla koronaa joten nautin sen mitä vois. Kuvittelin olevani juna viime yönä. Ei mikä tahansa vaan Snowpiercer. Levottomia jalkoja varmaan. Ei sitä määräänsä enempää kykene nukkua. 

Hassuti hassuti

 En jakse. Kävin eilen sushi buffetissa. Pukeuduin hieman kevyesti. Nyt vuotaa nokka valtoimenaan. Kun ei olisi corona :/ Pakko olla kotona ja miettiä syntyjä syviä. Ehkä se vaan on pientä vilustumista

Mulla olisi kindle booksiin Amazonissa kolme dollaria käytettävänä alennusta.

Latasin "Eat this much" sovelluksen ja uppouduin suunnittelee vähempikalorista ruokasuunnitelmaa siitä mitä kaapeissa oisi.

Nälkä on niin tyhmä keksintö. En voi hengittää nenän kautta edes just ny? Kun tukossa. Ja laihtuminen ja läskit menee hiilidioksin mukana pois kropasta suun kaut uloshengityksenä energiat poissssss

Aivastelua, tukkoisuutta ja hihaan nenän pyyhkimistä.

Pieniä aamuvaikeuksia

 Auts. Kipulääkkeet loppui täysin, otin viimeisen. Olen vähän kivusta sekaisin nyt. Pitää hakea 100kpl purkki uudestaan. Katsoin eilen Tanssii tähtien kanssa ja osallistuin sovelluksen arvontaankin, mutta se oli niin tylsää että aloin haukotella ja menin nukkumaan ennen yhdeksää. Vihaan Big Brotheria niin sitä mua ei saa kattoo.

Oikeesti kuolen näihin kipuihin. Reidet on tulessa ja kaikki muu pistelee epämukavasti kovaa. 18. päivä menen gynegologian osastolle kertoo jatkuvista vaivoista. Tämä vaikeuttaa elämistä.

Pari tuntia mennyt jo kivuissa sängystä nousemisesta asti... alkaa ehkä pikkuhiljaa helpottaa toivoisin ainakin. Keskittyisi johonkin muuhun mielellään. Päivitin mun läppärin. Laitoin hiuksiin öljyä. Söin puuroa. Sataa tiputti. Varmaan menossa kaupungille piakkoin kun tää vain helpottaisi. Psykoterapiaa enää tämän kuun maanantait. Mitä siellä nyt sitten kertoisi vaihteeksi. Antaisi sen vaan puhua ja itse kouristelen.

Olisi helpompaa ostaa e-kirja