Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

asumiskelvottomuus

Ummehtunut haju vaatteissa. Eikä ne ole kuin Annalankatu 1:sen vaatehuoneessa olleet vaan.
Soi hälytyskellot ja mietin vieläköhän ne perii sitä "irtisanomiskuukauden" vuokraa vaikka asiasta on kohta vuosi, kun korothan voisi olla mitä vain.
Laitoin asiallista sähköpostia asiakaspalveluun.

Sitä ennen tein ulosottoon Lapin käräjäoikeuden päätöksen n.vuosi sitten annettujen papereiden kanssa/perusteella ilmoituksen, nettiasioinnissa (?) että satanen olisi kiva saada takaisin.

Saanhan mä aikaan kaikkea kun vaan alan tekee. Pelilaitteet pois päältä ja stressiä vähemmän kun ei mikään voi muhia ikuisuuksia koska vanhentuu... homehtuu.. ja sä tiedät kuitenkin mitä tapahtumassa.nih

kuha huomiota ruinasin ovelin sanankääntein

Sain Deoxyksen ex-raidista vaikka olin unohtanut koko asian ja olin vartin myöhässä....
hakkailin menee asuntohakemuksia kaikkialle mahdolliseen kun tuli vuokrankorotuslappu.
Tassut jäätyi mutta pelasin täysillä!! Pelata streemasin jotain sims4/stardew valley pelejä hetken facebookin alustalla ^.^ naama neliönä alanurkassa ja muuten pelit siinä sit.
Mitähän sitä keksisi tehdä vielä? Didolta on tulossa uutta albumia<3 mutta että oikeesti voisi saada jotain aikaan tänään :D

dr.who pitäisi suomentaa Tohtori Luppo kun sillä on niin paljon LUPPOAIKAA

Kävin sit kaverin kanssa vaan syömässä texmexiä. Katsoin elokuvaa koulussa onnelliseen loppuun asti. Kävin teliakaupasta hakemassa lainamodeemin kiroillen niiden nettiyhteyksiä samalla. Mulla oli kuulokkeet korvissa, tai sit se myyjä ei oikeasti kuullut mua. Postin kautta kotiin olkalaukku pullottaen. Pari lahjaa ehti ajoissa vielä. Kouluun mulla oli vaan jotain ummehtunutta walking dead teepaitaa päällä vaikka melkein laitoin siistimmin päälle aamulla ihonväristä mekkoa. Liekö sekin muinaisjäännettä jostain. Söin pussin karkkia ja gamer light ediä ennen leffaa. Kaveri vannotti että mennään elokuviin jos saadaan joululahjaksi joululippuja.
Multa loppui lähes virta puhelimesta joten pelasin tolla Huaweillani pokemonia. Pääsin tasolta 11 tasolle 13 ;) ehq myyn sen sit kun se on jotain 30 levuinen. Sain shinyn jääankan samalla.
Kaveri lupasi kirjallisena mulle askin tupakkaa tänään joten sen oisi pikkuhiljaa alettava toimittaa lupaustaan.
*jotain mutinaa joulusiivouksesta* Se olisi nyt sitten joulubreikki koulustakin aah.
Niin tärkeintä olisi ehkä pestä ihan piipisti pyykkiä tänä viikonloppuna!! Sitä meinaan on kertynyt yhtä paljon kun pikkuhousuihini reikiä. huono vertaus. Ei naseva ollenkaan. Ihmettelen vain kun sama pää kesät talvet. Vanhimmat pikkarini oli kesti ainakin kymmenen vuotta mutta oon mä jo ne heittänyt ne pois menee. Ei nykyään tehdä mitään kestämään!
Jep jep en vaan osaa päättää mitä tekisi ensin.
Ostin eilen lvl100 persianin Let's Go peliin switchilleni ja minusta tuli jälleen pokemon mestari. Ei muuten, mutta en olisi päässyt eliittiä tapeltua läpi ja tarvitsin ylimääräistä rahaa kun oon tuonut pokemon go:sta varmaan 300 pokemonia jo ja ne voisi yrittää pyydystää palloon mutku ei ne tuu, karkaa vaan. Alle viikko ja mun nintendo online maksaa taas 4euroa.
suurin velkani mikä harmittaa tällä hetkellä on kelalle kun lupasin sen 130e maksaa jo viikko sitten kokonaan mutta ei tässä pysty. Ihan oikein niille kun karhuavat jotain mihin en ole voinut itse vaikuttaa (=entinen puoliso laskutti itse työnsä pari kk)
eniveis meikä sanoo morjens niille keitä se nyt saattaisi luetuttaa enää tää mun kirjoittaminen

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King