ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Mitkä halut?

Serial fucker. Mahtuisinpa viel siihen kolitsipaitaan johon tilasin kaikkea törkeitä painatuksia mm. I love my pussy. Annoin sen kyl naapurille äskettäin. Eilen illalla ja tänään kävi pari tyyppiä tinderistä ja sinkut fb-ryhmästä, kahvilla... täytyyks niitä kaikkia sammakoita pussailla että löytyy prinssi... MURR. Oon juonut jotain 6 kuppia espressoa vähintään ja vähän kofeiinihorkassa oon.

Onneksi en oo enää tiukka. Kai ne muuten haluaisi jotain muutaki? Paitsi tulla sisään ja ulos. Kiihottaa eniten kyl kun ei ole sisässä kenenkään elintä....

Oon siivonnut toisaalta täällä mutta tuskin tarpeeksi. Varmaan huomiseksi hakea kaupasta perunasalaattia ja nakkeja uudeksivuodeksi.

Harmittaa toisaalta ku ei ikin kuule noista jälkeenpäin mitään. Kiireellä vaan pois. Poistaa matchin, ei pyydä ees fb-kamuksi, jälkikäteen mitään. Noh, sain mä kai jotain. Proteiinipirtelöt suuhun ja siemennetyksi tulleen olon, haleja ja läimäytyksen pepulle maksimissaan.

Miks mulla on tinderissä kuva mun kanahäkistä ja lääkkeistä? Miks mulla sit ois kuva mun rinnoista tai naamasta tai mistään ylipäätään. Enhän mä kelpaa kun.. no siis mihkään.. lolleroa. En ees tunge sormee sun peppuun tai nuole sun persereikää tai huuhtele omaani. Miksi sitä rahaa sit täytyisi käsitellä mun ja randomin tyypin välillä. Jos kerran saan munaa.
Nii.... vittu mulla on paska itsetunto välillä... mutta kyllä sitä sit osataan hyväkseenkin käyttää, ei siin.

En vaan oo kerennyt kirjoittaa ja mietin jos ei näppäilisi mitään helmikuuhun asti mut... mut mut.. en vaan kelpaa kellekään ja kaikki vihaa minua vaiks oon hyvä ihminen ja joku on raiskannut mut joskus ja äiti rakastaa niin paljon että vihaa mua ja poissaoleva toinen vanhempi auttaa jos tarttee, mut muuten ehkä sekään kyl rakasta mua kun oon vaan tällanen äpärä ja oon allekirjoittanut vaitiolovelvollisuuden koko tyypistä. Oliko mun vanhemmat ikinä ees yhdessä, ei tiedä.

Sattuu vähän ehkä jonnekin mutta sydän on jo kylmä, hmm. Tai siis kun se naapuri kylmäluki mun kädestä kaikkea mun itkemisistä ja ettei mun sisaruksillakaa oo jotenkin väliä ja sellasta just että miks kaikki vihaa mua!? No ehkä en oo ainut jota vihataan mutta mitä sellainen venäläinen tietäs suomalaisten kiusaamiskulttuurista.

Jos vaan jätän tän tänne? Eihän muhun satu. Se meni saunaan..