ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Mielikuvitukseni on hyvä kun annan mielekkäitä lahjoja oikeille ihmisille

Mulla pitäisi olla 90Mbps yhteys, mutta äsken kun sivut ei latautunut. Kävin kattomassa reititintäkin että mitkäs valot siellä palaa, niin se siinä välissä latasi nopeustestin ja sitten näyttää 5/7Mbps. Kuunvaihteessa jo tilasin nettinopeutta lisää, kun yhden sivun lataaminen kesti 20min. Mun pitäisi hakea lainamodeemi Soneralta, en kyllä usko että Zyxelissä on mitään vikaa kun se on alle vuosi sitten tullut suoraan boksista ja sen on tietotekniikka asentaja laittanut. Naapuri kysyi multa eilen hississä pätkiikö mun netti. Ainahan mä olen joutunut jakaa netin kännykästä kun telia on ihan paska.

Mä olen vain nukkunut koko aamupäivän. Olisi ehkä voinut mennä kouluun, mutta jos en saa näyttöä tehtyä ennen joulua kun opettajatkaan ei ole paikalla, niin ihan sama meneekö. Vai ei. Loppuviikon on kyllä verkkosivujen tekoa joten sinne menossa. Herääminen oli taistelun takana, halusin vaan kuolla rankkaan nukkumiseen.
Join eilen alkoholia naapurilla pienen määrän (siideria ja kaljaa 1tlk) ja sinne tuli muitakin naapureita, jotka on vähän alkoholisoituneita he.
Pitäisi työelämätaidot kurssia varten mm. kirjoittaa itsestäni ennen tammikuun ekan viikon pättymistä vielä ja tehdä loput tehtävät, mutta jotenkin vaikeaa. Täytyy muistella miksi edes menin tonne kouluun. Miksi ala kiinnosti. Tulevaisuudensuunnitelmaa.

Kaikkea yksityiskohtaa mikä ei kaltaistani neroa kiinnosta. Kello on vasta kaksi, vois ihan hyvin käydä kaupungilla vaikka hakemassa lainamodeemin. Mä en ole edes pessyt pyykkiä aikoihin kaikki vaan likaisena pitkin poikin tjtn. En nyt sanoisi että masentaa, olen vain negatiivinen ihminen.

Pimeää ja synkkää joulua toivotam.